Samsung Galaxy S6 / S6E - Rasprava

poruka: 5.676
|
čitano: 1.116.822
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S6-Rasprava

Ja cekam test od zedomaxa jer je ekran od s6 puno svijetliji od ostalih (m9, g3 itd) pa kad stavi na svakome istu jacinu cemo vidjeti rezultate. 

Ako imate pitanje u vezi case moddinga slobodno pitajte. (sprejanje i rezanje itd.)
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

Očaj?

Zašto se toliko trudiš popljuvati mob? Nije dobar sot, niti je katastrofalno loš s obzirom na useage

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina

Dobio mail od T-coma :)

Poštovani,

zahvaljujemo Vam na povjerenju koje ste nam ukazali kupovinom u webshopu Hrvatskog Telekoma.

Obzirom da ste jedan od prvih 100 kupaca Samsung Galaxy S6 želimo Vas kao vjernog korisnika nagraditi vrijednim poklonom kojeg ćete dobiti na kućnu adresu narednih dana. Poklon je namijenjen Vašem novom ljubimcu i sastoji se od originalne Samsung opreme: wireless punjača, auto-punjača te zaštitne maskice.

Vjerujemo da ćete uživati u korištenju Vašeg novog Samsung Galaxy S6 i originalne praktične i vrijedne dodatne opreme!

Moj PC  
7 0 hvala 0
12 godina

Ajd bar nesto covjek se lijepo osjeca

4 0 hvala 0
12 godina
Re: Samsung Galaxy S6-Rasprava
Mitch kaže...

Na Android Authority napokon normalni battery test, Edge 3h 11 SOT.....

OCAJ

http://www.androidauthority.com/galaxy-s6-edge-battery-life-4-days-later-601626/

3-3.5h SOTa sam imao na svakom android mobitelu dosad

ekran uvijek drzim na 40% brightnessa (auto-brightness mi nikad ne odgovara, ili je preslab ili prejak) 

kod S6 je to malo lakse za provariti s obzirom da se izrazito brzo puni + uzmi u obzir da je test izvrsen sa upaljenim 4G

a i ne znam sta si ocekivao, ovo se znalo jos otkako su najavili 2600mah bateriju

jos nijedan flagship nove generacije nije odusevio sa baterijom 

16 godina
neaktivan
Fanu kaže...
Mitch kaže...

Na Android Authority napokon normalni battery test, Edge 3h 11 SOT.....

OCAJ

http://www.androidauthority.com/galaxy-s6-edge-battery-life-4-days-later-601626/

3-3.5h SOTa sam imao na svakom android mobitelu dosad

ekran uvijek drzim na 40% brightnessa (auto-brightness mi nikad ne odgovara, ili je preslab ili prejak) 

kod S6 je to malo lakse za provariti s obzirom da se izrazito brzo puni + uzmi u obzir da je test izvrsen sa upaljenim 4G

a i ne znam sta si ocekivao, ovo se znalo jos otkako su najavili 2600mah bateriju

jos nijedan flagship nove generacije nije odusevio sa baterijom 

Ne znam koje si ti uređaje koristio ali meni je na svakom bilo preko 4h SOTa, Note 3, G3, Z3 Compact i sad S5. S time da Z3 compact ponekad dode do 7h SOTa.

Ovo sto je Samsung napravio s baterijom mi je glupost. Meni je logicno bilo da ocekujem vecu bateriju nego na njihovom prijasnjem flagshipu, a oni stave 300mAh manju, i povecaju rezoluciju ekrana.

17 godina
neaktivan
timmyzg kaže...

''Samsung je navodno oformio tim od 200 ljudi da naprave za iphone novi ekran pošto ips tehnologija stari.'' - kaže Jaime Rivera

I ako je istina vjerojatno je u pitanju PLS.

13 godina

na g3 nisam više od 3h sota dobio pri normalnom po meni korištenju, a ni na s5 bogamu.Edge 2h useage na max brightnessu, 1h igranja i 1 i nešto h videa za ukupno 3+h sot-a. Za taj ekran i tu bateriju rezultat je super.

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.4.2015 14:38 (maks0806).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina

Hoće li se sada Samsungovci rugat Appleovcima kao wallhungerima? :D

Pa iP6 ima toliki SoT bez problema sa 1000 mAh manje. No, to je iOS!

ptspclan.com | visit us ^^
15 godina
neaktivan

čudi me što nema S6 Edge toliko na njuškalu, planiram zlatni uzet čim prodam note edge

No pain no gain
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

ip6 ima manji ekran sa 4x manje piksela, i nezahtjevan sustav. 

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
I proc za 2009.
Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
14 godina
neaktivan
sardax kaže...

Hoće li se sada Samsungovci rugat Appleovcima kao wallhungerima? :D

Pa iP6 ima toliki SoT bez problema sa 1000 mAh manje. No, to je iOS!

Jos jedan u nizu razloga...

Ako imate pitanje u vezi case moddinga slobodno pitajte. (sprejanje i rezanje itd.)
10 godina
neaktivan

To kaj se ti ne kužiš u arhitetkuru procesora pa gledaš samo jezgre i gigaherce ne znači da je procesor zastario

16 godina
neaktivan

Dali ste gledali?

Neznam zbog čega mu ovaj test ima smisla ali po meni sasvim uzalud uništena dva skupocjena telefona...

http://deridownload.comze.com/
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.4.2015 19:07 (Bellatrix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

I to kaj iphone radi bez greske isto ne kuzi. 

Ove svade su bzvz ali pljuvat po iphonu moze neznalica ili opaki hejter jer ios radi kak treba a samsung se tek treba dokazati. Do s5 ni jedan nije radio dobro vidjet cemo sa s6 dao bog da radi nemam nista protiv samsunga.

0 1 hvala 0
17 godina
Govorit da iphone radi bez greske moze samo neznalica i netko tko jedan u zivotu nije vidio svojim ocima.
Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
16 godina
Nema telefona koji radi bez greske. Tu je iP malo blize slucaju da ima najmanje gresaka.
ptspclan.com | visit us ^^
17 godina
Nije bitna kvantiteta, vec kvaliteta.
12 godina

A samsung nema ni jedno 😂

0 4 hvala 0
17 godina
Ali zato samsungova tema ima tebe koji nema ni jedno.
10 godina

Igrao sam se malo sa S6 i S6 Edge. Pošto imam Note 4, najviše mi se svidio novi TouchWiz. Imam malu zamjerku na home tipke, koje su...hm...kliktave :). Nekak su malo plitke s obzirom na Note. 

Edge je malo oštar u ruci, ostalo mi se sviđa. Mislim da idu u dobrom smjeru. Čeka se jesen i Note 5. 

Samo da malo poprave tu plavkastu boju quick settings-a i bit će TouchWiz ko avion. Jest da im je trebalo 5 godina, al eto, bolje ikad nego nikad :)

Svake godine mobiteli sve skuplji, nadam se da će imati neke akcije pa da si ih više ljudi može priuštiti. 

Ja sam kupio Note u VIP-u kad je bila akcija, izašao me je 2080kn s popustom na tarifu 190kn mjesečno. 

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Sramota je to što Samsung nikad ne updatea starije uređaje na noviji Touchwiz. Kao recimo HTC, uvijek updatea sve starije uređaje na najnoviji Sense. Samsung samo promjeni verziju Androida u veću brojku i to je to, ali praktički ništa specijalno se ne mijenja...

1 1 hvala 0
17 godina
odjavljen

Iskustveno Samsung je definitivno najgori "poznatiji" proizvodjac Androida po softveru, nekad imam osjecaj ko da i sami ne znaju kaj rade. S3 su unistili losim softverom, S5 je isto poceo stucat u zadnje vrijeme onima koji ga imaju, frend ima galaxy core plus (low budget model) i na tom mobitelu se ne moze niti nazvat nekog kolko zbrejka, al da se razumijemo, prije update-a mob je radio dobro.

Tak da S6 ko mob je ovak dobar, al neprovjeren, nepuzdan i riskantan za uzet.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5

3 1 hvala 0
14 godina
odjavljen

Treba vidjeti touchwizz nakon par mjeseci korištenja, kada se nakrca aplikacijama i multimedijskim sadržajem. Lijepo je to sada vidjeti da radi ok dok nema ničega na njemu :D

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Imam galaxy s4 malo manje od dvije godine 32gb karticu unutra i hrpa slika videa aplikacija igara itd itd. Dan danas mi mob odlicno radi.

Btw dali netko zna kada dolazi kod nas zeleni edge i to 64gb? Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
timmyzg kaže...

Imam galaxy s4 malo manje od dvije godine 32gb karticu unutra i hrpa slika videa aplikacija igara itd itd. Dan danas mi mob odlicno radi.

Btw dali netko zna kada dolazi kod nas zeleni edge i to 64gb? Hvala

Ako tebi S4 radi odlično onda ili ti imaš niske kriterije, ili ja previsoke... Jer koristio sam ga neko vrijeme kao drugi mob uz M8 i bio mi je jednostavno grozan, spor laggav itd. i stvarno mi je razlika u dnevnom korištenju bila 2 klase ispod M8. Uopće ne trollam nit nikog pokušavam uvrijedit, samo kažem kako sam ja to doživio. 

14 godina
odjavljen

Ako S5 sa svojim lakšim Touchwizz-om trza i zastajkuje, kakav je tek S4, što misliš? Imao, probao.. očaj

0 0 hvala 0
12 godina

cemu toliko vajnanje oko necega sto se moze jednostavno zamjeniti? 

ima tolika hrpetina custom ROMova i to je glavna odlika androida

software je nebitan na android mobitelima posto se uvijek (gotovo uvijek, zavisno od podrske zajednice) moze zamjeniti necim boljim

kupio sam samsung galaxy tab pro 8.4

dosao je sa touchwizom koji je uzasan

u roku od 5min sam ga rootao, instalirao CM11 i sad sam na CM12 - postao je najbolji tablet na kojem sam ikad radio 

nikakvi lagovi i ostale touchwiz gluposti nisu prisutne

znam da mnogi ljudi nisu strucni za takvo sta, ali ovo je ipak informaticki forum i mislim da su ovdje ljudi malo vise technicki potkovani (iako ima i 1-2 click softwera koji cijeli posao odrade za vas..) tako da instalacija custom ROMa nije problem

hocu li preskociti vrhunski hardver mobitela zbog softwera koji dolazi s njim? odbaciti u potpunosti S6 koji ima vrhunsku kameru zbog touchwiza? lol

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Pa samo manjina zna za flashanje custom ROMova. Većina nezna, kaj misliš da je to njima tak jednostavno? I čemu kupit najjači mobitel na svijetu (S6) ako ga odmah planiraš rootat i puknut gore custom ROM? U 2015. godini i s takvim hardverom očekujem da uređaj radi kak spada. ROMove ću stavljat gore tek kad mi dosadi (ako mi dosadi)

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice