Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.171.895
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1352386

Izasao je novi WIUI update.. Nakon Sudy-eve preporuke drzim se ovog roma kao pijan plota, u kombinaciji sa Siyahom, meni osobno nesto presavrseno.. Sa hard koristenjem, baterija drzi po dan i pol bez problema.. Bez siyaha sam imao AOS bug, koji se penjao i na 80%, sa siyahom se to rijesilo, sad je ispod 10%.. Ja prezadovoljan.. :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
majdo kaže...

Izasao je novi WIUI update.. Nakon Sudy-eve preporuke drzim se ovog roma kao pijan plota, u kombinaciji sa Siyahom, meni osobno nesto presavrseno.. Sa hard koristenjem, baterija drzi po dan i pol bez problema.. Bez siyaha sam imao AOS bug, koji se penjao i na 80%, sa siyahom se to rijesilo, sad je ispod 10%.. Ja prezadovoljan.. :)

A screen on time?

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
13 godina
Šef kaže...

A screen on time?

Bez beda preko 3 i pol sata, i ostane jos 30-35% baterije.. Sto mi je izuzetno fascinantno jer ranije je bilo puno teze mi toliko vrijeme nagurati, a da baterija ne krepa u roku 18-20 sati.. Nakon sto ga s punjaca skinem, zna mi baterija na 100% biti i po 3 sata, i tek onda se lagano pocinje prazniti.. 3g je non-stop upaljen, wifi kad sam kuci gori 70% vremena.. Danas cu ga jos testirati, video playback i ostalo, pa cu napraviti moj kratki review, kako ja vidim ROM..

13 godina
majdo kaže...

koristis GB ili ICS verziju? nekak mi nije jos do isprobavanja miui ics-a kad nije sve sredeno :/

16 godina
moderator
Šef kaže...

Što npr. nedostaje?

A ovo s nereagiranjem, nemam tih problema...

Najviše mi je falila traka za namještanje svjetline ekrana (ne želim to raditi povlačenjem prsta po status baru) i naprednija kontrola toggleova. A što se nereagiranja tiče, čini se da je to bio bug u verziji Siyaha koju sam tada koristio.

In other news, stavio sam Dragon ROM i mislim da dalje od toga neću ići. Brutalno je brz, ima sve što je imao Hydrogen (i više), a tu je i stock ICS izgled (ako se ne instalira ona odurna Dragon Dark Blue tema :D). Sve u svemu, zasad oduševljen! Poliži mi omudinu, Paradoxxxe!

Selling doors, door to door.
13 godina
bzvz92 kaže...

koristis GB ili ICS verziju? nekak mi nije jos do isprobavanja miui ics-a kad nije sve sredeno :/

ICS verziju, trenutno sam na 2.5.18, ima par zamjerki, ali nista strasno, napisat cu sve danas ili sutra.. A ovu novu verziju sada nisam jos flashao, ali cim bude vremena odmah ide gore.. {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.5.2012 12:34 (majdo).
12 godina
neaktivan
majdo kaže...
Šef kaže...

A screen on time?

Bez beda preko 3 i pol sata, i ostane jos 30-35% baterije.. Sto mi je izuzetno fascinantno jer ranije je bilo puno teze mi toliko vrijeme nagurati, a da baterija ne krepa u roku 18-20 sati.. Nakon sto ga s punjaca skinem, zna mi baterija na 100% biti i po 3 sata, i tek onda se lagano pocinje prazniti.. 3g je non-stop upaljen, wifi kad sam kuci gori 70% vremena.. Danas cu ga jos testirati, video playback i ostalo, pa cu napraviti moj kratki review, kako ja vidim ROM..

koju verziju kernela siyaha uz WIUI??

16 godina
neaktivan

Pozdrav

Kao i svi vi (sudeći po komentarima) i ja imam dosta problema sa baterijom.

Osim toga telefon se užasno pregrijava i to kada se puni i kad uključim mobilne podatke ili wireless.
Nisam ništa "prčkao" po mobitelu što se tiče sw-a, star je oko 3 tjedna, a zadnji update je bio preko
kies-a (PDA:LPD/PHONE:L5/CSC:LP5 CRO)

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
sony58 kaže...

Pozdrav

Kao i svi vi (sudeći po komentarima) i ja imam dosta problema sa baterijom. nisu problemi, jednostavno to je smartphone

Osim toga telefon se užasno pregrijava i to kada se puni i kad uključim mobilne podatke ili wireless. grije se ali po meni ne drastično
Nisam ništa "prčkao" po mobitelu što se tiče sw-a, star je oko 3 tjedna, a zadnji update je bio preko
kies-a (PDA:LPD/PHONE:L5/CSC:LP5 CRO)

Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find
16 godina
neaktivan

grije se drastično to je i problem, ostavio sam ga na krevetu

ispod je bila bijela plahta koja je malo požutjela... sad si ti zamisli kak se grije...

I vidi sad frajera.. trenutno ga punim prek USB kabla prije punjenja baterija na 70% sad
dok pogledam tu i tam se svaki malo za koji postotak smanji (trenutno je na 66%) !?

16 godina
odjavljen
sony58 kaže...

ispod je bila bijela plahta koja je malo požutjela... sad si ti zamisli kak se grije...

I vidi sad frajera.. trenutno ga punim prek USB kabla prije punjenja baterija na 70% sad
dok pogledam tu i tam se svaki malo za koji postotak smanji (trenutno je na 66%) !?

Onda očito nešto nije u redu... sve stock ili?

Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.5.2012 17:45 (Kordy).
16 godina
neaktivan
Kordy kaže...
sony58 kaže...

Onda očito nešto nije u redu... sve stock ili?

softwer je zadnji koji sam nadogradio preko Kiesa, nikakve druge verzije nisam stavljao gore..

13 godina
bzvz92 kaže...

MIUI v4 [ICS] u zadnja dva update je postao stvarno i konačno stabilan, daily use ROM.
Ako ne želiš, [GB] je prilično dobro ispoliran.

Uz WIUI [ICS]/[GB] preporučujem ti i RGUI NDT MIUI 

majdo kaže...

ICS verziju, trenutno sam na 2.5.18, ima par zamjerki, ali nista strasno, napisat cu sve danas ili sutra.. A ovu novu verziju sada nisam jos flashao, ali cim bude vremena odmah ide gore.. {#}

2.5.28?

oskarduki kaže...

V3.2.6.3 (ali je gokhanmoral.com trenutno nedostupna - ne znam zašto)

p.s. CM9 (direct) s poprilično zanimljivim changelogom 

Samsung Galaxy SII GT-I9100 crew :)
12 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
bzvz92 kaže...

MIUI v4 [ICS] u zadnja dva update je postao stvarno i konačno stabilan, daily use ROM.
Ako ne želiš, [GB] je prilično dobro ispoliran.

Uz WIUI [ICS]/[GB] preporučujem ti i RGUI NDT MIUI 

majdo kaže...

2.5.28?

oskarduki kaže...

V3.2.6.3 (ali je gokhanmoral.com trenutno nedostupna - ne znam zašto)

p.s. CM9 (direct) s poprilično zanimljivim changelogom 

probacu CM9 da vidim da li cu rsiti problem s baterijom... do sad nisam naso nista sto je resilo batt... 

13 godina
oskarduki kaže...

probacu CM9 da vidim da li cu rsiti problem s baterijom... do sad nisam naso nista sto je resilo batt... 

Kao što sam rekao - 95% sam siguran da je matična

12 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
oskarduki kaže...

Kao što sam rekao - 95% sam siguran da je matična

a zasto na nekom romu sporije guta bat.a na nekom bas brzo? sad ja to ne razumem i pocinjem da mislim isto da je maticna... sve jedno vraticu tel od ovog sto sam kupio....

13 godina
sudy_freak kaže...
majdo kaže...

2.5.28?

2.5.28 je novi update, koji jos nisam flashao, ja sam trenutno na 2.5.18 (http://www.wiuirom.com/do.php?filename=13374310191.zip)

13 godina
majdo kaže...

2.5.28 je novi update, koji jos nisam flashao, ja sam trenutno na 2.5.18 (http://www.wiuirom.com/do.php?filename=13374310191.zip)

Aha, da, sorry.
Zeznuo me Wajk što je stavio (što se rijetko radi s MIUI-em) nadogradnju pod drugim danom (nazivom).

2.5.18→2.5.25→2.5.28 {#} 

15 godina
neaktivan

Zašto mi se događa da Music player (PowerAMP u ovom slučaju) svaku pjesmu broji duplo?

Ustvari, mislim da znam zbog čega je - zbog dual boota, ali kako to onda riješit?

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
sudy_freak kaže...

Zeznuo me Wajk što je stavio (što se rijetko radi s MIUI-em) nadogradnju pod drugim danom (nazivom).

2.5.18→2.5.25→2.5.28 {#} 

Znaci ako sam dobro skuzio, znaci on tipa ROM izbaci 27.5. ali u imenu mu je 28.5? Nikako ne uspjevam povezati te njegove datume s izdavanjima..

13 godina
majdo kaže...

Znaci ako sam dobro skuzio, znaci on tipa ROM izbaci 27.5. ali u imenu mu je 28.5? Nikako ne uspjevam povezati te njegove datume s izdavanjima..

Do sada je pratio uvijek MIUI's updates.
A sada je nešto otkrio grešku u svom 2.5.25 i izbacio 2.5.28.

Što se MIUI-a tiče, prilično je učestalo i pravilno izbacivanje update-ova.

MIUI koristi ovakvo označavanje ROM-ova:

2012.05.25 gdje su

• 2. - godina
  • 05. - mjesec
  • 25 - datum

i tako uvijek znaš koji je ROM kada izdan {#}

13 godina

RGUI NDT RC4 by gh.rohit je vani.
Evo changelog.

Ovo je čini mi se prvi Custom ROM koji dolazi s in-built S3 featuresima.
Ako nije prvi općenito, definitvno je prvi MIUI based ROM.

majdo - probaj! {#} 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Evo changelog.

majdo - probaj! {#} 

sve je to super al kad mi navigon radi na engleskom ja poludim...

13 godina
Rašo kaže...

sve je to super al kad mi navigon radi na engleskom ja poludim...

A sorry {#}

12 godina
protjeran
Šef kaže...

Zašto mi se događa da Music player (PowerAMP u ovom slučaju) svaku pjesmu broji duplo?

Ustvari, mislim da znam zbog čega je - zbog dual boota, ali kako to onda riješit?

Postavke u PowerAMP-u i Music library/folders (tako nešto), označi samo mapu Music iz jednog ROM-a, ne oba

13 godina
sudy_freak kaže...

Evo changelog.

majdo - probaj! {#} 

Danas prijepodne sam i ja naletio na taj ROM, i spremio u favorite za isprobati.. {#}
Trenutno je u tijeku "testiranje" video playbacka, koliko mob moze izdrzati, sutra cu sve detaljnije o tome napisati, a i ostalome vezano za WIUI, kad baterija krepa.. {#} Predobro se drzi trenutno.. 

14 godina
neaktivan

Imam problem da mi prilikom kopiranja na mob kod AOSP/AOKP romova brzina kopiranja bude nekih 1,5 - 2 mb/s. Na stock romu i na miui based romovima bude mi oko 10. Jel zna možda tko zašto je to tako?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

eto danas jadnik ostao u zatvorenom autu na suncu :P nije da je dijete ali mi je jednako zao :(

prvo sto sam napravio stisnuo srednju tipku i kad se ekran upalio (relieved) e neces vise bit sam :P

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. http://db.tt/0iXs5Cx
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Dosta je bilo Paranoida za mene pošto mi je baterija u užasnom stanju u usporedbi sa Wanamom. Vraćam se na wanama, odnosno na njegov najnoviji release 11.9 izbačen prije 9 sati.

Pa tko želi eto linka.

Eto odmah da javim da je i novi speedmod izašao danas!

EDIT: plače mi se koliko mi je draži Paranoid od Wanama. {#} 

šumski put je bio ravan.
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.5.2012 2:17 (dreammaker).
15 godina

Da ne trpam sve u jedan post sa deset editiranja, pišem novi.

Danas tokom dana izlazi novi Paranoid 1.1..

šumski put je bio ravan.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice