Ne bi trebalo bit prije napunjeno ako ima neki problem.
Ček, nemoj reć da još nisi probao pogledat kako je bez produžnog, kako je s drugim punjačem i slično? To prvo napravi i u 30 minuta si riješio svoj problem.
Ne bi trebalo bit prije napunjeno ako ima neki problem.
Ček, nemoj reć da još nisi probao pogledat kako je bez produžnog, kako je s drugim punjačem i slično? To prvo napravi i u 30 minuta si riješio svoj problem.
Pozdrav, potrebno mi je par informacija o ovom telefonu. Koliko ja mogu vidjeti ovdje na telefonu je mijenjan softver i knox pokrenut na 0x1 sto znaci da od garancije nema nista. Ispravite me ako grijesim.
Otkljucavanjem mreze gubi li se garancija?
I ova osnovna verzija mi je također sumnjiva...
XXUEMKF ti je UK BTU verzija odnosno nebrendirana verzija firmwarea za Europu. Istu verziju sam imao i ja dok sam bio na 4.3 jer sam mob kupio u Europatradeu te je kao takav otključan na sve mreže. Ako je tvoj mobitel zaključan na neku mrežu i knox je 0x1 može samo značiti da je prijašnji vlasnik stavio nebrendiranu verziju 4.3 firmwarea (ovu koja ti je trenutno na telefonu) i samim time aktivirao knox na 0x1.
Što se garancije tiče neki ljudi na forumu su tvrdili da Euorpatrade servis bez obzira što je knox 0x1 prihvaća garanciju, koliko je ta informacija točna neznam, probaj nazvati njihov servis i pitaj. Inače se time gubi garancija. Ista situacija ti je i kod otključavanja mreže neki operateri će ti dati kod za otključati mobitel na sve mreže ako im pokažeš račun i garanciju da je kupljeno kod njih.
Ja imam identicnu verziju, ali mob je brendiran na T-Mobile i naravno zakljucan
Knox je 0/0
što se tiče punjenja mob mi se puni kojih sat i pol, normala, al baterija na 4.4.2 (vip) mi ode dok kažeš keks, 2 sata na faksu i 50% mi je a ne koristim ga non stop...
ima li neko rješenje za ovo???? novi uređaj otključan na sve mreže...kaže preko wifi da je instaliran posljednji software....a priko kiesa kaže ovo....ima netko ideju????
Samsung Kies 3
ima li neko rješenje za ovo???? novi uređaj otključan na sve mreže...kaže preko wifi da je instaliran posljednji software....a priko kiesa kaže ovo....ima netko ideju????
Samsung Kies 3
kies 3 je instaliran.....
Samsung Kies 3
Ha onda ne znam, meni je nešto slično radio na starom kiesu, a na ovome radi sve normalno...no još ti nema KitKat updejta...tako da đabe.
Samsung Kies 3
Ha onda ne znam, meni je nešto slično radio na starom kiesu, a na ovome radi sve normalno...no još ti nema KitKat updejta...tako da đabe.
kak si to radio?? jel tools-firmware upgrade and initilization?
Pozdrav.
Isplati li se prelaziti sa Sony xz na S4 ? Za sada mi je Sony metak u svemu Ali . Samsung ima puno vise djidja od X a te bolju podrsku - primjer potrosio sam 2 sata da nadjem protektor za ekran i naravno nista ; ( - bas smo prodali . Dok za S4 svih sranja na svakom cosku ......
Hvala na brzom odgovoru ali odlucio sam ipak za G2 -
Danas mi se s4 izgasio sam od sebe i nisam ga mogao upaliti jedno 2-3 min,sto bi moglo biti ?
Na vlastitu odgovornost makar bi ti to trebao napisat servis koji ti je prodao unlock kod
(Samsung Galaxy S4 Only)
Follow these step carefully, as long as you have the correct code it will work 100% (Your phone must be updated to the latest firmware!)
1. Make sure that the phone PROMPTS for the code with a NON accepted sim card and that your IMEI is correct by dialing *#06#
a. Go to the Dial pad and dial *#0011#
b. Please click your MENU button (Bottom LEFT button) and click BACK on the menu that appears, Nothing will happen do not worry please move to the next step
c. Please click your MENU button AGAIN and this time click KEY INPUT
d. When the Key input box appears please input the number "1" and hit OK
e. You will see a number 1 for a while, please wait until it changes into the SERVICE MENU
f. Please click [1] UMTS > [1] DEBUGGING SCREEN > [6] Phone Control > [6] Network LOCK
g. You will see 3 OPTIONS within Network LOCK
h. Please click on number [1] Perso Sha256 INFO, the screen will change slightly
i. Please hit the MENU button then when the menu pops up please carefully hit BACK to return to the previous screen
j. Next Please click on number [2] Perso Sha256 ON, the screen will change again to a one line message
k. Restart the phone on the screen by holding the power button and click RESTART
l. When the phone prompts for the unlock code simply enter the unlock code provided to you
m. Your phone is now permanently unlocked!
*If this is not working, go to Solution #2
Solution #2
Follow these step carefully, as long as you have the correct code it will work 100%
1. Power off and on your phone with different network sim card. "SIM network unlock PIN" or "Enter Network Lock Control Key" screen will appear.
2. Type your Unfreeze code (MCK code) and hit Unlock button. You will get "unsuccessful message" again but don't worry.
3. Now type the Unlock code (Network or NCK code) and hit Unlock button.
*If phone say "Network Lock Succesful" it worked, but if not, proceed to step 4.
4. If you get "unsuccessful" again then hit Dismiss button and type *2767*3855# on phone keypad. (CAUTION! This will reformat all your data!)
5. After phone restarts, type the Unfreeze code (MCK code) when prompted to enter "SIM network unlock PIN" or "Enter Network Lock Control Key" screen and hit unlock button.
It will say "unsuccessful" again, don't worry!
6. Type the Unlock code (Network or NCK code) and hit Unlock button.
7. Your phone should now give you the message "Network Lock Successful"
Now your phone is successfully unlocked!
*If this is not working, go to Solution #3
Solution #3
1. Turn off the Wi-Fi on your phone and then turn device ON without SIM card.
Once it's on go to phone dial screen and DIAL: *7465625*638*#
it will bring you to the NETWORK LOCK screen.
- in MCC/MNC field enter code for the service provider your phone is originally from (eg 31026 for T-Mobile USA)
check here for list of codes: http://en.wikipedia.org/wiki/Mobile_Network_Code
*If your network has more than one mcc/mnc please try all of them this is very important
- in CONTROL KEY field enter the UNLOCK code
- hit OK
- you should get a message: LOCK SUCCESSFUL
Power phone down, insert SIM card you want your phone to work with and power on.
Kad tele2 misli izbacit 4.4.2?
Vip & Tmobile ga imaju preko 2tj...
Kod nas ga ima samo Vip
Kad tele2 misli izbacit 4.4.2?
Vip & Tmobile ga imaju preko 2tj...
Nema ti t mobile nis, ja jos uvijek cekam, mater im je,bem
ne kužim, vama mobitele ne rade bez tog update ili što.
mobitel nemože nešto što drugi sa 4.4.2 može a da vama život ovisi o tome.
Imate brdo tutoriala kako se stavlja 4.4.2, sve službeno, bez gubitka jamstva a vi i dalje plaćete kako još niste dobili update OTA
boohoo
Imate brdo tutoriala kako se stavlja 4.4.2, sve službeno, bez gubitka jamstva a vi i dalje plaćete kako još niste dobili update OTA
boohoo
Pa nitko se ne zali na uredaj ili Samsung, ali sta nama operateri imaju pravo odredivati kad ce pustiti softver koji je ionako vec vani za moj SAMSUNG uredaj, a ne Tele2/Tmobile phone !?
Zasto bih se ja samo zato jer sam Tele2 ili Tmobile mucio sa kablovinjem i spajanjem i instalacijom programa samo da bih dobio svoj softver, a VIPovac ne ?
Pa nemoj me srat .....
boohoo
Po ovoj temi se vidi (u odnosu na teme S3 i S2) koliko su se zaglupili korisnici Samsungovih pametnih telefona.
Još jedan dokaz da Samsung postao Apple.
Nitko se ništa ne usuđuje raditi, nitko ništa ne flasha.
U ovoj temi se 5 puta valjda spomenula riječ kernel.
Pobogu, na Androidu ste!
Koristite to.
Pa da izgubim garanciju na mobitel od 5395Kn, ne hvala...za dvije godine kad mi garancija istekne...onda se mogu drkati sa time, za sada ne hvala.
Pa da izgubim garanciju na mobitel od 5395Kn, ne hvala...za dvije godine kad mi garancija istekne...onda se mogu drkati sa time, za sada ne hvala.
Kao što rekoh.
I ti vjeruješ svemu što piše?
Moj S2 mjesec dana star, nakon već desetaka probanih ROM-ova je primljen pod garanciju dva puta.
Bez ikakvih problema.
Kao što rekoh.
Moj S2 mjesec dana star, nakon već desetaka probanih ROM-ova je primljen pod garanciju dva puta.
Bez ikakvih problema.
Jel oni uopce pregledavaju dal je rootan mobitel na servisu?
Prije sam imao huawei u8650 i kad stavis original software nisi mogao poznat dal je prije bio rootan, al s4 se moze, makar nevjerujem da gledaju.
Kao što rekoh.
Bez ikakvih problema.
ista stvar i kod mene, jedan od razloga zašto sam na samsungu je jednostavno rootanje i flashanje custom romova
android mi odgovara jer mogu prčaki po njemu bez brige o jamstvu.
uglavnom kako kome odgovara, t-com može određivati i određuje kada će izdati nadogradnju baš njih boli tuki što je vip izdao kit kat prije njih
...
Po ovoj temi se vidi (u odnosu na teme S3 i S2) koliko su se zaglupili korisnici Samsungovih pametnih telefona.
Još jedan dokaz da Samsung postao Apple.
Nitko se ništa ne usuđuje raditi, nitko ništa ne flasha.
U ovoj temi se 5 puta valjda spomenula riječ kernel.
Pobogu, na Androidu ste!
Koristite to.
iskreno, nevidim neki razlog flashanja mobitela, radi dobro i na officialu.. kad budem imao vremena i kad nebude stiska na fakultetu igrat cu se s tim, a ovako mi je gubljenje vremena par dana izgubit na isprobavanje svih kernela i romova dok ne nađem neki koji mi se sviđa..
Jel ima netko problem da prilikom citanja(scrool ili zoom) nesto na webu,facebooku,da vam se dogodi onako micro lag,kao da smrzne i odmah opet normalno?Kit kat vip softwer.
Kao što rekoh.
Bez ikakvih problema.
Otkad je Knoxa to baš i nije tako. Sad treba pazit što i kako (osim ako je u međuvremenu izašao neki program koji vrati Knox counter na 0)
Uostalom, ljudi su se zasitili mijenjanja. Zadnji Samsung koji sam rootao je mislim S3. Radi dobro na stocku i ROM-ovi više ne nose 10 sati više korištenja, lag free sučelje i ine stvari, sve je tu OOB.
Ali to je malo glupo od samsunga. . .zamisli da sada računalo dolazi sa pred-installiranim windowsima i ti ne možeš installirati ni jedan OS ili gubiš jamstvo...
Da sam ovo znao ne bi se odlučio za samsunga, ali eto sazno sam za Knox tek nakon kupnje mobitela. . .
Jel ima netko problem da prilikom citanja(scrool ili zoom) nesto na webu,facebooku,da vam se dogodi onako micro lag,kao da smrzne i odmah opet normalno?Kit kat vip softwer.
ovako, to sam primjetio i ja, ali nije do lagga (ako mislimo na isto) nego su stavili da se scrolla uz desni rub ekrana, dakle kao da nemozes scrollat na sredini nekad posto je recimo kotacic na desnom rubu ekrana.. (ako mislis na to da ne reagira od prve..)
Ali to je malo glupo od samsunga. . .zamisli da sada računalo dolazi sa pred-installiranim windowsima i ti ne možeš installirati ni jedan OS ili gubiš jamstvo...
Da sam ovo znao ne bi se odlučio za samsunga, ali eto sazno sam za Knox tek nakon kupnje mobitela. . .
Kupi onda iPhone pa ti tako što neće ni pasti na pamet.
veću glupost u životu nisam pročitao..
za veliku većinu mobitela je vrijedilo da flashanjem gubiš garanciju.. prije knoxa se to lagano moglo prikriti (na samsungu), dok nakon, nešto teže..
razlika između pc- osa i mobile os-a je ta sto ces kupit mobitel koji ima recimo android, i to ajmo rec touchwiz u slucaju samsunga.. isto tako ti možeš kupit cijeli komp koji dolazi s windowsima (iako nitko nikada nije kupio pc zato sto windowsi dolaze uz njega) barem ja nisam jel te windowse cijene ko svetog petra kajgana, a složene konfiguracije također, nego se kupuju komponente na koje kasnije sam stavljaš os (bio to linux ili windows)... isto tako ti na windowsima imas drukciju podrsku nego kakva je na androidu, za s4 iziđe novi android svaka recimo 4 mjeseca, dok na win dobivas update na tjednoj bazi..
ps. izmjena windowsa s drugima nebi bila stetna, ali flashanjem stavljaš "divlji" os, nije official i to je to, to se nikad nece promijenit..
pitanje.....ako je s4 kupljen kao slobodan uređaj i u njemu koristim tmobile karticu triba li onda čekat da tmobile izbaci nadogranju ili??? ne nudi mi update priko kiesa ni ota....