- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zvao sam danas SAMSUNG HR. i rekli su mi kako su svjesni problema te da se strpim još tjedan-dva, te i ako ga ni tada ne budem mogao updejtati da ga pošaljem u servis. . .
WTF. . .Slati mobitel u servis jer su oni nešto zajebali oko updejta, pa stvarno ih treba poslati u tri ...XXX...
Dali se Vama dogodi da vam mobitel zavibrira kad ga uzmete sa stola u ruke? Meni se to događa ali ne svaki put, pa neznam zašto se to događa
To se dogodi kada imš propušteni poziv ili poruku koju nisi pročitao, da znaš da te neko zvao. Može se isključiti pod settings --- my device --- motions and gestures --- motion --- smart alert
Ahahaha. . .koja ekipa, sad bi oni da ja njima pošaljem telefon u servis da oni naprave nekakvu autorizaciju da bi se mobitel mogao ažurirati na KitKat. . .
Ma mislim ovo je stvarno sramota, ipak je riječ o Samsungovom flagshipu i oni su tako ne ozbiljni. . .
Vidim ja da sam trebao uzeti LG G2 i mirna Bosna. . .
Jel postoji mogućnost da mi slike/video sa vibera odmah sprema na memorijsku a ne na itnernu karticu? Danas sam si uzeo memorijsku i jedino to ne mogu nikako napraviti-
Iskreno koji je po vama bolji telefon?
13 | LG G2 |
---|---|
23 | Samsung S4 |
E stvarno ste luzeri, svi TD a niko ne bi komentirao i obrazlozio TD. . .Svaka vam cast.
Imao sam oba, i trenutno imam G2 i teško je to reći koji je bolji. Sve ovisi o potrebama.
Meni je G2 legao po svemu osim po memoriji i signalu. Izmjenjivu bateriju sam pregrmio (mada bi je nekad volio izvadit iz mobitela u nekim slučajevima), ali nedostatak memorijske kartice me živcira... Signal je također bolji na S4 u svakom slučaju. Na nekim mjestima gdje sam normalno na S4 mogao pričati, na G2 nemam signala..
Što se ostalih stvari tiče, iako G2 ima optičku stabilizaciju, slike su mi nerijetko bolje ispadale na S4. No sve je to tu negdje, rađe biram G2 u ovom slučaju, no mnogi se neće složiti samnom.
Hardverski je bez govora G2 jači, no osjetim li to u svakodnevnom baratanju s mobitelom? Opet, teško je reći, G2 se čini nekako brži i uglađeniji, no ne da bi se to baš primjetilo i reko "wooow". Igrice su tu negdje, prednost naravno ide G2...
Kad se sve zbroji i oduzme, stvarno ovisi od čovjeka do čovjeka. G2 je hardverski bolji uređaj, a softverom je stvarno vjerna "kopija" Samsunga tako da prelazak s S4 na G2 je bezbolan. I najveći plus je što baterija dulje traje. Minus su memorija i nedostatak predivnog AMOLEDA (nekima je LCD plus doduše).
Ovih dana planiram kupiti novi mob, a odlučio sam se za Samsung Galaxy S4. Zanima me ima li korisnika tog mobitela koji su i nakon višemjesečnog korištenja njime jako zadovoljni, točnije da nisu imali nikakvih problema da bi ga morali odnjeti na servis.
Ovih dana planiram kupiti novi mob, a odlučio sam se za Samsung Galaxy S4. Zanima me ima li korisnika tog mobitela koji su i nakon višemjesečnog korištenja njime jako zadovoljni, točnije da nisu imali nikakvih problema da bi ga morali odnjeti na servis.
nakon nešto manje od 3 mj. korištenja ja sam jako zadovoljan sa mobom ...
istina, trebao je na servis zbog napuhane baterije, al to ne smatram nekim kvarom na samom mobu s obzirom da je baterija izmjenjiva :)
na 4.3 stock je i radi bez greške!
Što to znači "napuhana baterija"? Da li korisnik može sam promijeniti bateriju ili ipak mora u servis?
Što to znači "napuhana baterija"? Da li korisnik može sam promijeniti bateriju ili ipak mora u servis?
to znači da se baterija napuhala, mozes i sam to napravit ako hoces platit bateriju, ako ne zelis platit odes u servis po drugu bateriju, njihova zamjena traje kojih 20-ak sekundi, a u servisu se zna cekat i do 10 minuta..
Ma hvala ti na odgovoru. Pitao sam to zato jer sam malo dislociran od grada...
ak ti je servis daleko zaobidi ovaj model to ti je moja preporuka makar ce me ovdje popljuvati radi toga. to je jako lijepi telefon sa odlicnim performansama ali dosa nekvalitetno slozen.
Sinoć mi je došla obavijest da se softver može aktualizirati....i aktualizirala sam ga. Međutim nakon aktualizacije izbrisao mi je pola aplikacija ( messenger, bankomati, ebay, llokout, viber....) i između ostaloga su mi se svi google accounti odspojili od mobitela, i ne mogu se ponovno prespojiti, što automatski znači da mi google play ne radi. I ako dođe novi update, kako ću znati i skinuti ga ako mi ne radi g.play? zvala sam u samsung, ali su mi rekli da nemaju pojma, i da si napravit glavni reset.....da li je i nekome ovaj problem slučajno bio? help help :)
E sad je fakat dosta, proslo je vec puno previse dana.
Jel mi moze neko objasnit kak funkcionira updateanja androida. Google napravi svoj dio, šalje samsungu da on napravi svoj dio, t-mobile ga dobiva i stvalja sta vec na njega, I TO JE TO, nema sad da jedan mobitel dobije update, a drugi ne.
Frend ima s4 i tele 2 vec ima update 3 tjedna, isto tak drugi frend ima prek t-mobilea i ima update vec preko tjedan i pol.
Jel ja mozda nes radim krivo, jel moram sam napravit nes da se magicno skini jeb.ena nadogradnja...
Jel mi moze neko objasnit kak funkcionira updateanja androida. Google napravi svoj dio, šalje samsungu da on napravi svoj dio, t-mobile ga dobiva i stvalja sta vec na njega, I TO JE TO, nema sad da jedan mobitel dobije update, a drugi ne.
Frend ima s4 i tele 2 vec ima update 3 tjedna, isto tak drugi frend ima prek t-mobilea i ima update vec preko tjedan i pol.
Jel ja mozda nes radim krivo, jel moram sam napravit nes da se magicno skini jeb.ena nadogradnja...
system settings>more>about device>software update>update
also to ti uglavnom ne šljaka ako je mob modificiran (root, custom recovery i ostalo)
also to ti uglavnom ne šljaka ako je mob modificiran (root, custom recovery i ostalo)
Nije rootan ni niš, stock je, al i dalje nema updatea....
Nije rootan ni niš, stock je, al i dalje nema updatea....
jesi ga probo spajat preko kiesa i vidit tamo dali ima update?
Jesam, kaže da je zadnji...
Mozda bolje da postavis poll: "Koji je po vama bolji telefon A da ste ga IMALI :)"..
Ovako i da me pitas "s4 ili htc desire" (a recimo da imam desire) ja bi kliknuo na desire jer s4 nisam probao.
Mozda bolje da postavis poll: "Koji je po vama bolji telefon A da ste ga IMALI :)"..
Ovako i da me pitas "s4 ili htc desire" (a recimo da imam desire) ja bi kliknuo na desire jer s4 nisam probao.
kakav htc desire?
Pa dobro, koji firmware trenutno imaš?
Na Njemačkom sam službenom 4.4.2 ROMu (knox 0). Već par dana hoće mi instalirati security update, a kako su mi na tu foru uvalili Knox, izbjegavam ažuriranje. Znam da je Knox probijen nedavno (za one koji ga još nisu postavili na 1), pa se bojim da to nisu zakrpali. Ima li tko informacije što donosi update?
dakle ti kad bi otiso u restoran, narucivo bi stalno jedno te isto jelo (recimo vegeterijanski rucak a.k.a. tvoj desire) ili bi nekad narucio specialitet kuće (citaj janjetinu)?
kakav htc desire?
Bukvalno naravno. Naravno da je bolji s4(od desirea, jel). Samo rekoh, postavio je u s4 temu (znaci svi imaju s4) :)
@lunatic - imam janjetinu vec :), nemam dizajr. Ali sad sam gladan.
Bukvalno naravno. Naravno da je bolji s4(od desirea, jel). Samo rekoh, postavio je u s4 temu (znaci svi imaju s4) :)
@lunatic - imam janjetinu vec :), nemam dizajr. Ali sad sam gladan.
hahah, samo sam navodio primjer, najbolje je otić u restoran (dućan) i isprobat i jedno i drugo, onda će čovje najbolje znat što mu paše, to je bila moja metafora (možda je vegetarijanac)
Prema ovoj stranici KitKat za T-Mobile i Tele2 još nije izašao.
KitKat ima samo za VIP.
Prema tome ili pričekaj da dođe i za ostale mreže ili preko Odina stavi VIP-ov firmware.
Tvoji frendovi su ili stavili VIP-ov fw ili neki drugi koji nije za ove dvije mreže.
LG G2 nekih 2 puta najmanje.
S4 je vec star preko godinu dana, a poznavajuci Samsung jos ce dobiti mozda jedan update.
LG G2, bolji po performansama, bolji po user experiencu.