Samsung Galaxy S IV - Rasprava

poruka: 3.531
|
čitano: 823.501
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S IV - Rasprava
Diazz72 kaže...
Denyken kaže...

Albe95 izbacio S6 FULL PORT 4.0 BETA

Pre spor...steka ko lud.

Ja ne znam kaj taj Albe uradi, no kaj god bilo u*ebe 100%.

Kod mene radi 10x brže i bolje nego 3.5 verzija i bilo koji drugi rom. Još niko na xda se nije žalio na perofrmanse. Aplikacije otvara ultra brzo, smoothness na nivou također. Ne znam šta uradiš pa ti je spor kao sto kazes. Imam i s6 tu pored sebe i gdje trzne ovaj, tu trzne i s6. Naravno, s6 brže otvara aplikacije zbog jačeg hardvera.

12 godina
Almin94 kaže...
Diazz72 kaže...
Denyken kaže...

Pre spor...steka ko lud.

Kod mene radi 10x brže i bolje nego 3.5 verzija i bilo koji drugi rom. Još niko na xda se nije žalio na perofrmanse. Aplikacije otvara ultra brzo, smoothness na nivou također. Ne znam šta uradiš pa ti je spor kao sto kazes. Imam i s6 tu pored sebe i gdje trzne ovaj, tu trzne i s6. Naravno, s6 brže otvara aplikacije zbog jačeg hardvera.

Ha nez. mozda onda radi toga kaj ja koristim xposed.

14 godina
neaktivan
Diazz72 kaže...
Denyken kaže...

Pre spor...steka ko lud.

Kod mene nema stekanja i ROM je brzi.

14 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
12 godina
Denyken kaže...

Samo ti instaliraj 2.0., te slijedi booootloooop.

UGL. Treba cekati fix jer ROM ne radi.

15 godina
neaktivan
Denyken kaže...

Ne treba to snimati. Snimis Albe95 rom i uzivaj.

14 godina
neaktivan
Diazz72 kaže...
Denyken kaže...

Nisam ga instalirao, na Albe sam, mada me zanima Aurora.

12 godina
Denyken kaže...
Diazz72 kaže...
Denyken kaže...

Nisam ga instalirao, na Albe sam, mada me zanima Aurora.

Takodjer...Aurora mi se cinila mnogo fluidnija ;).

Samo neka isprave taj bootloop, te neka romm bude full eng. i sve 5 :)

10 godina
neaktivan

Ja sam trenutno na CM 12.1 i mogu reci sa sigurnoscu da na s4 najbolje "lezi" ovakva vrsta roma, jer za razliku od lg g3 i lg g4, kao i note4, gde ovakvi romovi na bazi aosp-a i cm-a nisu pili vodu, kod s4 je suprotno, SOT mi je presao 4h, dok sa nijednim od gore pomenutih romova (albe, imperium i aurora) sa istim ili slicnim nacinom koriscenja nije mi mogao preci 3,5h SOT-a, pozz

15 godina

Imam problem, jel zna neko kako doći do ove opcije opet (pogledaj sliku)? Slučajno sam stisno da zapamti moj odabir i onda stisnuo prekid i sad više neće poslat poruke na taj broj 

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.9.2015 13:39 (Trawis).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Izasao najnoviji Albe 6.0, izgleda obecavajuce, pozz

13 godina

Pozdrav momci,

trenutačno sam na KANGApop, pa gledam da se prebacim malo. Što savjetujete? Albe?

Mob ne stignem više koristiti kao prije, pa je većinom samo pozivi-poruke-whatsapp-poweramp-camera-browser-pbzinternet bankarstvo. Jednostavno mi je dosadilo imati KANGApop, imam ga već ohohoho. Jako mi je važno da je fluidan i da se ne crasha baš, pošto si više ne mogu dozvoliti da se igram sa flashanjem, edtiranje fajlove itd. :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
X-Plosiv kaže...

Pozdrav momci,

trenutačno sam na KANGApop, pa gledam da se prebacim malo. Što savjetujete? Albe?

Mob ne stignem više koristiti kao prije, pa je većinom samo pozivi-poruke-whatsapp-poweramp-camera-browser-pbzinternet bankarstvo. Jednostavno mi je dosadilo imati KANGApop, imam ga već ohohoho. Jako mi je važno da je fluidan i da se ne crasha baš, pošto si više ne mogu dozvoliti da se igram sa flashanjem, edtiranje fajlove itd. :D

Snimaj untouched 5.1 GPE. Iako je izgledom slican trenutnom kojeg imas, ali bolje radi deset puta. 

13 godina

Izgleda poprilično OK, ali ovaj Albe mi ipak diže ono nešto u srcu

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Ja pre dva dana instalirao Albe95 S6 FULL PORT 4.5 i po prvi put mogu reci vezano za s4, da mi posle 8h na stand bay-u preko noci ne potrosi ni jedan procenat, odlican rom, normalno uz upotrebu xposed-a i greenify-ja, za sada nema niceg boljeg, pozz

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
levca5 kaže...

Ja pre dva dana instalirao Albe95 S6 FULL PORT 4.5 i po prvi put mogu reci vezano za s4, da mi posle 8h na stand bay-u preko noci ne potrosi ni jedan procenat, odlican rom, normalno uz upotrebu xposed-a i greenify-ja, za sada nema niceg boljeg, pozz

Meni Greenfy uz Donation Package umrtvi telefon maksimalno i jos brze guta bateriju...

10 godina
neaktivan
Almin94 kaže...
levca5 kaže...

Meni Greenfy uz Donation Package umrtvi telefon maksimalno i jos brze guta bateriju...

I meni je gutao bateriju na predjasnjim romovima, ali na ovom je za sada fantazija, evo vec drugi dan bateria cepa bez problema

10 godina
neaktivan

U podesavanjima u greenify-ju Working mode na "Boost", pa cekirajte GCM push for greenified apps i Greenifyng system apps, pa posle proverite u Menadzer aplikacijama koje su aplikacije sistemeske aktivne i u greenify-ju i stavite po Hibernated i nijedan procenat necete izgubiti tokom noci ili tokom dana kada je telefon neaktivan, pozz

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Ako nekog zanima prodajem 2 maskice za samsung...javite mi se u pm...

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Je li itko nadogradio sa 4.4.2 na Lolipop na I9506? Je li bolje nadograditi ili ostavit 4.4.2?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

ja sam odradio i radi super (5.0.1)

0 0 hvala 0
11 godina

vi koji imate i9506 (sa snapdragon 800) da li je mobitel stvarno toliko brži od običnog (snapdragon 600)?

i da li imate u cameri snimanje 4k i 1080 60fps kao note 3 sa snapragon 800 proceosorom?

0 0 hvala 0
12 godina

Ahhhh...ovo je ne vijerovatno koliko je samsung glup.

Samsung Updates Verizon's Galaxy Core Prime From Android 4.4 All The Way To 5.1.1

http://www.androidpolice.com/2015/10/04/samsung-updates-verizons-galaxy-core-prime-from-android-4-4-all-the-way-to-5-1-1/

Znaci, govno od Galaxy Core Prima dobiva zadnji updejt, a exFlagship S4 ne...di je tu logika?

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina

pa budimo realni i s4 je govno.

1 3 hvala 0
11 godina
Diazz72 kaže...

Ahhhh...ovo je ne vijerovatno koliko je samsung glup.

Samsung Updates Verizon's Galaxy Core Prime From Android 4.4 All The Way To 5.1.1

http://www.androidpolice.com/2015/10/04/samsung-updates-verizons-galaxy-core-prime-from-android-4-4-all-the-way-to-5-1-1/

Znaci, govno od Galaxy Core Prima dobiva zadnji updejt, a exFlagship S4 ne...di je tu logika?

studeni 2014 je predstavljen i pušten u prodaju, oni žele profit, iako nema logike, ali eto.

Note 3 koji je pol godine noviji uređaj od s4 neće dobiti vjerojatno ni 5.1.1 niti 6.0, iako djeli procesor snapdragon 800 kao nexus 5 i podosta uređaja, a i 3GB rama su sasvim dovoljna za android, iOS i Windows istovremeno :D

10 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...

Auuuuu, sta se sve ovde moze cuti, sacuvaj Boze, s4 da ima malo bolju bateriju bio bi KRALJ medju android telefonima, pozz

12 godina
levca5 kaže...
omomomomoomm kaže...

Auuuuu, sta se sve ovde moze cuti, sacuvaj Boze, s4 da ima malo bolju bateriju bio bi KRALJ medju android telefonima, pozz

onda ja nisam imao s4 :)

13 godina
neaktivan
levca5 kaže...
omomomomoomm kaže...

i da ne steka na stock romu,i da galeriju ne otvara pola sata i da se ne gule rubovi ko u svakog smecarskog samsunga itd itd xD

po meni jedino u cemu je samsung KRALJ jeste displey ostalo je mehh

BiH__Snowflake BF4,CS:GO
15 godina
Koliko je pametno kupovat novi galaxy s4? Kakav je lolipop na njemu, kako se mobitel ponasa? Pitam jer ga mogu dobiti novog zapakiranog za 1600 kn.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
mersimh kaže...
levca5 kaže...
omomomomoomm kaže...

i da ne steka na stock romu,i da galeriju ne otvara pola sata i da se ne gule rubovi ko u svakog smecarskog samsunga itd itd xD

po meni jedino u cemu je samsung KRALJ jeste displey ostalo je mehh

Ja posto radim sa telefonima i cesto ih menjam, mesecno po 7-8 i uglavnom sa atraktivnim modelima (jedino Note5 i iphone6 nisam imao iskreno), uvek kada prodam bilo koji model, vracam se na s4, jer on ima uglavnom sve sto i drugi. Podesavanjima isl, moze se produziti vek trajanja baterije,  imas ovde o greenyfiju o cemu sam pisao, a mani se stock roma, ubaci neki custom rom, kakvo stucanje, kakvi bakraci, masincina bre s4, a moja supruga ga ima vec godinu dana i ko iz prodavnice je, povedite malo racuna o cuvanju i nece biti ljuskanja,pozz

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice