Samsung Galaxy S IV - Rasprava

poruka: 3.531
|
čitano: 823.859
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S IV - Rasprava

Nebitno kakve su iznutrice, bitno je koliko je OEM voljan imat ili produžit EoL za uređaj. Kod Sonyja je to najjočitije na primjeru Xperie T, V, S, SP, L i M koje su brutalno nakon 18 mjeseci završile sa nadogradnjama. I to maltene u dan od 18 mjeseci, a čak su leakani dokumenti gdje se testirao KK za SP i svejedno nije pušteno, čak ni uz opetovane molbe zajednice da se pusti ( nekad je uspijevalo u slučajevima HTCa i još nekih). Navodno će sa Marshmallowom EoL bit 24 mjeseca, ali je pitanje koje još nitko nije odgovorio da li to vrijedi za sve uređaje koji će dobiti M nadogradnju ili samo za buduće uređaje od M pa nadalje. Jer Google je pod velikim pritiskom, skupa sa OEMima s obzirom da svi vole Apple-ov model nadograđivanja...

15 godina
neaktivan
Aurora S6 ROM

Je li neko isprobao novi Aurora S6 Port. Ovo je strava, leti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Nema izlike. To je Samsungov stav. Flagship dobiva dvije veće nadogradnje. Viši midrange jednu možda dvije. Midrange jednu. Jeftinjaci ne dobivaju...
12 godina
Re: Aurora S6 ROM
Almin94 kaže...

Ja sam ga testirao...pola toga je na kineskom, a druga polovica na eng., tako da za sad ga se za daily usage ne isplati stavljat.

14 godina
neaktivan

Sto se tice sluzbenih nadogradnji na dolazecu verziju:

-S4 nece dobiti

-S5 ce dobiti

Kraj diskusije jer su tako do sada radili.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diazz72 kaže...
Almin94 kaže...

Ja sam ga testirao...pola toga je na kineskom, a druga polovica na eng., tako da za sad ga se za daily usage ne isplati stavljat.

Rade li one teme sa Samsung sajta?

15 godina
neaktivan
Denyken kaže...
Diazz72 kaže...
Almin94 kaže...

Rade li one teme sa Samsung sajta?

Rade, jer je full S6 port, baziran na S6 romu. 

15 godina
neaktivan

Pozdrav svima...prije 20-ak dana sam kupio S6 kod operatera, i sve je s telefonom bilo savrseno do prije par dana kad sam poceo primjecivati da se telefon grije, najvise oko kamere, i taj dio sa strana(aluminijski okvir).Dovoljno je da pokrenem neku od igrica 15-ak minuta da osjetim neugodnu toplinu pod rukom, i pocinje me iritirati.Isao sam do poslovnice u kojoj sam kupio tel, nakon cega su mi rekli da ce mi dati neku ragu, a moj na servis(sto sam odbio).

Odradio sam par osnovnih stvari, pokrenuo u safe mode, ponovo se grije, i odradio na kraju factory reset, stanje je opet isto.Telefon se brzo i ohladi, ali se i ugrije..ako ima neko neko rjesenje,  bio bi zahvalan, jos jedanput pozdrav.

0 0 hvala 0
12 godina

Ha rade, ali opet pola kineski pola eng...ne hvala.
Albe95 je najavio da radi na novom S6 Full port romu, tako da cu to sacekati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
konstruktor kaže...

Pozdrav svima...prije 20-ak dana sam kupio S6 kod operatera, i sve je s telefonom bilo savrseno do prije par dana kad sam poceo primjecivati da se telefon grije, najvise oko kamere, i taj dio sa strana(aluminijski okvir).Dovoljno je da pokrenem neku od igrica 15-ak minuta da osjetim neugodnu toplinu pod rukom, i pocinje me iritirati.Isao sam do poslovnice u kojoj sam kupio tel, nakon cega su mi rekli da ce mi dati neku ragu, a moj na servis(sto sam odbio).

Odradio sam par osnovnih stvari, pokrenuo u safe mode, ponovo se grije, i odradio na kraju factory reset, stanje je opet isto.Telefon se brzo i ohladi, ali se i ugrije..ako ima neko neko rjesenje,  bio bi zahvalan, jos jedanput pozdrav.

pitaj u temi za s6..

Umro je Einstein, umro je Newton, ni ja se ne osjećam baš najbolje.. :(
15 godina
neaktivan
Diazz72 kaže...

Svakako ih ne koristim, a rom se ne moze porediti ni sa jednim drugim romom po pitanu fluidnosti i brzine, a takodjer je i stabilan. 

12 godina
neaktivan

Koja bi bila realna cijena za s4? Imam prilike uzet jednog za 1200-1250kn,odlicno stanje,bijeli i garancija do 4/2016...jel to dobra ponuda?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Almin94 kaže...
Diazz72 kaže...

Svakako ih ne koristim, a rom se ne moze porediti ni sa jednim drugim romom po pitanu fluidnosti i brzine, a takodjer je i stabilan. 

Slazem se, ovo je super ROM. Odlicno radi za pocetnu verziju, predobro izgleda, animacije zanimljive, glatko i ugladjeno. Samo ako ga ne modificiraju, onda to vise nije to to. Albe95 S6 PORT mu nije ni blizu po izgledu. Ovaj ROM ce biti best za S4. Treba internacionalizirati, osposobiti mobile data i jos koje sitnice.

15 godina
neaktivan
Denyken kaže...

Slazem se, ovo je super ROM. Odlicno radi za pocetnu verziju, predobro izgleda, animacije zanimljive, glatko i ugladjeno. Samo ako ga ne modificiraju, onda to vise nije to to. Albe95 S6 PORT mu nije ni blizu po izgledu. Ovaj ROM ce biti best za S4. Treba internacionalizirati, osposobiti mobile data i jos koje sitnice.

Ja nemam problema sa mobile data. Samo da prevedu stvari i sve ce biti super, nista vise ne moraju doradjivati. Iako ce Albe95 sve te sitnice srediti i bice rom za 10. :-)

14 godina
neaktivan
Almin94 kaže...
Denyken kaže...

Ja nemam problema sa mobile data. Samo da prevedu stvari i sve ce biti super, nista vise ne moraju doradjivati. Iako ce Albe95 sve te sitnice srediti i bice rom za 10. :-)

Pa neznam da li mobile data kod mene radi ili ne, jer to uopce ne koristim. Vidim da pojedinci imaju problem sa tim.

12 godina
neaktivan
zanimatelj kaže...

Koja bi bila realna cijena za s4? Imam prilike uzet jednog za 1200-1250kn,odlicno stanje,bijeli i garancija do 4/2016...jel to dobra ponuda?

??

14 godina
neaktivan
zanimatelj kaže...
zanimatelj kaže...

??

To je dobra cijena, naravno ako je sve ispravno. 

12 godina
neaktivan

Sve je ispravno,a vlasnika osobno poznajem...

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Koji je najbolji s6 rom za s4? Da radi brzo i stabilno,bez laggova i štuckanja...

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Predator003 kaže...

Ima li vlasnika i9506 sa lolipopom? Nadograditi ili ne sa 4.4.2?

10 godina
neaktivan

Aurora, odlican rom, bolji i od Imperiuma i od Albe roma

12 godina
neaktivan
levca5 kaže...

Kakva je baterija i ima li Hr meni?

10 godina
neaktivan

Meni uz greenify, nesto bolja od albe-a, na zalost nema nijednog balkanskog jezika, a meni to nikada nije ni bilo bitno

14 godina
neaktivan
zanimatelj kaže...
levca5 kaže...

Kakva je baterija i ima li Hr meni?

Baterija odlicna, najbolja od svih ROM-ova dosad (Albe mi je trosio mnogo bateriju). Vec sam nekoliko dana na Aurora ROM, prezadovoljan sam.

12 godina
neaktivan

Može li Aurora da se instalira na S4 i9506?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
raza kaže...

Može li Aurora da se instalira na S4 i9506?

Ne moze

12 godina
neaktivan
Re: Problem s baterijom
next'24 kaže...
Ponekad mi touch poludi, tipka sam od sebe sve dok ne zakljucam mobitel i kad otkljucam sve ok. Trenutno imam cm 12.1 a to se desavalo i sa stock androidom. Da li bi pomogao kernel neki?

ps. staklo nije orginalno pa sam mislio da je do toga ali cim zakljucam i otkljucam vrati se u normalu pa mozda je ipak softwerski problem

Zna neko do cega bi moglo biti?

11 godina
Re: Problem s baterijom
next'24 kaže...
next'24 kaže...
Ponekad mi touch poludi, tipka sam od sebe sve dok ne zakljucam mobitel i kad otkljucam sve ok. Trenutno imam cm 12.1 a to se desavalo i sa stock androidom. Da li bi pomogao kernel neki?

ps. staklo nije orginalno pa sam mislio da je do toga ali cim zakljucam i otkljucam vrati se u normalu pa mozda je ipak softwerski problem

Zna neko do cega bi moglo biti?

Nisam imao problema sa touchem dok sam imao s4, ali znam da dok sam imao SonyEricsson X10 još davne 2010, da sam htio uštedjeti na staklu i digitizeru i imao sam problema nemogućih, bilo koji rom stavio.

Vjerojatno ti je do stakla, pogotovo ako si ga sam kupovao, bolje da si dao serviseru kojem vjeruješ.

E sad da li je do toga ne znam, ja govorim svoje iskustvo, a hard reset bi morao rješiti 99% problema ako je softver.

14 godina
neaktivan

Albe95 izbacio S6 FULL PORT 4.0 BETA

0 0 hvala 0
12 godina
Denyken kaže...

Albe95 izbacio S6 FULL PORT 4.0 BETA

Pre spor...steka ko lud.

Ja ne znam kaj taj Albe uradi, no kaj god bilo u*ebe 100%.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice