[Review/Tutoriali]SAMSUNG Galaxy 3 (GT-I5800)

poruka: 982
|
čitano: 307.076
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: [Review/Tutoriali]SAMSUNG Galaxy 3 (GT-I5800)
duma.ivan kaže...

Ljudi meni traje baterija oko 1 dan... Stavim ga svaku noć punit i tako mi stoji... Al ne kužim zašto, jel može to bit do toga što mi je procesor postavljen na 1200MHz?

Jer drain-a mi bateriju totalno, svaki rom..

moguce, skini aplikaciju setcpu i postavi cpu na 83mhz-1000mhz ondemand. to ce ti ustedit baterije, a kad je ekran ugasen nek je 83-400 ondemand.

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
16 godina
neaktivan
cecenac kaže...
duma.ivan kaže...

Ljudi meni traje baterija oko 1 dan... Stavim ga svaku noć punit i tako mi stoji... Al ne kužim zašto, jel može to bit do toga što mi je procesor postavljen na 1200MHz?

moguce, skini aplikaciju setcpu i postavi cpu na 83mhz-1000mhz ondemand. to ce ti ustedit baterije, a kad je ekran ugasen nek je 83-400 ondemand.

Pa i koristim aplikaciju SetCPU, i preko nje je namješteno da mi je 1200MHz, onda od 10h navečer do 10h ujutro na 400MHz, kad me netko zove na 200MHz, al opet... Nisam namjestio za to kad je ekran ugašen...

Al gledam si stavit neki rom, froyo ili gb, sve isto, samo da je čist, da nema nitijednu aplikaciju koja se može skinut sa gp, znači totalka, ništa. Treba mi takav, jer svaki kojeg instaliram ima neke gluposti koje mi bezrazložno zauzimaju memoriju jer ih ne mogu izbrisati, pa onda poželim razbit cijeli mobitel zbog toga jer nemam memorije na mobitelu (niti na memorijskoj koja je puna muzike)...

15 godina
duma.ivan kaže...

I moj je na 83 - 1200 MHz ondemand, duze bi trajala baterija ali nemam volje slagati profile xD

:D
14 godina
neaktivan

purumod je poprilicno cist. ja bi maka quickpic jer mi ne treba i eventualno jos chainfire 3d jer nisu instalirani plugini i to je to. jer svaka aplikacija koju imate trosi bateriju malo..

sta se tice cm7-ice jedina stvar koja me odusevila je bila mogucnost flashanja megabassbeats sound drivera jer je zvuk bia fantastican.

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CroNk3r kaže...
duma.ivan kaže...

I moj je na 83 - 1200 MHz ondemand, duze bi trajala baterija ali nemam volje slagati profile xD

Sinoć sam imao 43% baterije, cpu je radio na 500mhz.... Ujutro se budim, baterija na 9%, a bio je upaljen wifi i to je to.... I odma ga napunio i stavio destiny rom koji je baziran na froyo-u, radi glatko, bez lagga, proc je na stock (667MHz), baterija je na istom otkad sam ga napunio, tako da mi je super.... Nadam se da će tako ostat.

16 godina

Stavio sam si ovaj M12 ROM , updejto ga na 9.2.5 i sad bi htio još stavit G3MOD OC karnel.

Vidim da je na prvoj stranici objašnjeno samo kako se stavlja ROM. Dali je s karnelom ista situacija (ide preko odina i to ) ?

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.7.2012 17:58 (AmonZero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

Stavio sam si ovaj M12 ROM , updejto ga na 9.2.5 i sad bi htio još stavit G3MOD OC karnel.

Vidim da je na prvoj stranici objašnjeno samo kako se stavlja ROM. Dali je s karnelom ista situacija (ide preko odina i to ) ?

I meni je cronker zagolica mastu sa m12 romom, al kad bolje razmislim, purumod mi radi perfektno, nema laga, baterija traje i traje, i stojim di jesam..

16 godina
cecenac kaže...
AmonZero kaže...

I meni je cronker zagolica mastu sa m12 romom, al kad bolje razmislim, purumod mi radi perfektno, nema laga, baterija traje i traje, i stojim di jesam..

Ma imao sam purumod i sad ću si stavit ovaj (zbog silnih preporuka :D) pa nakon tjedan dana ćemo vidit koji je bolji.

Mogu reći da me je M12 zadivio izgledom.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.7.2012 18:04 (AmonZero).
16 godina
neaktivan

I meni uvijek problemi. -.-

Dok na purumodu, mi ne radi net, ovde mi ne rade preglednici... Pa ja ću se propucat...

Ma znate šta... Stavit ću si ja original froyo i to je to. XD

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
duma.ivan kaže...

I meni uvijek problemi. -.-

Dok na purumodu, mi ne radi net, ovde mi ne rade preglednici... Pa ja ću se propucat...

Ma znate šta... Stavit ću si ja original froyo i to je to. XD

provaj kyrillos 9.6 onda

13 godina
neaktivan

kako se flesuje M12 v9.2 ,   kontam posto zauzima 150MB da li se flesuje preko recovery ili preko odina?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
grde kaže...

kako se flesuje M12 v9.2 ,   kontam posto zauzima 150MB da li se flesuje preko recovery ili preko odina?

Gledaš jel datoteka formata .rar ili .tar...

Ako je .rar onda ti ide preko CWM-a, a ako je .tar onda preko ODIN-a..

Al ima ti caka, u većini onih što ti idu preko odina, ljudi rar-aju to, tako da malo pogledaj...

EDIT:
Cecenac, taman skidam, probam pa javim

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.7.2012 1:43 (duma.ivan).
14 godina
neaktivan
grde kaže...

kad skines neki zipani file, raspakiraj ga i onda desna tipka properties pa bi ti trebalo pisat .tar arhiva, i onda preko odina. 

16 godina
grde kaže...

Preko recovery ideš kada stavljaš 9.2.5 verziju. Staviš rar datoteku na sd karticu, prebaciš ga u recovery i izabereš opciju unzip from SD cared (tak nešt), izabereš svoju datoteku (9.2.5) onda home, yes i rebootaš ga i to je to. Prije toga moraš imat 9.2 verziju flashanu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.7.2012 13:31 (AmonZero).
13 godina
neaktivan

znam da to ide preko recovery, ja sam pitao za 9.2 verziju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ljudi ajde recite, kako bi moga instalirat stock froyo, priko kies-a mi neće, kaže da moj mobitel ne podržaje update, ili mi recite neki rom na kojem sve radi kako spada, i nema gluposti nekih koje ne trebaju... Stvarno mi je hitno to, na 90% romova ili mi nešto ne radi, ili imaju gluposti koje ne mogu prebacit na memorijsku tako da ne mogu ništa instalirati...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
duma.ivan kaže...

Ljudi ajde recite, kako bi moga instalirat stock froyo, priko kies-a mi neće, kaže da moj mobitel ne podržaje update, ili mi recite neki rom na kojem sve radi kako spada, i nema gluposti nekih koje ne trebaju... Stvarno mi je hitno to, na 90% romova ili mi nešto ne radi, ili imaju gluposti koje ne mogu prebacit na memorijsku tako da ne mogu ništa instalirati...

Meni ovaj Purumod 3.0 radi savršeno.

Ako želiš stock rom skini sa XDA bez bootloadera i flešaj sa ODIN-om.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1497261

World Championships: 7, GP started: 298, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,546
16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
duma.ivan kaže...

Meni ovaj Purumod 3.0 radi savršeno.

Ako želiš stock rom skini sa XDA bez bootloadera i flešaj sa ODIN-om.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1497261

Već sam bio flešao ovaj : I5800XXJPU

Al ne očitaje mi sim-icu... Zato tražim nešto tako... 

Ajde, probat ću opet purumod...

13 godina
neaktivan
Pozz svima!!
evo ja sam novi tu, a prijavio sam se tu jer imam ovaj mob i vidim da tu ima puno informacija u vezi njega.
Mob sam uspio unlockat po tutorialu koji sam našao tu i zahvaljujem se liku koji ga je stavio.
Jučer sam stavio ovaj pure mod 3.0 i g3mod 2.3oc i mogu vam reći da radi odlično. A to stavljanje rom-a i kernela je kako da kažem pussy smoke hahah, jedno 15 min posla. Gps mi isto radi super, puno bolje nego na stocku. Samo koji put ako neće upalim aplikaciju gps test i problem rješen. Eto toliko od mene :))
Bog i Hrvati

0 0 hvala 0
16 godina
Jura_CRO kaže...
Pozz svima!!
evo ja sam novi tu, a prijavio sam se tu jer imam ovaj mob i vidim da tu ima puno informacija u vezi njega.
Mob sam uspio unlockat po tutorialu koji sam našao tu i zahvaljujem se liku koji ga je stavio.
Jučer sam stavio ovaj pure mod 3.0 i g3mod 2.3oc i mogu vam reći da radi odlično. A to stavljanje rom-a i kernela je kako da kažem pussy smoke hahah, jedno 15 min posla. Gps mi isto radi super, puno bolje nego na stocku. Samo koji put ako neće upalim aplikaciju gps test i problem rješen. Eto toliko od mene :))

Ja kad sam imao taj purumod 3.0 gps mi nije baš radio kak treba. Koristim dosta aplikacije poput Sports Tracker i Endomondo i dogodilo mi se da na pola rute izgubim signal. Sad imam M12 i nemam više tih problema.

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.7.2012 14:38 (AmonZero).
15 godina
Jura_CRO kaže...
Pozz svima!!

Purumod

Zasto g3mod 2.3, a ne 2.5???

I mali update:

trenutno sam na ovom ROMu i moram reci da za sad sve super i ima samo 1 bespotreban app.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1590355

13 godina
neaktivan

gdje mogu skinut g3mod 2.5 oc,na xda ga nisam uspio nac

0 0 hvala 0
16 godina
13 godina
neaktivan

u download listi nema 2.5

0 0 hvala 0
15 godina
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

hvala puno

0 0 hvala 0
15 godina
ramo.g3 kaže...

hvala puno

Za to imas [Hvala] gumb, a ne [Nova poruka] {#}{#}

13 godina
neaktivan
Sad sam si skinuo taj g3mod 2.5oc na mob pa kad dođem doma ću si stavit.
Bog i Hrvati

0 0 hvala 0
15 godina
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ljudi pozdrav, imam problem..

Instalirao sam CM9, ali mi ne očitaje karticu...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1374691

Eto, taj sam instalirao..

Gledao sam negdje, vidio sam kao da ako bude takav problem da skinem pin, ali ja sam u tele2, tako da ne mogu skinut pin...

EDIT:
Uspio sam maknit pin! :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.7.2012 11:10 (duma.ivan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice