[Review/Tutoriali]SAMSUNG Galaxy 3 (GT-I5800)

poruka: 982
|
čitano: 307.072
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: [Review/Tutoriali]SAMSUNG Galaxy 3 (GT-I5800)
duma.ivan kaže...
cecenac kaže...
Da mobilni ne radi rom testeri bi to primjetili, tako da nije do roma, nesto se tebi poremetilo. developeri inace nikad ne diraju apn postavke al pogledaj za svaki slucaj da nije krivi apn odabran. ili izgasi mob pa ubaci izbaci sim karticu. ako ne prepisi na papir apn podatke, izbrisi apn i stvori novi isti. al vjerujem da je problem banalan da trebas samo procackat po postavkama!

Gledao sam, i nemam uopće tih apn postavki. O.o

Morat ću poslat tele2 poruku da mi pošalju postavke...

Oke, hvala puno!

Neznam sta ti se desilo, meni sve ok radi...

:D
16 godina
neaktivan
CroNk3r kaže...
duma.ivan kaže...
cecenac kaže...
Da mobilni ne radi rom testeri bi to primjetili, tako da nije do roma, nesto se tebi poremetilo. developeri inace nikad ne diraju apn postavke al pogledaj za svaki slucaj da nije krivi apn odabran. ili izgasi mob pa ubaci izbaci sim karticu. ako ne prepisi na papir apn podatke, izbrisi apn i stvori novi isti. al vjerujem da je problem banalan da trebas samo procackat po postavkama!

Gledao sam, i nemam uopće tih apn postavki. O.o

Morat ću poslat tele2 poruku da mi pošalju postavke...

Oke, hvala puno!

Neznam sta ti se desilo, meni sve ok radi...

Ne kužim, stavio si postavke, i opet ne radi...

15 godina

Probaj ove APN postavke:

Name: Tele2 WAP

APN: wap.tele2.hr

Proxy:Not Set

Port: Not Set

User name: Not Set

Password: Not Set

Server: Not Set

MMSC: Not Set

MMS proxy: Not Set

MMS port: Not Set

MCC: 219

MNC: 2

Authentication type: Not Set

APN type: Internet

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CroNk3r kaže...

Probaj ove APN postavke:

Name: Tele2 WAP

APN: wap.tele2.hr

Proxy:Not Set

Port: Not Set

User name: Not Set

Password: Not Set

Server: Not Set

MMSC: Not Set

MMS proxy: Not Set

MMS port: Not Set

MCC: 219

MNC: 2

Authentication type: Not Set

APN type: Internet

Probao, ali kada upalim packet data, te izađem iz tog meni-a, odma mi ugasi packet data...

EDIT:
Vraćam se na CM7, sa ovim mi se počeo mob gasit svako 2minute...

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.7.2012 16:27 (duma.ivan).
16 godina

Evo stavljam novi rom pa javim dojmove

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.7.2012 20:32 (AmonZero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Makao sam rom, stavio MIUI, radi super!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Meni zasad sve šljaka kak treba. Super izgleda i radi.

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ja s Purumodom nemam nikakvih problema...

Valjda je razlika od jedne do druge serije mobitela, frendu je bolje radio kyrillos, meni kyorarom...

Meni je MIUI bio brz, njemu je cvikao, Indroid je meni bio malo laggy, a njemu je letio...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CroNk3r kaže...

Ja s Purumodom nemam nikakvih problema...

Valjda je razlika od jedne do druge serije mobitela, frendu je bolje radio kyrillos, meni kyorarom...

Meni je MIUI bio brz, njemu je cvikao, Indroid je meni bio malo laggy, a njemu je letio...

Izgleda da je do mobitela.

Je da mi malo lagga, ali štaš, radi sve šta mi je najvažnije.

14 godina
neaktivan
duma.ivan kaže...

Probao, ali kada upalim packet data, te izađem iz tog meni-a, odma mi ugasi packet data...

"Automatske tehničke postavke naručite slanjem besplatne SMS poruke sadržaja Tele2 na broj 777 i uskoro ćete zaprimiti SMS s postavkama. "

Imao sam isti problem i sada je riješen :)

Za sad mob radi vrhunski{#}

16 godina
neaktivan
turopoljac84 kaže...
duma.ivan kaže...

"Automatske tehničke postavke naručite slanjem besplatne SMS poruke sadržaja Tele2 na broj 777 i uskoro ćete zaprimiti SMS s postavkama. "

Imao sam isti problem i sada je riješen :)

Za sad mob radi vrhunski{#}

Pogledaj malo gore moj post, napravio to, dobio postavke, al opet isto... Nema veze, sad mi radi MIUI lijepo

14 godina
neaktivan

A šteta. Ovo je za sad nešto najbrže što sam imao na mobu.

Imam totalno njubovsko pitanje, ali eto. Kako da stavim OC kernel na mob? Htio bih sve ovo zadržati, ali sa OC kernelom. Onim Fugumodom koji je "totalno super" i može se overcloakat. Btw, Nisam uopće u IT-u i jako slabo poznajem sve ovo. Jedino zahvaljujući trudu vas nekolicine ja imam dobar mob{#} Hvala na tom!

P.S. Meni Angry birds space ne radi. Nikako. Formalno radi, ali je bijela pozadina. Je li se može to kako srediti? Probao sam s Chainfireom, ali ne ide.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.7.2012 19:32 (turopoljac84).
16 godina
neaktivan
turopoljac84 kaže...

Imam totalno njubovsko pitanje, ali eto. Kako da stavim OC kernel na mob? Htio bih sve ovo zadržati, ali sa OC kernelom. Onim Fugumodom koji je "totalno super" i može se overcloakat. Btw, Nisam uopće u IT-u i jako slabo poznajem sve ovo. Jedino zahvaljujući trudu vas nekolicine ja imam dobar mob{#}

Ma dobar je meni i MIUI. :)

Ja mislim da se ne može, jer je za sada ugrađen nonOC kernel... Pričekaj odgovore drugih, možda dobiješ bolje odgovore...

17 godina
turopoljac84 kaže...

Imam totalno njubovsko pitanje, ali eto. Kako da stavim OC kernel na mob? Htio bih sve ovo zadržati, ali sa OC kernelom. Onim Fugumodom koji je "totalno super" i može se overcloakat. Btw, Nisam uopće u IT-u i jako slabo poznajem sve ovo. Jedino zahvaljujući trudu vas nekolicine ja imam dobar mob{#} Hvala na tom!

P.S. Meni Angry birds space ne radi. Nikako. Formalno radi, ali je bijela pozadina. Je li se može to kako srediti? Probao sam s Chainfireom, ali ne ide.

Stavi g3mod, oc naravno.

Meni fercera sve, a evo i angry birds sam sada probao i sve radi bez problema ;)

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.7.2012 0:56 (goodye).
15 godina

Tako je, samo najnovijeg g3moda s OC ubacis preko odina ko da flashas ROM i to je to(netreba factory reset)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Hillbeast je uspio bootati kernel 3.4, znaci samo jos trebaju napraviti neke drivere(tom3q je slozio za GPU odavno) i onda ce ICS raditi ko nikad prije i bit ce developerima puno lakse fixati bugove na Romovima.

EDIT:

Sry na duplom postu, zaboravio sam da sam postao pred 5 min {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.7.2012 1:18 (CroNk3r).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Znači uskoro bi mogli očekivati ICS bez bugova takorečeno?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
duma.ivan kaže...

Hillbeast je rekao da je moguce da do kraja mjeseca imamo Fully Working kernel 3.4, ali sa samo comand boardom, znaci nema androida nego samo kernel, a onda bi vec pocetkom 9 mjeseca mogli ocekivati i ics...

Jedini problem je kaj onda ispada odin i takvo flashanje i ostat ce nam samo flashanje preko recoveryja i postojat ce odredena sansa da se mobitel bricka...

17 godina
CroNk3r kaže...
duma.ivan kaže...

Hillbeast je rekao da je moguce da do kraja mjeseca imamo Fully Working kernel 3.4, ali sa samo comand boardom, znaci nema androida nego samo kernel, a onda bi vec pocetkom 9 mjeseca mogli ocekivati i ics...

Jedini problem je kaj onda ispada odin i takvo flashanje i ostat ce nam samo flashanje preko recoveryja i postojat ce odredena sansa da se mobitel bricka...

Probao sam stvarno masu razlicitih romova, kyrillos (froyo) me drzao jedno vrijeme, bio sam prezadovoljan. Onda sam presao na CM i ostao ocaran, jednostavno mob je prebrz, ocita razlika nad bilo kojim romom sa na froyo bazi, jedino je problem, bluetooth i camera, grafika i jos par stvari.I neki dan sam probao ovaj novi, Purumod, koji je takoder raden na bazo froyo, i sad za sada sam zadovoljan. U nekim trenucima je sporji id CM (ulazenje u conntacts i dial) ostalo sve radi odlicno.

ICS nisam ni pokusavao nabaciti, ali ako ga urede koliko toliko, definiticno hocu.

Ja svoj drzim clockanima od kada sam ga kupio, kernel G3MOD OC

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
15 godina
goodye kaže...
CroNk3r kaže...
duma.ivan kaže...

Probao sam stvarno masu razlicitih romova, kyrillos (froyo) me drzao jedno vrijeme, bio sam prezadovoljan. Onda sam presao na CM i ostao ocaran, jednostavno mob je prebrz, ocita razlika nad bilo kojim romom sa na froyo bazi, jedino je problem, bluetooth i camera, grafika i jos par stvari.I neki dan sam probao ovaj novi, Purumod, koji je takoder raden na bazo froyo, i sad za sada sam zadovoljan. U nekim trenucima je sporji id CM (ulazenje u conntacts i dial) ostalo sve radi odlicno.

ICS nisam ni pokusavao nabaciti, ali ako ga urede koliko toliko, definiticno hocu.

Ja svoj drzim clockanima od kada sam ga kupio, kernel G3MOD OC

Ima jos puno potencijala u ovom mobitelcicu, postoji dosta velika sansa da se i JB porta.

16 godina
neaktivan
CroNk3r kaže...
duma.ivan kaže...

Ma glavno mi je da mi dobijemo ICS. :D

I još ako je tu mogućnost za JB, pa di je kraj mojoj sreći. :D

16 godina
neaktivan
mjaneci3 kaže...
damian123 kaže...

pozdrav, naime trebo bi pomoc u vezi ovog moba zaboravio sam onu ''sifru'' kod otkljucavanja jer mob nisam dugo koristio i neznam kako sad i sta? kako uc u mobitel ako neznam sifru.. :(

Ako je u pitanju šifra kod otključavanja zaslona, prijavi se na google račun (mora negdje biti opcija) i tada te pita da zamijeniš. Ako nemaš te opcije ili ne znaš google račun podatke, možda ćeš morati napraviti factory reset.

Ako nemaš na ekranu (tzv. lockscreen) opciju za login u google, nakon nekog vremena kad isprobavaš šifru će te pitati.

ja sam mislio stavit novi softvere ili to kako kolega kaze fleshat ali nemam pojma kako to na mobu napravit xD

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
13 godina
neaktivan

Pa da li si ti ikada citao prvu stranicu?

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
damian123 kaže...
mjaneci3 kaže...
damian123 kaže...

pozdrav, naime trebo bi pomoc u vezi ovog moba zaboravio sam onu ''sifru'' kod otkljucavanja jer mob nisam dugo koristio i neznam kako sad i sta? kako uc u mobitel ako neznam sifru.. :(

Ako je u pitanju šifra kod otključavanja zaslona, prijavi se na google račun (mora negdje biti opcija) i tada te pita da zamijeniš. Ako nemaš te opcije ili ne znaš google račun podatke, možda ćeš morati napraviti factory reset.

Ako nemaš na ekranu (tzv. lockscreen) opciju za login u google, nakon nekog vremena kad isprobavaš šifru će te pitati.

ja sam mislio stavit novi softvere ili to kako kolega kaze fleshat ali nemam pojma kako to na mobu napravit xD

Mogao bi malo pročitat prvu stranicu, al nema veze.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1461541  - po meni najbolji rom, al jebga, meni ne radi dobro. XD

Tu imaš kako instalirati taj rom, al to ti je sve isto, tako da ti to može pomoći i za daljnje instaliravanje...

Nadam se da sam pomogao...

15 godina
duma.ivan kaže...

Mogao bi malo pročitat prvu stranicu, al nema veze.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1461541  - po meni najbolji rom, al jebga, meni ne radi dobro. XD

Tu imaš kako instalirati taj rom, al to ti je sve isto, tako da ti to može pomoći i za daljnje instaliravanje...

Nadam se da sam pomogao...

Mah, nije mi bas purumod nesto, je da leti, al i meni se poceo gasiti jucer, sad vrtim shendu i zadovoljan sam, ali M12 mi je najbolji koji sam ikad koristio, tako da:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1445087

Moja preporuka.

14 godina
neaktivan
CroNk3r kaže...

Mah, nije mi bas purumod nesto, je da leti, al i meni se poceo gasiti jucer, sad vrtim shendu i zadovoljan sam, ali M12 mi je najbolji koji sam ikad koristio, tako da:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1445087

Moja preporuka.

lol meni se svi ti cm based pocnu brzo gasit, a ovaj purumod pegla defender 2 igru bez problema, super smooth je i ne gasi se nikad..

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
17 godina
neaktivan

Stavio i ja jučer taj Puran 3.0 mod i zasad mi je broj 1. Isprobao sam sve žive romove i svakom neki denis fali. Ovaj me oduševio.

Zovem, surfam, wlan upaljen i evo drugi dan a baterija na 90%.

Fali mi jedino stock TW launcher pa ako ima netko neki link a da sve šljaka molio bi da ga baci tu.

World Championships: 7, GP started: 298, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,546

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Stavio i ja jučer taj Puran 3.0 mod i zasad mi je broj 1. Isprobao sam sve žive romove i svakom neki denis fali. Ovaj me oduševio.

Fali mi jedino stock TW launcher pa ako ima netko neki link a da sve šljaka molio bi da ga baci tu.

stvarno je super sta se tice baterije sistem, u pocetku mi i nije bio, al kad sam ga par puta napunio ispraznio izdura 3 dana ko nista a svako malo surfam na wirelessu.. 

sta se tice tw launchera googlaj touchwiz apk i nac ces negdje

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
15 godina
cecenac kaže...
F1-IVO kaže...

stvarno je super sta se tice baterije sistem, u pocetku mi i nije bio, al kad sam ga par puta napunio ispraznio izdura 3 dana ko nista a svako malo surfam na wirelessu.. 

sta se tice tw launchera googlaj touchwiz apk i nac ces negdje

Nezz, meni se CM based ROM-ovi najbolje ponasaju, imaju one odlicne sound modove, baterija traje 2 dana, a na dan oko 5 stai svira na zvucnike od kompa dok igram igrice ili surfam na PC-u(neda mi se zavlaciti iza stola i zastekati u komp zvucnike{#}), tu i tamo dok nisam pred kompom prosurfam, wifi stalno ukljucen jer nemam volje cekati da mi se poveze 2 sec, sve u svemu za mene je m12 naj ROM.

16 godina
neaktivan

Ljudi meni traje baterija oko 1 dan... Stavim ga svaku noć punit i tako mi stoji... Al ne kužim zašto, jel može to bit do toga što mi je procesor postavljen na 1200MHz?

Jer drain-a mi bateriju totalno, svaki rom..

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice