Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.521
|
čitano: 13.064.351
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
whisper12 kaže...

Jeli se isplati mjenjat HTC 8s za Iphone 4 ili 4s?

Ovisi koji ti se OS više sviđa. Ja bi isti tren uzeo 4s, ali ako ti je draži WP8 to nema smisla

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
17 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

kakvi su uređaji Sony xperia tipo i LG Optimus L3 i koji je bolji od navedenih? možete predložiti još neki u tom cijenovnom rangu, novi sam u svijetu smartphonea pa mi nisu bitne neke bijesne karakteristike nego samo neke osnovne karakteristike tipa net,glazba itd.,i naravno da je što jeftiniji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
assassin.st kaže...

Evo imam jednu dilemu, covjek mi za Xperiu P nudi HTC Sensation i 500kn nadoplate.

Stvar je u tome sto je Xperia odlicno ocuvana i ima jos 18mj garancije, a Sensation je kupljen vani tako da nema garanciju, a ja se uvijek bojim uredaja bez garancije.

Sto kazete, jel se isplati mijenjati, i koliko bi uopce mogao dobiti novca za taj Sensation ako ga budem isao prodavati?

Jel moze neki komentar, sto kazete na 700kn nadoplate?

Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
14 godina
neaktivan
assassin.st kaže...
assassin.st kaže...

Evo imam jednu dilemu, covjek mi za Xperiu P nudi HTC Sensation i 500kn nadoplate.

Stvar je u tome sto je Xperia odlicno ocuvana i ima jos 18mj garancije, a Sensation je kupljen vani tako da nema garanciju, a ja se uvijek bojim uredaja bez garancije.

Sto kazete, jel se isplati mijenjati, i koliko bi uopce mogao dobiti novca za taj Sensation ako ga budem isao prodavati?

Jel moze neki komentar, sto kazete na 700kn nadoplate?

700 kn nije loša ponuda, realna cijena za prodaju tog sensationa bez garancije je oko 1100-1200 kn, al opet o tebi ovisi što više voliš i koji ti mob više paše.

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.5.2013 18:18 (Gruber).
15 godina
neaktivan

Razmišljam zamjeniti Xperiu Z za neki drugi mob, najviše što mu baterija slabo traje.. Koji od navedenih bio bio bolji što se toga tiče? 

8 Note 2
8 Iphone 5
8 Nexus 4

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pa xperia ti je jaci mob od ovih a i na ovima ti baterija nece trajat 3 dana...

0 4 hvala 0
15 godina
neaktivan

Bitno mi je da mobitel ne moram punit dva puta na dan, a umjereno ga koristim... 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ja isto imam xperiu z i stalno ju koristim i baterija mi drzi cijeli dan bez problema...ja mislim da se neces ni sa ovim uredajima koje si naveo bas preporoditi...

1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Postovani kolege forumasi molio bih vas za pomoć pri odabiru novog tel  cjenovnog ranga do 1300 kn. Za oko su mi zabeli ova tri modela

1. Zte Blade III

2. Prestigio MultiPhone 4040 Duo

3.Gigabyte GSmart GS202 Dual SIM ( na ovoga naginjem)

4. Ako ima nesto bolje za ove pare predlog svakoako dobrodosao 

Znaci svi telefoni koliko vidim imaju android 4.0. na sebi. Vidim na netu da za zte i presigia ima dosta costum rom-ov . Dok za GS 202 nisam naso nigdje za rom za jelly bean(mozda negdje i ima al nisam dovoljno trazio). Ovo mi je prvi android tel., pa se nerazumjem toliko. Znaci mene interesuje koji bi od ova tri tel imao najbolju podrsku (tvornicka (zakrpe, updateitd), costum rom-vi itd...) .

Hval svima unapred!

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Digital26 kaže...

Postovani kolege forumasi molio bih vas za pomoć pri odabiru novog tel  cjenovnog ranga do 1300 kn. Za oko su mi zabeli ova tri modela

1. Zte Blade III

2. Prestigio MultiPhone 4040 Duo

3.Gigabyte GSmart GS202 Dual SIM ( na ovoga naginjem)

4. Ako ima nesto bolje za ove pare predlog svakoako dobrodosao 

Znaci svi telefoni koliko vidim imaju android 4.0. na sebi. Vidim na netu da za zte i presigia ima dosta costum rom-ov . Dok za GS 202 nisam naso nigdje za rom za jelly bean(mozda negdje i ima al nisam dovoljno trazio). Ovo mi je prvi android tel., pa se nerazumjem toliko. Znaci mene interesuje koji bi od ova tri tel imao najbolju podrsku (tvornicka (zakrpe, updateitd), costum rom-vi itd...) .

Hval svima unapred!

zte, ili lg L7

16 godina
tigra17 kaže...

Razmišljam zamjeniti Xperiu Z za neki drugi mob, najviše što mu baterija slabo traje.. Koji od navedenih bio bio bolji što se toga tiče? 

Nexus vodi, ali koliko sam čitao njemu baterija baš i nije jača strana. Nemam ga, ali obrati poznornost na to.
While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
13 godina
neaktivan
Za 1450 u Tele2 imas Alcatel X'Pop.. Jaci je od ovih uredaja..ako si vec mozda na tele2 1300kn.. Mob je otkljucan na sve mreze.
jedino neznam za custom romove, da li ih ima..
14 godina
neaktivan

Ljudi što mislite o 

Sony Ericsson Xperia Neo V ?

Ne mislim kupovati nego me samo zanima sto mislite o njemu?

Neznam se potpisat..xDD Ako sam ti pomogao pritisni Hvala !
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
IMVK kaže...

Ljudi što mislite o 

Ma dobar je ali Sony imaju taj bootloader i fastboot ako je zaključan ne možeš ništa ili je postupak otključavanja za nekoga i problem.

Ali nemaju samo oni nego i htc za koje znam ali ima i drugih.

Poželjno je stisnuti HVALA
17 godina
You got to lose to know how to win
14 godina
neaktivan

Molim vas koji od tih novih kupiti.

24 Lg 4x
3 Htc One S
0 Samsung S III mini
1 Samsung S II
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Fero kaže...
IMVK kaže...

Ljudi što mislite o 

Ma dobar je ali Sony imaju taj bootloader i fastboot ako je zaključan ne možeš ništa ili je postupak otključavanja za nekoga i problem.

Ali nemaju samo oni nego i htc za koje znam ali ima i drugih.

Hvala!

A steta sto ga nema nigdje u ponudi novog!

Neznam se potpisat..xDD Ako sam ti pomogao pritisni Hvala !
14 godina
neaktivan
IMVK kaže...
Fero kaže...
IMVK kaže...

Ljudi što mislite o 

Sony Ericsson Xperia Neo

A steta sto ga nema nigdje u ponudi novog!

Ima na njuški ali L verzija http://www.njuskalo.hr/samsung-mobiteli/b-7722-100-orginal-hr-meni-brza-dostava-zg-hr-oglas-1843205

http://www.njuskalo.hr/sony-ericsson-ostali/sony-xperia-neo-l-mt-25i-crni-hr-meni-garancija-dostava-oglas-6746933

Veći ekran 4 inches ali slabija kamera 5mp i 720p video snimanje i mini- sim.

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.5.2013 13:29 (Fero).
15 godina
neaktivan

Kratka anketa, temeljena na Njuškalo cijenama te osobnim preferencijama.

LG se da najpovoljnije naći, Nexus mi je privlačan zbog barebone Google OSa, no ima šugavu bateriju, a HTC mi se čini kao "najmanje zlo".

Galaxy 3 i LG Nexus su na dnu ankete jer traže solidno povećanje budžeta, koje ne želim, ciljam na 2K kuna sa max desetpostotnim odmakom; ali, ako su po mišljenju većine bolji iako su bar 500tinjak skuplji, ah, onda hebiga.

Hvala!

14 HTC One X
7 LG 4x HD
1 Galaxy Nexus
7 SGSIII
5 Nexus 4
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Fero kaže...

Molim vas koji od tih novih kupiti.

Bez daljnjeg razmisljanja uzeti LG 4x, ubija sve dole navedene...

13 godina

Mišljenje o mobitelu Samsung Galaxy S III mini,i koliko bi bila cijena,samo t-mobile.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Isplati li se mjenjati Xperiu S za SGS 2 ? Bijeli s NFC-om, i Exynos chipsetom....

Nov, folija na ekranu samo upaljen i isproban 

Dosta mi je Xperie i tipki i očekivanja JB-a

13 Da
3 Ne
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Phantom_RI kaže...

Isplati li se mjenjati Xperiu S za SGS 2 ? Bijeli s NFC-om, i Exynos chipsetom....

Nov, folija na ekranu samo upaljen i isproban 

Dosta mi je Xperie i tipki i očekivanja JB-a

Istog trena. Preporodit ces se.

SE T200-Siemens C45-Nokia 3200-LG U8180-LG U880-Nokia 6120c-Nokia 3120c-Nokia C3-01-Galaxy Fit-Xperia U-Xperia SL-SGS3 LTE
14 godina
odjavljen

Još sam imao dilemu kad sam uzimao na pretplatu  u Tele 2, bio je SGS2 i Xperia...

I kao Xperia je hardverski jača i kamera je tu.... a nisam imao priliku baš isprobavati uređaje, a i tko je onda

znao da če Sony zas*ati s JB-om tako....

Uglavnom, mjenjat ču ga definitivno. :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Phantom_RI kaže...

Još sam imao dilemu kad sam uzimao na pretplatu  u Tele 2, bio je SGS2 i Xperia...

I kao Xperia je hardverski jača i kamera je tu.... a nisam imao priliku baš isprobavati uređaje, a i tko je onda

znao da če Sony zas*ati s JB-om tako....

Uglavnom, mjenjat ču ga definitivno. :)

Ja sam sa xperie sl presao na sgs3, i jos lte verzija. Smjesno mi je kad ih neki svrstaju u istu kategoriju. Xperia S moze konkurirati sa sgs2, i to jedino po kvaliteti prikaza slike i kameri, iako i tu mogu reci da mi je ljepsi amoled.

SE T200-Siemens C45-Nokia 3200-LG U8180-LG U880-Nokia 6120c-Nokia 3120c-Nokia C3-01-Galaxy Fit-Xperia U-Xperia SL-SGS3 LTE
12 godina

Nikako ne mogu odlučit između XPERIE Z i S4. XPERIA Z mi ODLIČNO izgleda i feeleng je zakon, dok kod S4 imam dojam ko da je od papira napravljen. ALI ekran od Z pored S4 izgleda ko crnobijeli televizor. Stvarno mi ne ide u glavu da naprave takav mobitel i onda ga pokvare sa ekranom.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ako ti nije bitna cijena toliko, sto nije vodootporan i sto je plastican, S4 definitivno.

Osvrt s korisničke strane - http://echo1.blog.hr/

2 0 hvala 0
16 godina
Azmo kaže...

Nikako ne mogu odlučit između XPERIE Z i S4. XPERIA Z mi ODLIČNO izgleda i feeleng je zakon, dok kod S4 imam dojam ko da je od papira napravljen. ALI ekran od Z pored S4 izgleda ko crnobijeli televizor. Stvarno mi ne ide u glavu da naprave takav mobitel i onda ga pokvare sa ekranom.

kad par sati koristis jedan od ta dva mobitela ne uspoređujući ga direktno s drugim, navikneš se. nekima je ekran xz bljedunjav, drugima je s4 prezasićen. meni osobno boje na na xz izgledaju realnije i obzirom da sam se navikao na taj ekran, kad pogledam s3/s4, djeluje mi jednostavno nerealno. ali navikao bih se i na to bez problema.

kod xz je eventualno problem slabasan kut vidljivosti.

Potpis!
16 godina
Ezio kaže...

kad par sati koristis jedan od ta dva mobitela ne uspoređujući ga direktno s drugim, navikneš se. nekima je ekran xz bljedunjav, drugima je s4 prezasićen. meni osobno boje na na xz izgledaju realnije i obzirom da sam se navikao na taj ekran, kad pogledam s3/s4, djeluje mi jednostavno nerealno. ali navikao bih se i na to bez problema.

Nije stvar u tome što te ekran na XZ zadovolji, kad ga koristiš duže vremena.

Ako se radi usporedba ekrana, onda se to radi da se stavi mobitel do mobitela i tako se procijeni.

Držeći Xperiu u ruci, imam dojam da ekran uopće nije loš, bar ne u tolikoj mjeri u kojoj ga se spominje.

Međutim, kad usporedbe radi, staviš pored njega neki drugi mobitel iz višeg ranga, dobiješ dojam da je sramotno od strane Sonya, što u top klasu uređaja stavlja ekran koji je klasu ispod konkurencije.

16 godina
zabranjeniples kaže...
Ezio kaže...

Nije stvar u tome što te ekran na XZ zadovolji, kad ga koristiš duže vremena.

Ako se radi usporedba ekrana, onda se to radi da se stavi mobitel do mobitela i tako se procijeni.

Držeći Xperiu u ruci, imam dojam da ekran uopće nije loš, bar ne u tolikoj mjeri u kojoj ga se spominje.

Međutim, kad usporedbe radi, staviš pored njega neki drugi mobitel iz višeg ranga, dobiješ dojam da je sramotno od strane Sonya, što u top klasu uređaja stavlja ekran koji je klasu ispod konkurencije.

definitivno nije loš ekran na xz (ako izuzmemo los kut vidljivosti). ja ga svakodnevno koristim paralelno sa ipadom i nemam zamjerke. i dalje stojim kod toga da su boje na s4 prezasićene. za htc one ne znam jer ga jos nisam vidio u zivo.

neki ljudi vole na tv pojacati boje na max, ja ne.

Potpis!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice