LG GT540- modovi i nadogradnje

poruka: 4.633
|
čitano: 864.307
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LG GT540 Optimus
15 godina
neaktivan
Re: LG GT540- modovi i nadogradnje
overlord666 kaže...
Gigimon kaže...
overlord666 kaže...

kakve to ima opče veze e je 150 ili 190 ili 250? to samo ovak memorija ili je s još nečim povezano?

imaš više memorije u mobitelu za aplikacije. normalno je bio 250 mb za system (orginal lg) ali su developeri skužili da je i 150 dovoljno za rom pa su system smanjivali a data oslobađali da imaš za aplikacije mjesta. to ti je ona data2system, mislim. 

znači stavil budem poslje vjerojatno to od 190 i kad stavim rom ostane mi samo 30 mb za aplikacije jer rom ima 160 mb?

aplikacije ti idu na data, što više date, više mjesta za app. na tih 150 ili 190 ide rom i ništa više, app idu na data. samo stavi na 190 i riješit problem za sdsl

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.12.2011 0:32 (Gigimon).
14 godina

2.3.7 od miroslava meni ne napuni bateriju do kraja. do 96% napuni i kad ga isključim iz punjenja padne na 94% i onda padne na 90% i tak stoji već sad 5-10 min. kak je vama punjenje na tom romu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Kad malo čitam postove ovdje,na xda forumu,Modaco,mygt540 itd.. iako razmišljam da stavim gingerbread opet si mislim kako je baterija zapravo najbitnija i skeptik sam zasad..ima Utopiju od Mirloslava i sasvim dobro šljaka,RC3 verzija i zadovoljan.Zanima me koliki je minimum CPU-a da stabilno radi gingerbread na Optimusu?

0 0 hvala 0
17 godina
thomas moore kaže...

Kad malo čitam postove ovdje,na xda forumu,Modaco,mygt540 itd.. iako razmišljam da stavim gingerbread opet si mislim kako je baterija zapravo najbitnija i skeptik sam zasad..ima Utopiju od Mirloslava i sasvim dobro šljaka,RC3 verzija i zadovoljan.Zanima me koliki je minimum CPU-a da stabilno radi gingerbread na Optimusu?

Za najduže trajanje baterije je službeni 2.1 eclair, meni je trajalo 12 dana. Min CPU za stabilnu radnju je 320MHz.

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
13 godina
neaktivan

Znači na 600mhz trebao bi glatko raditi ginger?

17 godina
thomas moore kaže...

Znači na 600mhz trebao bi glatko raditi ginger?

Min frekvencija je kod mene 320MHz, a max 600Mhz. Možeš staviti da ti min bude 600MHz, a max 825MHz, ali se onda možeš pozdraviti s koliko~toliko dužim trajanjem baterije.

13 godina
neaktivan

Ma nije mi na umu da ga overclockam pa da mi je baterija prazna za par sati..

14 godina
thomas moore kaže...

Ma nije mi na umu da ga overclockam pa da mi je baterija prazna za par sati..

ma trajala bi 1-2 dana sigurno. možda i više. treba probati. zavisi na kolko misliš staviti minimalnu frekvenciju

13 godina
neaktivan

Pa čuj volio bih da je kao i sad znači minimu 245 do max 600,ako bi sve radilo ko na Utopiji ja sretan samo ne znam koji ginger bi stavio ovaj od Miroslava 2.3.3 možda..ljudi su zadovoljni s njim

17 godina
thomas moore kaže...

Pa čuj volio bih da je kao i sad znači minimu 245 do max 600,ako bi sve radilo ko na Utopiji ja sretan samo ne znam koji ginger bi stavio ovaj od Miroslava 2.3.3 možda..ljudi su zadovoljni s njim

Oxygen je dobar za početak, ja sam stavio jučer PCFighter-ov V5 i mogu reći da je po meni bolji od oxygen-a

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.12.2011 14:33 (Najbrži).
13 godina
neaktivan

ma odvažit ću se za CM7 jer zanima me kako radi S2E,kad samo CM7 ima podršku za tu aplikaciju,ovako se zezam sa link2sd jer nativni na Utopiji je sveta voda ;)

14 godina
neaktivan
Najbrži kaže...
thomas moore kaže...

Oxygen je dobar za početak, ja sam stavio jučer PCFighter-ov V5 i mogu reći da je po meni bolji od oxygen-a

Razbija kako radi, samo sto CPU ne ide u deep sleep mode kad se displej iskljuci... Valjda ce da sredi to u skorije vreme.

13 godina
neaktivan

Ja sam prije pet minuta stavio AOSP od Mike Gapisnkog dakle pure Android..čini se ok rom javim dojmove nakon korištenja..

14 godina
neaktivan

Los je taj rom koliko se secam, gomila nekih sitnih bagova...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Hm..što se tog tiče ovisi koji bugovi..evo ne znam da li je do njega ali aplikacija quick boot ne šljaka kad odaberem opciju recovery..samo ga normalno restarta.Nativni app2sd je nešto bolji čini mi se u odnosu na froyo ali bolje je linkat na ext2 sa link2sd..Ne znam da li neki drugi program mogu iskoristit za spremanje na ext2 znam da CM7 ima prednosti svojih sa S2E i ostalim nekim aplikacijama.Vidjet ću kako ovaj rom funkcionira ;)

14 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Lajkam kolko je mob brz..samo ne znam koji je clock? raspon min.-max..Koliko baterija traje i ostalo?

14 godina
neaktivan

koji je ROM trenutno najoptimalniji (da sve radi, baterija dugo traje, itd....) {#}

jel netko probao ovaj novi OXIGEN RC3

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1335317

0 0 hvala 0
17 godina
marijelo kaže...

koji je ROM trenutno najoptimalniji (da sve radi, baterija dugo traje, itd....) {#}

jel netko probao ovaj novi OXIGEN RC3

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1335317

http://www.bug.hr/forum/topic/rucna-racunala/tutorial-lg-gt540-gb--ics/127472.aspx

UltimateGroup47 će testirati danas Oxygen RC3. Ja ću testirati PCF-ov v6 final te poslije toga ICS koji sam već sinoć stavio i testirao, ali ne u potpunosti. Usput ću još napraviti slika i SS-ova i staviti u tutorijal.

14 godina
neaktivan

Ima li tko problema sa kamerom, otvori je, ali nece slikati. I nemoze se izaci sa back tipkom? Kad se pritisne par puta otvori opciju force cloce or wait

0 0 hvala 0
17 godina
cikano kaže...

Ima li tko problema sa kamerom, otvori je, ali nece slikati. I nemoze se izaci sa back tipkom? Kad se pritisne par puta otvori opciju force cloce or wait

Koji ROM?

17 godina
Eyekool kaže...

Koji ROM?

Pitao sam ga isto pitanje na PP, ali nije ništa odg. Na ICS 4.0.3 za sada ne radi kamera.

14 godina
neaktivan

android 2.3.3

cyanogenMod 7.7.7-rc2-gt540-mur4ik

radila je prije,  nisam stavljao novi...

imao sam aplikaciju paper cam i na njoj sam mogao slikati

14 godina
neaktivan

Ovaj froyo AOSP 2.2.2 v2.3 with 2.6.23 kernel ROM od PCfightera je stvarno brz, ali wifi nekad ne upali i market mu neradi dobro, kad bi bio neki fix za ovo ja ga nebih mjenjao

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
[ROM][Froyo] 2.2.1 | CyanogenMod 6 | ProjectUtopia
marijelo kaže...

Ovaj froyo AOSP 2.2.2 v2.3 with 2.6.23 kernel ROM od PCfightera je stvarno brz, ali wifi nekad ne upali i market mu neradi dobro, kad bi bio neki fix za ovo ja ga nebih mjenjao

Pročitao sam negdje na XDA forumu da 2.2 ROM-i bolje rade od 2.3 ROM-a na LG GT540, sad sam isprobavam ovaj  UTOPIJA Version 1.0 Final [UPDATE: 22/12] od Miroslava za mene je ovo dosad "najoptimalniji" ROM koji sam dosad isprobao pa bih volio čuti i druge da kažu svoja mišljenja u usporedbi na ostale ROM-e. Uglavnom na ovom ROM-u sve mi radi jako dobro, još nisam wipao battery stats ali baterija traje oko 2 dana,  ovaj gore navedeni PCfighterov ROM ima problema sa spajanjem na WIFI, nema radio i slušalice mu ne rade, ali jako je brz.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1135294

[ROM][Froyo] 2.2.1 | CyanogenMod 6 | Project Utopia | Miroslav_mm [UPDATE: 22/12]

14 godina
neaktivan

nisam nist drugo probao osim PCfighter moda

wifi zasteka tu i tamo, nekad odma hoce, nekad iz 2-3., nekad 6. pokusaja upali

fm ne koristim, slusalice rade, sve normalno

baterija traje solidno uz juicedefender izgura i 4 dana, malo wifi, malo pozivi, malo cackanja i to je to

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: [ROM][Froyo] 2.2.1 | CyanogenMod 6 | ProjectUt
marijelo kaže...
marijelo kaže...

Pročitao sam negdje na XDA forumu da 2.2 ROM-i bolje rade od 2.3 ROM-a na LG GT540, sad sam isprobavam ovaj  UTOPIJA Version 1.0 Final [UPDATE: 22/12] od Miroslava za mene je ovo dosad "najoptimalniji" ROM koji sam dosad isprobao pa bih volio čuti i druge da kažu svoja mišljenja u usporedbi na ostale ROM-e. Uglavnom na ovom ROM-u sve mi radi jako dobro, još nisam wipao battery stats ali baterija traje oko 2 dana,  ovaj gore navedeni PCfighterov ROM ima problema sa spajanjem na WIFI, nema radio i slušalice mu ne rade, ali jako je brz.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1135294

[ROM][Froyo] 2.2.1 | CyanogenMod 6 | Project Utopia | Miroslav_mm [UPDATE: 22/12]

Ja sam dugo koristio rom od Miroslava i to ovu zadnju recovery verziju mislim da je RC3..jer zadnja finalna ima fastboot a ja sa fastbootom ne prtljam ;)..definitivnio najbrži rom za lg gt540..2.3 osjetno sporiji

14 godina
neaktivan

Imam problem...

Kada se probam spojit na mrežu preko WiFi piše mi: "Spajanje neuspjelo" Tako je na svim mrežama.

I kada mi piše da sam spojen na WiFi probam otići na internet i piše: "Nema internetske konekcije"

Zna neko riješit problem?

Unaprijed hvala :)

Ko pita ne skita

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Na kojem  romu najbolje snima video? Sad mi je  [Froyo] 2.2.1 | CyanogenMod 6 | Project Utopia  al video snimci su katastrofa..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

meni je na 2.3.4 i na 2.3.7 zvuk na videu jako jako tih dok snimam, a ovak kvaliteta snimke je okej, a zvuk katastrofa.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LG GT540 Optimus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice