iPhone Jailbreak

poruka: 3.121
|
čitano: 959.345
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: iPhone Jailbreak

Plahi kaže...

Sad mi je nakon Verifying with Apple izbacilo ERROR 11.. :(

(Prvo sam pokrenuo Tiny Umbrellu i pokrenuo TSS Server, pa onda iTunes i restore..)

Frende, trebaju ti SHSH blobovi. Prvo u TinyUmbrelli skini SHSH, poslije toga u snowbreezeu zašij SHSH na softver i zapucaj ga preko itunesa. Kad je podizanje softvera u pitanju, vjerujem da sam doktorirao :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.5.2012 0:19 (DFurka).
13 godina
protjeran
iPhone Jailbreak

Ne pratim nikako teme u vezi jailbreaka i sl. tematike, pa sa time nisam nikako upoznat. Naime, jailbreak mi (do sada barem) nije bio potreban.

No zelim unlockati telefon. Imam 4s, 5.0.1 verziju. Dal je to moguce napraviti ili moram t-mobileu placati za unlock?

Hvala unaprijed na odgovoru.

0 0 hvala 0
14 godina
jumboY kaže...

Ne pratim nikako teme u vezi jailbreaka i sl. tematike, pa sa time nisam nikako upoznat. Naime, jailbreak mi (do sada barem) nije bio potreban.

No zelim unlockati telefon. Imam 4s, 5.0.1 verziju. Dal je to moguce napraviti ili moram t-mobileu placati za unlock?

Trenutno ne mozes unlockat iPhone 4s

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
14 godina
neaktivan
Stolnik kaže...
jumboY kaže...

Itekako se može unlockati, ne informiraj krivo.

14 godina
DFurka kaže...
Stolnik kaže...
jumboY kaže...

kako?

14 godina
neaktivan
Stolnik kaže...
DFurka kaže...
Stolnik kaže...
jumboY kaže...

kako?

Možeš s Gevey karticom za i4S. PM ako te zanima više.

16 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

***Absinthe 2.0 Untethered 5.1.1 Jailbreak***

- Linkove za skidanje danas ćete (nadajmo se vrlo brzo) moći skinuti OVDJE.

Absinthe 2.0 imati će user-friendly sučelje, neće trebati stavljati iDevice u DFU mode.

Trebati će oko 5 minuta da se jailbreak izvrši.

Podrška je za sve iOS uređaje OSIM Apple TV 3.

ZOTAC: It's Time to Play.
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.5.2012 11:30 (DmL).
Moj PC  
0 0 hvala 5
16 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

ok, izaći će JB, sad imam 5.0.1, hrpu programa i igrica na njemu.

koja je procedura? updateam na 5.1.1 i JB-am, a programe, igre itd, moram opet ponovo sve instalirat?

Kontakte,mail i to mogu preko oblaka pretpostavljam?

thnx

tomo007.net63.net BUG tečaj

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
tomo007 kaže...

koja je procedura? updateam na 5.1.1 i JB-am, a programe, igre itd, moram opet ponovo sve instalirat?

thnx

Ako imaš već iOS 5.0.1 koji je jailbreakan, čemu updateati na 5.1.1? Koji su točni razlozi?

Generalno ne mogu razumjeti zašto ljudi rade update, a updateom se dobiva vrlo malo ili ništa značajno - ponekad se i gubi, npr. podići softver s 5.0.1 na 5.1.1, za koji ne postoji jailbreak (trenutno) te podići Modem firmware i time izgubiti na nešto vrijednosti telefona.

14 godina
neaktivan
tomo007 kaže...

thnx

Također, procedura vraćanja svega na prijašnje postavke nije nimalo jednostavna ako ti je telefon jailbreakan - ako napraviš Backup jailbreakanog telefona, izgledno je da će ti izbaciti poruku da ti je backup file Corrupt prilikom restorea.

Moj savjet: Razmisli pet puta prije podizanja softvera.

16 godina
neaktivan
DFurka kaže...
tomo007 kaže...

thnx

Ako imaš već iOS 5.0.1 koji je jailbreakan, čemu updateati na 5.1.1? Koji su točni razlozi?

Generalno ne mogu razumjeti zašto ljudi rade update, a updateom se dobiva vrlo malo ili ništa značajno - ponekad se i gubi, npr. podići softver s 5.0.1 na 5.1.1, za koji ne postoji jailbreak (trenutno) te podići Modem firmware i time izgubiti na nešto vrijednosti telefona.

Kako nemožeš razumjeti? pa svi pričaju da mu baterija traje puno dulje, osim toga sigurno je bolji od ovog sadašnjeg.

dalje, napisao sam : " ok, izaći će"! modem firmware neznam šta je... jbga

Trenutno ja ne kužim tebe i onda sve ove ljude koji tu vise i koji jedva čekaju novi JB, pa zašto ga onda čekaju ?? daj mi objasni? i zašto pada vrijednost sa 5.1.1 softwareom?! to prvi put čujem.

DFurka kaže...
tomo007 kaže...

thnx

Također, procedura vraćanja svega na prijašnje postavke nije nimalo jednostavna ako ti je telefon jailbreakan - ako napraviš Backup jailbreakanog telefona, izgledno je da će ti izbaciti poruku da ti je backup file Corrupt prilikom restorea.

I dalje te ne kužim. Nadam se da ćeš mi konkretnije pojasnit.

thnx, pozz

14 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

Koju je verziju iOS-i najbolje staviti na 3GS-u?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
tomo007 kaže...

Kako nemožeš razumjeti? pa svi pričaju da mu baterija traje puno dulje, osim toga sigurno je bolji od ovog sadašnjeg.

Trenutno ja ne kužim tebe i onda sve ove ljude koji tu vise i koji jedva čekaju novi JB, pa zašto ga onda čekaju ?? daj mi objasni? i zašto pada vrijednost sa 5.1.1 softwareom?! to prvi put čujem.

DFurka kaže...
tomo007 kaže...

thnx

I dalje te ne kužim. Nadam se da ćeš mi konkretnije pojasnit.

thnx, pozz

Prvo: Nemaš jailbreak - ako ti ta info nije dovoljno vrijedna da ne podižeš softver na telefonu, onda iPhone nije za tebe.

Drugo: Podižeš modem firmware što znači da ga sutra hoćeš otključati - to ne možeš i možeš samo biti na svojem operateru.

Treće: Hoćeš ga prodati s visokim modem firmwareom? E pa biti ćeš još jedan u moru telefona u oglasniku onih koji su podigli Modem firmware i sad ne mogu nikuda. I onda nema druge nego spustiti cijenu.

Četvrto: Što ako je telefon iz bilo koje druge zemlje osim Hrvatske? Može ti služiti kao iPod. I ne možeš ga prodati.

Peto: Oko vraćanja kontakata, aplikacija, svega iz backupa često bude problema, a i svi tweakovi se moraju vraćati često ručno. Postoje određeni tweakovi koji pomažu u restoreu backupa, ali to nije radilo kako spada, barem u mojem dugom iskustvu.

Šesto: Backup ti je može biti koruptiran ako ti je telefon bio jailbreakan, a hoćeš ga prebaciti na novi telefon ili restoreati na novom softveru.

Sedmo: Ja ne razumijem većinu ljudi koji su bili za izlazak novog jailbreaka jer osim baterije koju si naveo, nema nekog veliko razloga za podizanje softvera. I onda kad izađe iOS 6 će se morati čekati mjesecima da ekipa napravi JB gdje će već Apple blokirati rupe koje su našli u softveru?

Neću dalje iako bi mogao još pisati. Što ti misliš da li ima razloga za podizanje softvera?

16 godina
neaktivan
DFurka kaže...
tomo007 kaže...

Prvo: Nemaš jailbreak - ako ti ta info nije dovoljno vrijedna da ne podižeš softver na telefonu, onda iPhone nije za tebe.

Drugo: Podižeš modem firmware što znači da ga sutra hoćeš otključati - to ne možeš i možeš samo biti na svojem operateru.

Treće: Hoćeš ga prodati s visokim modem firmwareom? E pa biti ćeš još jedan u moru telefona u oglasniku onih koji su podigli Modem firmware i sad ne mogu nikuda. I onda nema druge nego spustiti cijenu.

Četvrto: Što ako je telefon iz bilo koje druge zemlje osim Hrvatske? Može ti služiti kao iPod. I ne možeš ga prodati.

Peto: Oko vraćanja kontakata, aplikacija, svega iz backupa često bude problema, a i svi tweakovi se moraju vraćati često ručno. Postoje određeni tweakovi koji pomažu u restoreu backupa, ali to nije radilo kako spada, barem u mojem dugom iskustvu.

Šesto: Backup ti je može biti koruptiran ako ti je telefon bio jailbreakan, a hoćeš ga prebaciti na novi telefon ili restoreati na novom softveru.

Sedmo: Ja ne razumijem većinu ljudi koji su bili za izlazak novog jailbreaka jer osim baterije koju si naveo, nema nekog veliko razloga za podizanje softvera. I onda kad izađe iOS 6 će se morati čekati mjesecima da ekipa napravi JB gdje će već Apple blokirati rupe koje su našli u softveru?

Neću dalje iako bi mogao još pisati. Što ti misliš da li ima razloga za podizanje softvera?

Ja neznam jel ti čitaš šta ja pišem ili ne? Očito ne, jer da čitaš vidio bi da sam od prvog posta pisao " izaći će JB", što znaći da još uvijek nije izašao, nisam update-ao na 5.1.1. nego mi je na 5.0.1 i JB-an, pa shodno tome ne razumijem čemu ovo pod br. 1?

Isto tako ne razumijem zašto kompliciraš te doslovce tražiš da ti tu elaboriram zašto ja želim JB, to se tebe ne tiče.

Meni su bitni jedino kontakti, a ostalo je sve manje bitno, tj. nebitno. Ako ide - ide, ako ne - ne.

Ako znaš pomozi i napiši kako da napravim to šta bi želio, ako ne, svejedno hvala. pozz

14 godina
neaktivan
tomo007 kaže...

Ja neznam jel ti čitaš šta ja pišem ili ne? Očito ne, jer da čitaš vidio bi da sam od prvog posta pisao " izaći će JB", što znaći da još uvijek nije izašao, nisam update-ao na 5.1.1. nego mi je na 5.0.1 i JB-an, pa shodno tome ne razumijem čemu ovo pod br. 1?

Isto tako ne razumijem zašto kompliciraš te doslovce tražiš da ti tu elaboriram zašto ja želim JB, to se tebe ne tiče.

Meni su bitni jedino kontakti, a ostalo je sve manje bitno, tj. nebitno. Ako ide - ide, ako ne - ne.

Ako znaš pomozi i napiši kako da napravim to šta bi želio, ako ne, svejedno hvala. pozz

Neću nastavljati jer nema smisla.

Zapravo nisi objasnio gdje imaš kontakte da bi ti se moglo objasniti kako ih prebaciti u telefon. Da li su u outlooku, google contacts, imaš ih na iCloudu? Ima metoda za vađenje kontakata iz backup fieova, no to su već mrvu kompliciranije stvari.

Samo pazi da ne sinkroniziraš pogrešno jer sam ja tako jednom platio cijenu da sam izgubio 700 kontakata sinkronizacijom.

16 godina
iPhone Jailbreak

Izgleda da će jailbreak biti sutra dostupan {#} Link

BMW Power
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

Kako mogu znati koje su aplikacije sa Cydie kompatibilne sa iOS-om 5.1.1?

Trenutno koristim: 

• Zephyr
  • SwipeSelection
  • NCSettings
  • KillBackground

I koliko se uopće isplati ako nismo kupili iUređaj sa 5.1 predinstaliranim?

Čuo sam da je bolja baterija, a sad koliko je to placebo-efekt nisam siguran...

ZOTAC: It's Time to Play.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
iPhone Jailbreak

Trenutno sam na 4.3.3 verziji pa me zanima, kakva vam je baterija bila dok ste bili na toj verziji i kakva vam je sad na 5.1.1?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DmL kaže...

Kako mogu znati koje su aplikacije sa Cydie kompatibilne sa iOS-om 5.1.1?

Trenutno koristim: 

• Zephyr
  • SwipeSelection
  • NCSettings
  • KillBackground

I koliko se uopće isplati ako nismo kupili iUređaj sa 5.1 predinstaliranim?

Čuo sam da je bolja baterija, a sad koliko je to placebo-efekt nisam siguran...

U cydii uđeš u sam tweak i piše ti s kojom verzijom softvera je kompatibilna.

Baterija je bolja, ali to je prvenstveno vidljivo na 4S gdje je potrošnja baterije na iOS 5.0.1 zločin.

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.5.2012 21:45 (DFurka).
14 godina
neaktivan
David87 kaže...

Trenutno sam na 4.3.3 verziji pa me zanima, kakva vam je baterija bila dok ste bili na toj verziji i kakva vam je sad na 5.1.1?

Imao 4.2.1, pa 4.3.3, a sad na 5.0.1 - meni je svugdje potrošnja slična, ali ga dosta upotrebljavam i prčkam po telefonu tako da ne vidim velike pomake u potrošnji.

14 godina
iPhone Jailbreak

A ono neznam el da ga updejtam na 5.1.1. El puno bolji iOS5 od iOS4?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

Absinthe 2.0 Expected Release time:

Prepare your iDevice

NVIDIA: The Way It's Meant to Be Played :P
Moj PC  
0 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
David87 kaže...

A ono neznam el da ga updejtam na 5.1.1. El puno bolji iOS5 od iOS4?

Sve ovisno koliko si zahtjevan korisnik. Ima nekih prednosti kao iMessage, određeni twekovi, ali meni to nisu neka naročita poboljšanja (4.3.3 na 5.0.1)

13 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

Šta je to na iphonu? Neš prijatelji po fejsu stavljaju slike i kao govore da je netko hakiro applov sustav, mislim znam da je to neistina, al šta bi to moglo bit?

Ovako dode na iphone poruka.

I tako jos dosta prijatelja pise kao da i njima dode? Jel to neki novi notification sustav il?!

EDIT: našao sam..

Da hakeri, nekad mi stvarno nisu jasni ti moji prijatelji. Misle da je netko upao u cjeli appleov sustav da bi njima slao poruke, isuse mozga -.-

If there's one thing I can't tolerate, it's cheap imitations of my work - Red John
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.5.2012 22:34 (Volvox).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
iPhone Jailbreak

Nadam se da ga ipak neće izbaciti prije iOSa 6. Ovo je jedna od zadnjih rupa, koju su i ovako jedva iskoristili, tako da se onda uopce ne moramo ni nadati za JB iOSa 6 tako skoro(a još par rupa i mislim da možemo zaboraviti na JB ako se nešto ne promjeni)

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
power_user kaže...

Nadam se da ga ipak neće izbaciti prije iOSa 6. Ovo je jedna od zadnjih rupa, koju su i ovako jedva iskoristili, tako da se onda uopce ne moramo ni nadati za JB iOSa 6 tako skoro(a još par rupa i mislim da možemo zaboraviti na JB ako se nešto ne promjeni)

Useri iphonea su budale, nisu trebali glasat da Pod2G napravi JB za 5.1.1 trebalo je cekat iOS6

16 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

Da, i meni je žao za iOS6, ali šta je tu je...

Ja sam morao na 5.1.1, tako da sutra moram iskoristit Absinthe 2.0. {#}

NVIDIA: The Way It's Meant to Be Played :P
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Stolnik kaže...
power_user kaže...

Useri iphonea su budale, nisu trebali glasat da Pod2G napravi JB za 5.1.1 trebalo je cekat iOS6

Pa di je jos 5.2 i 5.3 a vec bi na iOS6 sumnjam da ce tako bas brzo doci.
16 godina
BMK kaže...
Stolnik kaže...
power_user kaže...

Pa di je jos 5.2 i 5.3 a vec bi na iOS6 sumnjam da ce tako bas brzo doci.

iOS 6 dolazi najkasnije u 10. mjesecu, a 5.2 nece ni izaci po sadasnjoj situaciji

@Stolnik

Nisu samo useri, nego i hakeri. Sada se svi drže za jedan exploit, a u doba 2.x je svako imao svoju rupu da se pokaže(za 3.0 su bila exploita iskorištena, a 1 bi bio savsim dovoljan)

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.5.2012 23:03 (power_user).
17 godina
odjavljen
iPhone Jailbreak

Dostupan JailBreak !!!

http://isvijet.com.hr

1 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice