Galaxy s3 problem s mrežom

poruka: 3
|
čitano: 7.238
|
moderatori: XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

odlučio ja malo osvježiti svojeg galaxy-a i bacit ne njega neki novi custom rom, rootao ja njega i sve prošlo uredu, pronašao par custom romova za njega i krenuo u akciju, instalirao ja fino prvi rom(miui) i sve opet prošlo uredu ali kad se mob upalio nije mogao pronaci mrežu. mislio ja, reko neki problem  u softwareu pa pokušao s novim rom-om(cyanogenmod) instalacija opet prošla bez poteškoća, mob se pali i ja sav u nervozi iskčekujem rezultat ali opet on nemože pronači mrežu. 

pokušao sam u postavkama nekako doci do mreže ali svaki put mi kaže: "Error while searching for networks." 

ni sam ne znam što da radim više s njim, u očaju sam i nadam se da je problem riješiv. 

POMOČ, MOLIM VAS!! :)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Galaxy s3 problem s mrežom
apphole kaže...

odlučio ja malo osvježiti svojeg galaxy-a i bacit ne njega neki novi custom rom, rootao ja njega i sve prošlo uredu, pronašao par custom romova za njega i krenuo u akciju, instalirao ja fino prvi rom(miui) i sve opet prošlo uredu ali kad se mob upalio nije mogao pronaci mrežu. mislio ja, reko neki problem  u softwareu pa pokušao s novim rom-om(cyanogenmod) instalacija opet prošla bez poteškoća, mob se pali i ja sav u nervozi iskčekujem rezultat ali opet on nemože pronači mrežu. 

pokušao sam u postavkama nekako doci do mreže ali svaki put mi kaže: "Error while searching for networks." 

ni sam ne znam što da radim više s njim, u očaju sam i nadam se da je problem riješiv. 

POMOČ, MOLIM VAS!! :)

Trebaš upisivati postavke jer si možda promijenio modem/baseband pa gledaj na kojem si operateru i upiši takve i postavke kako stoje na ovom linku

http://cafe.mobil.hr/threads/69009-Internet-postavke-

Moraš samo paziti da li si na bonove ili pretplatu jer ti stoji koje postavke idu za pretplatu a koje za bonove.

http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/samsung-galaxy-iii-rasprava/149052.aspx tema za tvoj mobitel i tamo pitaj isto tako što te interesira netko će ti pomoći.

Poželjno je stisnuti HVALA
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.5.2013 20:03 (Fero).
12 godina
neaktivan

Upisao sam sve podatke koje sam morao ali nista se ne desava, i dalje je isto.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice