[FAQ] Android flash, custom ROM, root izdvojena tema

poruka: 2.073
|
čitano: 849.030
|
moderatori: XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
protjeran
Re: [FAQ] Android flash, custom ROM, root
ray_OGF kaže...
AFC11 kaže...

Ljudi trebam pomoc

Drugar mi ima 'zte kis lite v790" koji je pri paljenju izbacio ovo:

Android system recovery <e3>

Android system recovery utility

rebort system now

apply update from sdcard

wipe data/factory reset

wipe cache partition

Samo izbaci crn ekran i taj natpis,mi vec par sati googlamo pokusavajuci nesto pronac,al uopste se ne razumijemo u to,koliko smo shvatili za ovih par sati googlanje potrebno je vratiti telefon na tvornicka podesavanja? Negdje smo nalazili nesto o rootovanju,njegdje su pisali da treba podic sistem...Nasao sam upustvo kao da treba to skinut prikopcat mobitel na usb i pratit upute al da problem bude jos veci moj kompjuter uopste ne prepoznaje telefon,prikopcam ga na usb i cuje se onaj zvuk cak i usb security izbaci dole onu obavjest ali u my computer telefona nigdje.

Jel zna neko u cemu je problem i kako da ga rijesimo....

to je recovery mode, odi na Wipe Data i Wipe cache i onda ga rebootaj, trebalo bi vratit na tvorničke postavke

Nista opet sve isto

Odem na wipe data on mi izbaci "data wipe complete"

zatim odem "wipe cache partition" on mi izbaci "cache wipe complete"

idem na "rebote system now" i on se restartuje al opet isto sve izbaci...

AFC11
13 godina
odjavljen
AFC11 kaže...
ray_OGF kaže...
AFC11 kaže...

Ljudi trebam pomoc

Drugar mi ima 'zte kis lite v790" koji je pri paljenju izbacio ovo:

Android system recovery <e3>

Android system recovery utility

rebort system now

apply update from sdcard

wipe data/factory reset

wipe cache partition

Samo izbaci crn ekran i taj natpis,mi vec par sati googlamo pokusavajuci nesto pronac,al uopste se ne razumijemo u to,koliko smo shvatili za ovih par sati googlanje potrebno je vratiti telefon na tvornicka podesavanja? Negdje smo nalazili nesto o rootovanju,njegdje su pisali da treba podic sistem...Nasao sam upustvo kao da treba to skinut prikopcat mobitel na usb i pratit upute al da problem bude jos veci moj kompjuter uopste ne prepoznaje telefon,prikopcam ga na usb i cuje se onaj zvuk cak i usb security izbaci dole onu obavjest ali u my computer telefona nigdje.

Jel zna neko u cemu je problem i kako da ga rijesimo....

to je recovery mode, odi na Wipe Data i Wipe cache i onda ga rebootaj, trebalo bi vratit na tvorničke postavke

Nista opet sve isto

Odem na wipe data on mi izbaci "data wipe complete"

zatim odem "wipe cache partition" on mi izbaci "cache wipe complete"

idem na "rebote system now" i on se restartuje al opet isto sve izbaci...

Trazi si orginal ROM (stock rom) za taj mobitel, skines ga stavis na sdkarticu, udjes u recovery odaberes apply update from sdcard, sacekas da se instala i reboot, to je to

11 godina
protjeran
[FAQ] Android flash, custom ROM, root

Ma pokusao sam i to

Skinuo sam taj stock rom za taj mobitel prebacio na karticu isao apply update from sdcard i onda je krenulo da izbacuje:

Find update package...
Opening update package...
Verifying update package...
E:signature verification failed
Installation aborted

Stvarno ne znam gdje sam pogrijesio? :/

AFC11

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Moras instalirat drivere i nadji neki tool tipa odin il nesto tako, nezz koji ima za tvoj mob i instaliraj stock rom, tako bar ja radio na  par samsunga sto su imali isti problem. 

ps. pokusaj flashat cwm pa onda stock rom instalirat iz njega.

0 1 hvala 0
11 godina
protjeran

Uspjeo sam naci stock rom na stranici telefona,instalacija prode OK bez ikakcih greski na kraju mi javi: "Install form sdcard complete" i to je to,ja onda idem na "reboot system now" onda se on opet vrati na ovo isto,izbaci "Android system recovery <3e>....Uglavnom sve isto,ja sam instalaciju ponovio nekoliko puta al nema nikakve promjene,jel moram jos nesto uradit ili??

AFC11
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.5.2014 23:57 (AFC11).
13 godina
odjavljen
AFC11 kaže...

Uspjeo sam naci stock rom na stranici telefona,instalacija prode OK bez ikakcih greski na kraju mi javi: "Install form sdcard complete" i to je to,ja onda idem na "reboot system now" onda se on opet vrati na ovo isto,izbaci "Android system recovery <3e>....Uglavnom sve isto,ja sam instalaciju ponovio nekoliko puta al nema nikakve promjene,jel moram jos nesto uradit ili??

jedino sto mozes je jos uraditi wipe data factory reset i to je to,, iako bi i bez toga trebao bootati normalno, neznam zasto te vrati na recovery..

13 godina

Zanima me instalirao sam si slimbeam rom i sad ne rade mi gapps pa da li mi neko moze pomoc oko toga i dati download link od nekih koje rade..

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
tomislavivic kaže...

Zanima me instalirao sam si slimbeam rom i sad ne rade mi gapps pa da li mi neko moze pomoc oko toga i dati download link od nekih koje rade..

link roma?

13 godina
12 godina
neaktivan

Znaci instalira si ove koje preporucuju na linku?

14 godina

imam Denver TAC-97032 kojeg bi htjeo rootati ali pretragom na googlu nisam bas uspio pronaci neke korisne informacije... ima li tko savjet kako rootati doticini tablet?

0 0 hvala 0
16 godina

Pozdrav svima, imam doma galaxy s3 mini i problem je taj što se mobitel gasi nakon 5 min upotrebe i ne mogu ga natrag upalit osim ako ne prikopčam punjač, onda se upali i na punjaču radi najnormalnije. Probao sam s novom baterijom i stvar je ista, dakle mislim da je problem softwerski... E sad meni nije problem rootat ga i staviti novi fw, ali je problem taj da se on nebi ugasio tijekom rootanja ? ima li gdje opcija da se mobitel puni kad je u recovery modu ili nesto ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Ljudi dali je tko uspio Rootat Tele2fon V3 model tražim po netu nekakav fedback ali nisam konkretno ništa pronašao,lp
AMD Phenom II X4 965 BE,MSI 990FXA GD80 v2.2
13 godina
odjavljen
http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/tele2fon-v3/192963.aspx?page=2

Imas temu za taj mob i vidim da je vec netko napisao kako se root-a
14 godina

odkad sam instalirao Kit Kat custom rom na svoj One X gps mi pokazuje krivu lokaciju...cak sam sa cerberusom probao i pokazuje mi da sam usred nicega...jel netko mozda imao slican problem? na slici mora pokazivat da sam otprilike tu di sam crveno zaokruzio

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
domac5 kaže...

odkad sam instalirao Kit Kat custom rom na svoj One X gps mi pokazuje krivu lokaciju...cak sam sa cerberusom probao i pokazuje mi da sam usred nicega...jel netko mozda imao slican problem? na slici mora pokazivat da sam otprilike tu di sam crveno zaokruzio

Gps fix trebaš staviti ili neku apk Gps fix sa google play instalirati i tamo updatati gps pool.

&amp;amp;amp;amp;amp;amp;quot;Just A Dream &amp;amp;amp;amp;amp;amp;quot;.
14 godina

jel to ovo? 

pokusao sam jos s ovim ali nista, ak znas koja je to tocno aplikacija s kojom mogu updejtati gps pool molim te linkaj mi 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Da gps fix apk, sa njom sam ja na custom romovima radio i pomogla mi je.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

ali sta ona tocno radi, ja odem na start fixing i onda moram cekat dok oni sateliti ne dodu do kraja ili? to ide jako sporo

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

trebam pomoc dali zna netko kako da stavim android na alcatel one touch 4030X srusio mi se i kad ga upalim pokaze mi se recovery system

cero123

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Fero kaže...

Da gps fix apk, sa njom sam ja na custom romovima radio i pomogla mi je.

Ja sam ovaj program koristio kad mi nije moglo nac gps, nisam znao da se taj program moze koristiti i za vecu preciznost sto njemu treba.

14 godina

ma nis mi nije pomoglo i dalje pokazuje 3 km dalje nego sto zapravo jesam...

probao pokrenut navigon i on misli da sam na nekom totalno drugom mjestu

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
domac5 kaže...

ma nis mi nije pomoglo i dalje pokazuje 3 km dalje nego sto zapravo jesam...

probao pokrenut navigon i on misli da sam na nekom totalno drugom mjestu

Cekaj dok ne bude sto vise satelita, sto ih je vise trebalo bi bit preciznije?

ps. jel pisu developeri da je gsp buggovit ili?

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.6.2014 21:12 (someguy).
14 godina

naslo je 5-6 satelita no opet fula...developeri nemaju listu s bugovima na tom romu, pise stable ali do roma je sigurno jer ovo mi se nije dogadalo prije na stock based 4.2.2...samo sam se nadao da preko neke aplikacije mogu ispraviti preciznost gps-a, vec sam se pozalio na xda pa cekam da vidim sta developer kaze na to

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
domac5 kaže...

naslo je 5-6 satelita no opet fula...developeri nemaju listu s bugovima na tom romu, pise stable ali do roma je sigurno jer ovo mi se nije dogadalo prije na stock based 4.2.2...samo sam se nadao da preko neke aplikacije mogu ispraviti preciznost gps-a, vec sam se pozalio na xda pa cekam da vidim sta developer kaze na to

A nista to ti je najbolje ako je neko ima iskustva tamo sigurno ce ti pomoc, nista javi vamo sta je bilo.

12 godina

Evo i ovdje da napisem aktuelnija je tema. Rootao tablet galaxy tab 3 7.0 t-210 i preko apk root app delte obrisao par nepotrebnih aplikacija restartujem ga i nece vise da se upali, to jest pokrene boot cuje se ona muzika u pozadini i to je to, nakon bootanja slika ostaje crna. Ne reagira ni na jednu tipku niti ista, ima li pomoci, sto mi je ciniti ?

0 0 hvala 0
14 godina
someguy kaže...
domac5 kaže...

A nista to ti je najbolje ako je neko ima iskustva tamo sigurno ce ti pomoc, nista javi vamo sta je bilo.

da, veli greska je do samog roma, radi se na ispravljanju buga

13 godina
neaktivan
anelko kaže...

Evo i ovdje da napisem aktuelnija je tema. Rootao tablet galaxy tab 3 7.0 t-210 i preko apk root app delte obrisao par nepotrebnih aplikacija restartujem ga i nece vise da se upali, to jest pokrene boot cuje se ona muzika u pozadini i to je to, nakon bootanja slika ostaje crna. Ne reagira ni na jednu tipku niti ista, ima li pomoci, sto mi je ciniti ?

Najvjerojatnije si obrisao Home launcher.apk i zato si banana.Posalji si sa drugog moba Launcher na gmailom i upali tablet pa ces vidjeti dali se sto desava.

12 godina

Moguce da sam slučajno obrisao, ali imam instaliran apex launcher valjda bi trebalo njega pokrenuti :// Kad ga upalim pojavi se onaj logo i muzika i kasnije nema vide slike dobro je da nine veci problem. Kako to da posaljem,? samo preko mobitels posaljem apk nekog launchera na gmail ili?

12 godina
neaktivan
anelko kaže...

Moguce da sam slučajno obrisao, ali imam instaliran apex launcher valjda bi trebalo njega pokrenuti :// Kad ga upalim pojavi se onaj logo i muzika i kasnije nema vide slike dobro je da nine veci problem. Kako to da posaljem,? samo preko mobitels posaljem apk nekog launchera na gmail ili?

Ako imas backup roma ili instaliraj rom ponovo. Ako vec imas launcher i isti je problem ionako ti je sve izgubljeno, stavi rom ponovo i tjt.

ps mozes provat sa wipeon mozda si shebo neku postavku...

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.6.2014 21:02 (someguy).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice