[FAQ] Android flash, custom ROM, root izdvojena tema

poruka: 2.073
|
čitano: 850.144
|
moderatori: XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: [FAQ] Android flash, custom ROM, root

Hvala na pomoći , stavio sam na sd card na mobu ROM CM 11 i gaaps , napravio sa ODIN-om sve prema uputstvima , ne kužim sad to sa kernelom , evo baš sam na ovoj stranici na xda ali ne vidim  , evo link http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2579431 .

Problem mi je također što sad ne mogu pristupiti mobu.

12 godina
neaktivan
Nikola - ri kaže...

Hvala na pomoći , stavio sam na sd card na mobu ROM CM 11 i gaaps , napravio sa ODIN-om sve prema uputstvima , ne kužim sad to sa kernelom , evo baš sam na ovoj stranici na xda ali ne vidim  , evo link http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2579431 .

Problem mi je također što sad ne mogu pristupiti mobu.

Ako moš uslikat s necim pomoglo bi

15 godina
neaktivan

mogu samo reci šta točno ? ustvari počekaj minutu pa ću poslati par fotki .

12 godina
neaktivan
Nikola - ri kaže...

mogu samo reci šta točno ? ustvari počekaj minutu pa ću poslati par fotki .

ubiti probaj prije sa drugim recoverio koji si koristio cwm ili twrp

15 godina
neaktivan

Pa i koristim CWM , stvarno neznam kuda dalje ??

12 godina
neaktivan
Nikola - ri kaže...

Pa i koristim CWM , stvarno neznam kuda dalje ??

Pokušaj flashat twrp kolko sam vidio može se instalirati ROM i sa twrp.

15 godina
neaktivan

evo fotke , selektiram rom , i ovo ti traje 2 minute , poslje kad napravim reboot opet me vraća na recovery.

12 godina
neaktivan
[FAQ] Android flash, custom ROM, root

Al ipak prije flashaj kernel evo link ako nisi naša tamo

http://d-h.st/v3K

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Ok, evo upravo sam ga skinuo, dali da to napravim sa Odinom ?

15 godina
neaktivan

Ne mogu vjerovati , ili sam glup ili neznam šta je u pitanju. Stavio sam na karticu novi rom 10.1 , gapps , njegov kernel jb 4.2.2. iako piše da je u romu , sve napravio po uputama , i kad napravim reboot opet me vraća na recovery . POLUDIT ĆU !!

12 godina
neaktivan
Nikola - ri kaže...

Ok, evo upravo sam ga skinuo, dali da to napravim sa Odinom ?

Kernel flashaj u cwm.

15 godina
neaktivan

jesam , flašao sam upravo sad. resetiram mob i opet ništa :(

12 godina
neaktivan

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Mislim da sam pri kraju rješenja zavhaljući tebi , evo sad mi vrti CyanogenMod . Upravo mi je ovo trebalo. ;)     Mislim da sam zaboravio staviti GApps , mogu li to naknadno ?   Još jednom veliko HVALA !

12 godina
neaktivan
Nikola - ri kaže...

Mislim da sam pri kraju rješenja zavhaljući tebi , evo sad mi vrti CyanogenMod . Upravo mi je ovo trebalo. ;)     Mislim da sam zaboravio staviti GApps , mogu li to naknadno ?   Još jednom veliko HVALA !

Ma važno da je sve OK, i da možeš gappse naknadno instalirati u recoveriju netrebas wipat nista, samo instaliran. Ps uzivaj ukitkatu preporoditelj ce ti mob, bar je moj lg 2x :) 

15 godina
neaktivan

Svaka čast , evo sve leti , jedino mi niti na jednom romu wifi ne radi , boooo , neznam zašto , barem ova dva šta sam probao , doduše ni gps nisam našao .

12 godina
neaktivan
Nikola - ri kaže...

Svaka čast , evo sve leti , jedino mi niti na jednom romu wifi ne radi , boooo , neznam zašto , barem ova dva šta sam probao , doduše ni gps nisam našao .

Kako mislis ni na jednom romu ti neradi wifi i gps? Sta se dogada sa wifiem kad ga upalis, nece da se sapajaa ili se nemoze uopce palit?

15 godina
neaktivan

Igrao sam se danas cijeli dan sa tim,uglavnom ovaj zadnji rom koji sam stavio , nikako mi nije htio uhvatiti wifi,tek u postavkama,vise ni neznam sta sam klikuo pa je proradio,on i gps tako da je sad sve pod kontrolom .

12 godina
neaktivan
Nikola - ri kaže...

Igrao sam se danas cijeli dan sa tim,uglavnom ovaj zadnji rom koji sam stavio , nikako mi nije htio uhvatiti wifi,tek u postavkama,vise ni neznam sta sam klikuo pa je proradio,on i gps tako da je sad sve pod kontrolom .

Aj super, jel sve ostalo štima :)

15 godina
neaktivan

štima , sve 5, malo googlw malo grupe pa se sve riješi {#}

16 godina

Pozdrav svima na forumu.Nedavno sam vani kupio jeftini smartphone neki Blu Advance 4.0.Prijatelj ga je  root-ao i nakon toga sam sa ROM tollbox-om ,greškom,mjenjajuci font na mobitelu promjenio i onaj  sistemski tako da mobitel vise ne radi,tj ne podize se sistem.Da bi šteta bila veća Usb debbuging mode je ostao isključen.Što se da trenutno napraviti ili cu se morati strpiti do  kakvog servisa kad dođem doma posto sam trenutno vani na brodu.Android verzija je Jelly bean 4.2

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ghibli7 kaže...

Pozdrav svima na forumu.Nedavno sam vani kupio jeftini smartphone neki Blu Advance 4.0.Prijatelj ga je  root-ao i nakon toga sam sa ROM tollbox-om ,greškom,mjenjajuci font na mobitelu promjenio i onaj  sistemski tako da mobitel vise ne radi,tj ne podize se sistem.Da bi šteta bila veća Usb debbuging mode je ostao isključen.Što se da trenutno napraviti ili cu se morati strpiti do  kakvog servisa kad dođem doma posto sam trenutno vani na brodu.Android verzija je Jelly bean 4.2

Napravi wipe data/format reset

13 godina
neaktivan

Pozdrav, jel tko zna root postupak za LG Optimus F6 nakon prošlotjednog update-a?

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

Ovak imam pitanje...htel bi rootati tablet Vivax TPC-71253G i zanima me kaj mi tocno treba(driveri itd...) ???

I naravno ako more ko objasit postupak rootanja?

HVALA

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Pitanje? Imam Sony Ericsson Live With Walkman. Android je 4.0.4, i rootan je. Kako instalirati kernele na njega? mOže neki linkovi?

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasa
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
NekBru kaže...

Ovak imam pitanje...htel bi rootati tablet Vivax TPC-71253G i zanima me kaj mi tocno treba(driveri itd...) ???

I naravno ako more ko objasit postupak rootanja?

HVALA

Dosta je zahebano rootat nepoznate marke, pogledaj po netu ima li sta posebno na xda.

Strm kaže...

Pitanje? Imam Sony Ericsson Live With Walkman. Android je 4.0.4, i rootan je. Kako instalirati kernele na njega? mOže neki linkovi?

Probaj ovo http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1694027 

kernel instaliras isto ko i rom, znaci u cmw ili twrp.

13 godina
neaktivan

sry što upadam u temu ko padobranac ali danas mi se odjednom pojavila ikona,a nista nisam prckao. da li tko zna što predstavlja zaokružena ikona? nakon što dobijem odgovor, mod može izbrisat moj post ako smatra da je moja poruka suvišna (ne prati temu)

edit: to je bila opcija od secrey-ja, neka mogućnost miui-a kod koje se kad je to čudo uključeno ne bilježe logovi poruka, poziva i sl. nemam blage kako sam to upalio. bome sam se pomučio dok sam to našao. neka mod pobrise post ako smatra da nekom drugom nece biti od pomoci

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.5.2014 1:42 (peace_of_cake).

0 0 hvala 0
16 godina
peace_of_cake kaže...

sry što upadam u temu ko padobranac ali danas mi se odjednom pojavila ikona,a nista nisam prckao. da li tko zna što predstavlja zaokružena ikona? nakon što dobijem odgovor, mod može izbrisat moj post ako smatra da je moja poruka suvišna (ne prati temu)

edit: to je bila opcija od secrey-ja, neka mogućnost miui-a kod koje se kad je to čudo uključeno ne bilježe logovi poruka, poziva i sl. nemam blage kako sam to upalio. bome sam se pomučio dok sam to našao. neka mod pobrise post ako smatra da nekom drugom nece biti od pomoci

To si vjerovatno slučajno izabrao zvučni profil "vani".

11 godina
protjeran

Ljudi trebam pomoc

Drugar mi ima 'zte kis lite v790" koji je pri paljenju izbacio ovo:

Android system recovery <e3>

Android system recovery utility

rebort system now

apply update from sdcard

wipe data/factory reset

wipe cache partition

Samo izbaci crn ekran i taj natpis,mi vec par sati googlamo pokusavajuci nesto pronac,al uopste se ne razumijemo u to,koliko smo shvatili za ovih par sati googlanje potrebno je vratiti telefon na tvornicka podesavanja? Negdje smo nalazili nesto o rootovanju,njegdje su pisali da treba podic sistem...Nasao sam upustvo kao da treba to skinut prikopcat mobitel na usb i pratit upute al da problem bude jos veci moj kompjuter uopste ne prepoznaje telefon,prikopcam ga na usb i cuje se onaj zvuk cak i usb security izbaci dole onu obavjest ali u my computer telefona nigdje.

Jel zna neko u cemu je problem i kako da ga rijesimo....

AFC11

0 0 hvala 0
16 godina
AFC11 kaže...

Ljudi trebam pomoc

Drugar mi ima 'zte kis lite v790" koji je pri paljenju izbacio ovo:

Android system recovery <e3>

Android system recovery utility

rebort system now

apply update from sdcard

wipe data/factory reset

wipe cache partition

Samo izbaci crn ekran i taj natpis,mi vec par sati googlamo pokusavajuci nesto pronac,al uopste se ne razumijemo u to,koliko smo shvatili za ovih par sati googlanje potrebno je vratiti telefon na tvornicka podesavanja? Negdje smo nalazili nesto o rootovanju,njegdje su pisali da treba podic sistem...Nasao sam upustvo kao da treba to skinut prikopcat mobitel na usb i pratit upute al da problem bude jos veci moj kompjuter uopste ne prepoznaje telefon,prikopcam ga na usb i cuje se onaj zvuk cak i usb security izbaci dole onu obavjest ali u my computer telefona nigdje.

Jel zna neko u cemu je problem i kako da ga rijesimo....

to je recovery mode, odi na Wipe Data i Wipe cache i onda ga rebootaj, trebalo bi vratit na tvorničke postavke

Tarzan skače u mekinje.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice