A skini neki official firm i flesaj ga opet. Flesni ga opet sa ovim firmom koji imas. Da li si prije fleshanja lupio u recovery-u wipe/factory reset, wipe cache partition i wipe dalvic cache? Ako nisi, eto ti problema.
HVALA na odgovoru,a vidi ovako problem je sto se njemu zbrisao CWM ili sta mu se vec desilo ono,ono sa tamnjenjem huawei logoa i crn ekran na kraju pa samim tim nisam ni mogao odraditi wipeove,a posto sam radio hard reset ne vjerujem ni da je trebalo jer nigdje ne pise da se uradi!?Ponovno ubacivanje stocka sam pokusavao vise puta ali bezuspjesno jel ispod sve one magle bjelila na ekranu nista se ne vidi mada iz dosadasnjeg iskusta sa flashanjem romova cini mi se da sve krene ok tj. mob odradi onaj prvi dio UNPACKING,a onda cini mi se zapne na step 2 INSTALACIJI,jer u dosadasnjem falshanju mob dok radi unpacking blinkaju soft tipke i kada krene instal one prestanu blinkati!Sada kad to radim one su blinkale nesto manje od minute sto je po meni ok dok se radi unpacking onog dload foldera sa update.app i onda prestanu i mob tako stoji neko vrijeme bez promjena samo bjel ekran koji se ne iskljucuje i onda samo vadjenje baterije ga vrati u zivot!Da napomenem i ovo da sam ga pokusao pronaci preko kompa i u fastboot modu ga nadjem install driver ponovo ali ne mogu mu nista dalje jer je na njemu po default iskljucen USB otkljanjanje gresaka,a ukljuceno brzo podizanje sistema,da bih to podesi moram uci u mob a akako kad je ekran bijel?!Pokusao sam i preko Hi-Suite ali ni tamo ga ne moze povezati zbog istog problema izgleda da je servis rjesenje i iskreno se nadam da ce i oni tamo naici na isti zid koji je bratov huawei postavio oko sebe i neda pristup pa nece skuziti da su romovi flashani mada je sad na njemu oficijalni sad,istina za drugo trziste ali nema ni CWM I ROOT!IPAK HVALA NA ODGOVORU I JOS NEKI PREDLOG ILI SUGESTIJA AKO KOME PADNE NEKA SLOBODNO KAZE,PAMETENE LJUDE UVIJEK VRIJEDI SASLUSATI I POSLUSATI!POZDRAV