titanium backup
Da li se ta aplikacija moze koristiti i na nerootanim mobitelima?
imas verziju za rootane i nonrootane.
Naravno gotovo nista nemozes bez roota.
titanium backup
imas verziju za rootane i nonrootane.
Naravno gotovo nista nemozes bez roota.
Slažem se da je Sygic odlična navigacija i najlakše za instalirati. I da, ima glasovnu navigaciju, ali na engleskom.
Slažem se da je Sygic odlična navigacija i najlakše za instalirati. I da, ima glasovnu navigaciju, ali na engleskom.
Ima i na slovenskom, ali neznam zašto ne na HR kad je prošle godine bilo..
Wohoo...šta će mi navigacija bez navigacije? LOL
Probajte ovu aplikaciju.Odlična je!.Aplikacija se zove Smart Phone i uglavnom što radi je da automatizira zadatke. (npr. Kada dođem kući uključi wifi a isključi mobilni promet (3G) )
Preuzmite je ovdje
Jako dobra aplikacija za pravljenje timelaps filmica :D https://market.android.com/details?id=com.ui.LapseIt&feature=featured-apps#?t=W251bGwsMSwyLDIwMywiY29tLnVpLkxhcHNlSXQiXQ..
I jedan moj test XD
Probajte ovu aplikaciju.Odlična je!.Aplikacija se zove Smart Phone i uglavnom što radi je da automatizira zadatke. (npr. Kada dođem kući uključi wifi a isključi mobilni promet (3G) )
Preuzmite je ovdje
Tasker je bolji i najbolji.
Locale je solidna kopija sa lijepšim sučeljem, ali tasker je 10x detaljniji.
Nekad mi se znalo dogodit da je Smart Phone ili Locale zaboravio obavit neki zadatak jer je bio FC-an od strane sistema.
Taskeru se to ne događa.
Remote for vlc - peter baldwin
Zakon!
Remote for vlc - peter baldwin
Zakon!
Stvarno je zakon da bar ima još tako dobrih remote program appova, još mi fali da dorade utorrent servere da napokon normalno mogu na utorrent remote.
Ovako moram na PhoneMyPc stalno...
evo odavdje skinite hr glas za sygic navigaciju,imate opisano u raru kako
www.megaupload.com/?d=EIX8AFPD
titanium backup
Ne
Kako da upgradujem na svom WILDFIRE S-u Sense UI na verziju 3.0??
Android Manager i izrada sigurnosnih kopija datoteka smartphonea
Mijenjate li često mobilne uređaje ili eksperimentirate sa Android ROMom zasigurno dobar dio vremena vam oduzima ponovna instalacija aplikacija, kontakata, multimedijskih sadržaja . Mi za ovaj proces koristimo MobileGo aplikaciju koje omogućava izradu sigurnosne kopije (beckupa) svih instaliranih aplikacija na računalu i vraćanje natrag u neki drugi pametni telefon pod android platformom.
Jel ima aplikacija koja prikazuje koja aplikacija troši najviše baterije? Ne da prikazuje koja je naduže upaljena, nego baš koja najviše troši. Jer vjerojatno može neka palikacija biti upaljena i ne trošit bateriju toliko, koliko neka druga aplikacija potegne struje u kraćem vemenu. Nadam se da me razumijete.
Jel ima aplikacija koja prikazuje koja aplikacija troši najviše baterije? Ne da prikazuje koja je naduže upaljena, nego baš koja najviše troši. Jer vjerojatno može neka palikacija biti upaljena i ne trošit bateriju toliko, koliko neka druga aplikacija potegne struje u kraćem vemenu. Nadam se da me razumijete.
pa GB ima u sebi to da postotkom pokaže udio prosječnog trošenja baterije.
pa GB ima u sebi to da postotkom pokaže udio prosječnog trošenja baterije.
Znam, ali sam mislio da ima možda neka detaljnija aplikacija , sa kakvim dodatnim informacijama o potrošnji pojedine aplikacije.
Android Manager i izrada sigurnosnih kopija datoteka smartphonea
Mijenjate li često mobilne uređaje ili eksperimentirate sa Android ROMom zasigurno dobar dio vremena vam oduzima ponovna instalacija aplikacija, kontakata, multimedijskih sadržaja . Mi za ovaj proces koristimo MobileGo aplikaciju koje omogućava izradu sigurnosne kopije (beckupa) svih instaliranih aplikacija na računalu i vraćanje natrag u neki drugi pametni telefon pod android platformom.
jel neko ovo probao ? da li napravi backup samo aplikacije ili i postavke te aplikacije (data) ? jel nema nekog smisla ako napravi backup samo .apk-a
Koji widget preporučate za sat i prognozu ?
Ja ti preporučam Beautiful widgets
Meni osobno BeWeather ima najtočniju prognozu, koristi http://www.wunderground.com/ servis koji ima podatke sa stanice (možeš pretražiti meteorološke stanice u blizini i odabrati) par ulica dalje od mene i stvarno mi najtočniju prognozu daje. Nit google weather niti accuweather nemaju tako preciznu prognozu, bar što se mene tiče. A ima i lijepe widgete, dobar programčić sa dosta opcija i lijepim videima za vrijeme (nešto kao na sense3.0/3.5).
Meni osobno BeWeather ima najtočniju prognozu, koristi http://www.wunderground.com/ servis koji ima podatke sa stanice (možeš pretražiti meteorološke stanice u blizini i odabrati) par ulica dalje od mene i stvarno mi najtočniju prognozu daje. Nit google weather niti accuweather nemaju tako preciznu prognozu, bar što se mene tiče. A ima i lijepe widgete, dobar programčić sa dosta opcija i lijepim videima za vrijeme (nešto kao na sense3.0/3.5).
Da, i BeWeather zaboravio spomenuti. Velik izbor widgeta, sve se može mijenjati, od ikona vremena pa prozirnosti itd. Potraži si pro verziju negdje hm da. Pozdrav
Beautiful Widgets ili BeWeather Pro.
BW i BWP imaju istu prognozu, ako ti treba samo prognoza onda definitivno Palmary Weather Pro. (ako je pirat mora bit 1.22 :D)
Beautiful Widgets ili BeWeather Pro.
BW i BWP imaju istu prognozu, ako ti treba samo prognoza onda definitivno Palmary Weather Pro. (ako je pirat mora bit 1.22 :D)
Zar nemaju Beautiful widgets google i accuweather? Bar je tako prije bilo, morao bi probati sada...
Imaju, stavio sam ih s GetJara ;)