ljudi zna li netko dobru aplikaciju za kameru? ova koja dođe default sa cyanogenmodom na xperiji mini nema bljeskalicu a to mi je važno :/ znači nisu mi bitni efekti i to, samo autofokus, macro i bljeskalica, hvala!
Probaj Pudding Camera.
ljudi zna li netko dobru aplikaciju za kameru? ova koja dođe default sa cyanogenmodom na xperiji mini nema bljeskalicu a to mi je važno :/ znači nisu mi bitni efekti i to, samo autofokus, macro i bljeskalica, hvala!
Probaj Pudding Camera.
Eto ekipo nabavljam android mob pa me zanima ako mi možete preporučiti aplikacije koje ču zbilja trebati (tipa file manager itd itd)
Jel ima neka bolja aplikacija baš za kameru (video)? Recimo kao što je camera360 jedna od boljih za slike, da li postoji nešto slično za video? Zapravo ja nisam našao nijednu app za snimanje videa na marketu ili negdje drugdje.
PS: vidim da su sad stavili camera360 ultimate da je free verzija
https://market.android.com/details?id=vStudio.Android.Camera360
Eto ekipo nabavljam android mob pa me zanima ako mi možete preporučiti aplikacije koje ču zbilja trebati (tipa file manager itd itd)
root explorer ako ces ga rootat, ako ne astro file manager
setcpu (potreban root)
tiny compass
tiny flashlight
unrar free
titanium backup
Igre: Chess, Pew Pew (10/10 ocjena), Zenonia 3 ako volis pricu) i Fruit Slice.
Igre: Chess, Pew Pew (10/10 ocjena), Zenonia 3 ako volis pricu) i Fruit Slice.
Alarm Clock je potpuno nepotreban kada imaš aplikaciju za alarm na uređaju - samo bezveze troši resurse
Flashlight je za neke uređaje nepotreban jer imaju već aplikaciju
RealCalc je isto na nekim uređajima nepotreban jer već imaju znanstveni kalkulator
Dolphin je sasvim dovoljan za surfanje, ali meni je najbolji MIUI browser
Advanced Task Killer - nepotrebna stvar koja troši bateriju i koristi resurse.
Dodao bih Viber - aplikacija za besplatne VoIP razgovore i poruke (~512kB po minuti, ~1kB po poruci)
Ja bih ti preporucila aplikaciju sygic (za navigaciju). Ima je na Marketu, besplatna je ali kvaka je u tome da ju mozes koristiti samo tjedan dana. Dobro je to sto ona ne koristi internet kod upotrebe nego samo gps.
Da li netko ima link di mogu downloadati tu aplikaciju s neta (na kompu) i kako ju onda prebaciti na mob i aktivirati posto uvijek trazi aktivacijski kod?
tražim dobru app za blokiranje dolaznih sms/mms poruka? mob je sgs 2 i nisam tu opciju pronašao u njemu (osim za odbijanje poziva)
thnx
titanium backup
Ima li nekakva igrica koja je slična ili skoro ista Jetpack Joyride na iOS-u
Ne znam jel kome kad zatrebalo ili da li je već bilo, ali evo app za screen capturing mobitela, podržava i ics:
Jel ima aplikacija ili neka postavka na MIUI-u da zvučno obavještava da je baterija slaba (to mi treba za oca)? A ja bi trebao ak ima neka da me obavjesti da je baterija na 1% tj vjerojatno ak ima koja u kojoj se namješta postotak na kojem očeš da te obavjesti. To bi htio zato da odmah nakon kaj dođe na 1% ga uštekam, jer neželim ga baš punit ak nije skroz prazan.
Jel ima aplikacija ili neka postavka na MIUI-u da zvučno obavještava da je baterija slaba (to mi treba za oca)? A ja bi trebao ak ima neka da me obavjesti da je baterija na 1% tj vjerojatno ak ima koja u kojoj se namješta postotak na kojem očeš da te obavjesti. To bi htio zato da odmah nakon kaj dođe na 1% ga uštekam, jer neželim ga baš punit ak nije skroz prazan.
Zašto ne želiš? Tako samo uništavaš bateriju :S
Osim ako je namjeravaš kalibrirati.
Ako ne, pročitaj Do's i Dont's ovdje:
Litijska baterija mora imat 5-7% u sebi prije punjenja, ili više, ali zato mora bit malena potrošnja dok se baterija puni, znači ugasit mobitel i stavit ga punit.
Ja sam na CM7.1 imao tu postavku, za MIUI sam koristio ovo https://market.android.com/details?id=com.larryvgs.batterypro&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5sYXJyeXZncy5iYXR0ZXJ5cHJvIl0.
Pa šta ne možeš u MIUIu u settings>system>battery namjestiti alarm za bateriju? Iako mislim da ne ide niže od 5%.
Kod mene na Galaxyju uvijek su instalirane sljedeće aplikacije:
APN Backup & Restore - za povrat APN-ova, zna se desit da se ne mogu spojit na net
Applanet Market - black market
Apps2SD - za prebacivanje aplikacija na karticu umjesto da su u sistemskoj memoriji
Astro - ne treba trošit riječi
Digital Clock Widget - jednostavan, lagan sat s datumom
Easy Uninstaller - najbolji uninstaller
Facebook - i s drugim reizdanjem smeće, ali jbg nema bolje
Google Earth i Sky Map - izuzetno zabavno
mZaba - bankarstvo, radi savršeno
Mp3 Music download - izvrsno, nema što ne nađe
No Lock - živcira me zaključavanje
QR Droid - najbolji čitač i generator QR kodova
Soundhound - Shazam, požderi se!
Titanium backup - za backup, što drugo... Ima i opciju za brisanje s admin-ovlastima
TouchPal Dialer - smart dialer, obožavam ga
Viber - ne treba trošit riječi
WhatsApp - preporod što se tiče poruka i uštede para.
Winamp Pro - navika, što ćete...
uTorrent Remote - komp uvijek radi, torrenti se skidaju, a ja imam puni nadzor od bilo kuda
Inače mob je rootan, imam Cyanogenmod 7.1 na njemu (najbrži ROM) i sad se dogodilo nešto čudesno - do sad sam uvijek koristio GO Launcher EX s nekom od tema. Sve je bilo ok, ali sam iz znatiželje stavio LauncherPro i mob se preporodio! Brz, fluidan, ma ko da imam drugi mob! PREPORUKA!
tražim dobru app za blokiranje dolaznih sms/mms poruka? mob je sgs 2 i nisam tu opciju pronašao u njemu (osim za odbijanje poziva)
thnx
Svojedobno sam koristio Mr. Number, možeš sve i svakog stavit na blacklistu, neće ti dolazit poruke ili pozivi, i čak možeš namjestiti da onome tko ti šalje poruku stigne obavijest kako poruku nije moguće isporučiti.
Izvrsno, pošto svatko ima svog privatnog manijaka i garantirano odustaje nakon samo jedne poslane poruke!
Pa šta ne možeš u MIUIu u settings>system>battery namjestiti alarm za bateriju? Iako mislim da ne ide niže od 5%.
Ne, to je za aktiviranje Power Saving Moda, ali nema i za alarm.
Evo nasao sam na partis neku navigaciju iGO..
Imam jedno pitanje
Ako ja skinem tu navigaciju i mape (3.4 GB) a moja SD kartica je 2GB da li ja mogu samo da stavim mape za drzave koje ja hocu ??
Evo nasao sam na partis neku navigaciju iGO..
Imam jedno pitanje
Ako ja skinem tu navigaciju i mape (3.4 GB) a moja SD kartica je 2GB da li ja mogu samo da stavim mape za drzave koje ja hocu ??
Pa obično na iGO možeš stavljati samo mape koje želiš... Valjda je onda tako i na tome što si našao...
U tom paketu se nalaze mape svih drzava Evrope..
Možeš.
titanium backup
Da li se ta aplikacija moze koristiti i na nerootanim mobitelima?