- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Postoji li neki app ili zna netko kao pobrisati kontakte sa sim kartice na SGS 2... imam u google accu brojeve i sve lijepo sređeno no na simu je ostalo od prije brojeva i sad je to sve zbrda zdola a ja neznam kako maknuti sve sa smima ?
na samsungu je sve zbrda s dola u opcijama...mislim da imas pod display opciju da ti ne prikazuje sim kontakte.
Pise da je 2.3.4., valjda je to zadnja, ne vidim opciju za update.
Ovo su službena uputstva:
- Launch Android Market
Switch to the Home screen
Wait 5-10 minutes for Market to self-update
Re-launch Market
To sam i uradio.
Pise da je 2.3.4., valjda je to zadnja, ne vidim opciju za update.
Ovo su službena uputstva:
- Launch Android Market
Switch to the Home screen
Wait 5-10 minutes for Market to self-update
Re-launch Market
To sam i uradio.
2.3.4 ti je prije verzija Androida.
Meni je Market na SGSII 3.4.4

http://www.multiupload.com/O7AIK6RLAL

Prijatelj mi ima Samsung Galaxy Ace S5830 i danas ga je rootal, pa ak netko zna neki dobar rom za flashnuti.

Moze preporuka za gledanje slika neka alternativna galerija?
Nasao sam app koji pokazuje postotak baterije u status baru bez root-a
https://market.android.com/details?id=ch.blinkenlights.battery&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNoLmJsaW5rZW5saWdodHMuYmF0dGVyeSJd
Puno puno bolje od defaultne galerije.. brže i preglednije
Imam je i ja, ali mi nije nesto bolja. Gleda folder-e...
I nesto o Gorilla Glass-u, ovo je već 4. dan korištenja i već se vide male udubinice na ekranu. Stoti dio milimetra, ali se vide...
Ne znam, meni odgovara po folderima.. čak mi je i audio player tako podešen iako su tagovi ispravni.. sve ostalo mi je nepregledno.
Nego, jel zna netko gdje ima u RI kupit micro usb kabel za punjač-spajanje na komp? Danas mi je đubre krepalo pa ne mobu punit mob..
Koji mobitel, meni na SGS 2 ama baš ništa se ne vidi.. ali ništa... kako ga kod gledo... a vucaram ga po džepovima i okolo
Meni na Desireu ništa...
Gorilla glass je scratch resistant, nije unscratchable. Dakle poželjno je koristiti protector, barem onaj jadni sto bude naljepljen na ekran kod novih mobitela. Otporan je na grebanje od svih tvari koje su ''mekše'' od stakla (metali e.g.) dok pjesak i komadići stakla bez problema izgrebu gorilla glass.
makro mikro na skoljicu, vip na korzu. onaj tehno market na pehlinu mozda ima, nisam nikad bio tamo. a i u kauflandu na krnjevu imas vip

Gorilla glass je scratch resistant, nije unscratchable. Dakle poželjno je koristiti protector, barem onaj jadni sto bude naljepljen na ekran kod novih mobitela. Otporan je na grebanje od svih tvari koje su ''mekše'' od stakla (metali e.g.) dok pjesak i komadići stakla bez problema izgrebu gorilla glass.
to sto bude na ekranu na novom mobitelu nije screen protector nikakav, to je samo da se ne osteti ekran dok je u kutiji. za every day use je ko da selotejp naljepis na ekran, to ne pomaze nista.
inace, imao sam i corby, koji ima gorilla glass. nijedne jedine ogrebotine. i nisam koristio nikakav protector ili nesto slicno.

Pridružujem vam se sa Wildfireom S dok SGS II ne dođe. Nagradna igre e-bonton i ja sam jedan od dobitnika :)
http://www.t.ht.hr/odgovornost/pdf/e_bonton.pdf
Moje pravilo za Facebook pod brojem dva. Ovo dubokomisaono pravilo izvukao sam iz dubokoumnih konverzacija na BUG forumu.
EDIT: I pravilo broj 10 :D
Sta za nagradu dobijas SG II?
Jako lijepo....nije da ti ne zavidim...
Hvala :)
Dobio sam Wildfire S za nagradu. A SGS II već imam dogovor za dobit iz firme gdje otac radi. Njega služe još mobiteli na tipke, a da ne bi pravo na mobilni iz firme ostalo neiskorišteno dobit ću SGS II za ~900kn. Wildfire S ću onda vjerojatno uručit ocu.
momci moze pomoc,frend mi ima samsnung galaxy mini i ima problem s android marketom , non stop se force close-a...ja sam mu izbriso data , i opet, jedino radi kad napravi tvornički reset pa se onda opet pocne zatvarat,ima karticu od 8gb, u cemu moze biti problem ?,nemoze skinut nijednu aplikaciju
Zna možda netko u čemu je problem? Instalirao sam GTA III (ona obljetnica 10 god.) na SGS I, pokrenem igru i samo intro ide i onda sve zašteka pa se restarta mob. Skinuo sam svih onih 400 i nekaj sitno megabajta igre.
Zna možda netko u čemu je problem? Instalirao sam GTA III (ona obljetnica 10 god.) na SGS I, pokrenem igru i samo intro ide i onda sve zašteka pa se restarta mob. Skinuo sam svih onih 400 i nekaj sitno megabajta igre.
Da, na SGS je to nažalost problem :(
Čeka se patch.
to sam napravio vec dan nakon sto sam skinuo igru :D
Fora, rade modovi za pc na android verziji.
ugl. been there, done that :D

ljudi zna li netko dobru aplikaciju za kameru? ova koja dođe default sa cyanogenmodom na xperiji mini nema bljeskalicu a to mi je važno :/ znači nisu mi bitni efekti i to, samo autofokus, macro i bljeskalica, hvala!