Oprostite, nov sam.
Znate li neke must have igre i aplikacije?
Oprostite, nov sam.
Oprostite, nov sam.
Fruit ninja, angry birds i fxcamera
Oprostite, nov sam.
Igre - Cut The Rope, Where Is My Water, Unblock Me
Aplikacije - Equalizer (za koristenje uz stock MP), Viber (Besplatni pozivi i poruke), Dolphin HD Browser
Fruit ninja, angry birds i fxcamera
Znaš li neke dobre stranice na kojima ima aplikacija koji nema zbog ovog ili onog na market-u?
Mentalist odi na http://blapkmarket.com/en/login/ i skidaj sto zelis:D
koji AV da metnem na zvjerčicu (SGS2) ? Gledam Norton Mobile Security Lite, valja li to štogod?
Ma zahebo Android, gta3 na iphonu radi super glatko, a na arc s koji jos ima jaci proc trza.
Ma zahebo Android, gta3 na iphonu radi super glatko, a na arc s koji jos ima jaci proc trza.
Radi i na Nexus S također
Radi i na Nexus S također
jel radi super glatko?
sa ili bez ics?
i koja ver gta?
jel radi super glatko?
sa ili bez ics?
i koja ver gta?
Radi glatko dok se ne sruši.! Sa ICS-om. Verzija je zadnja 1.2.
Čitam po stranim forumima večini se crasha na Nexus S,tako da se čeka neki update
jel radi super glatko?
sa ili bez ics?
i koja ver gta?
Radi glatko dok se ne sruši.! Sa ICS-om. Verzija je zadnja 1.2.
Čitam po stranim forumima večini se crasha na Nexus S,tako da se čeka neki update
a znas mozda kako je radilo bez ics?
Osobno neznam,ali čitam da nije nikako radilo.
moze link za gta 3 (na pm ili jos bolje ovdje)?
Probao GTA na Galaxy S. To trza za poludit. Nije igrivo nikako. Ima neko da je probao i da mu radi dobro?
na mom SNS (prakticki isti kao galaxy s) igra radi fluidno na 25 fps
Koji verziju igre imaš, odakle si ju skinuo? Ja sam probao 1.2 verziju sa mobilsm.
Je li normalno to što mi Wildfire S ne izvodi tečno video kojem u opisu na strani s koje skidam piše: (DVD_h264_AAC), VLC kaže da je .mkv, a ima ukupno oko 190MB?
Probao MX Video Player s njegovim codec-ima i sa HV i SV izvođenjem.
Na SGS2 radi gta 3 super glatko, ist tako i need for speed hot pursuit koji ima na samsung app-u besplatno.. neznam dali je cijeli.. mislim da je.. ;) ... radi sve 5...
neznam, ja sam skinuo .. pokraj njega nije pisalo trial ili demo.. e sad je il nije neznam kako da provjerim...
neznam, ja sam skinuo .. pokraj njega nije pisalo trial ili demo.. e sad je il nije neznam kako da provjerim...
A ko ce ga znat, pravo da ti kazem nemam pojma ni ja. Ja sam sebi jucer skinuo GT Driving Academy Free+ i isto izgleda kao puna igra. Ja se ne zalim.
Tekken 3 kroz emulator.
Ne ide tecno.
Sad ide Spyro, mozda bude bolji...
P.S.
Spyro nije nista bolji.
LoL mobitel za igrice.
Tekken 3 kroz emulator.
Ne ide tecno.
Sad ide Spyro, mozda bude bolji...
P.S.
Spyro nije nista bolji.
Wildfire S? Nije čudo što neće, na gigahercnom procesoru bi lakše išlo.
Wildfire S? Nije čudo što neće, na gigahercnom procesoru bi lakše išlo.
Dobro ide i na C2D E4400 na 2GHz.
Sad gledam, duplo skuplji je Desire S -1000Kn. Možda sam ga mogao i kupiti... Jednostavno je prevelik i ne bih se s tim pomirio, a i kasno je sad.
Postoji li neki app ili zna netko kao pobrisati kontakte sa sim kartice na SGS 2... imam u google accu brojeve i sve lijepo sređeno no na simu je ostalo od prije brojeva i sad je to sve zbrda zdola a ja neznam kako maknuti sve sa smima ?
Postoji li neki app ili zna netko kao pobrisati kontakte sa sim kartice na SGS 2... imam u google accu brojeve i sve lijepo sređeno no na simu je ostalo od prije brojeva i sad je to sve zbrda zdola a ja neznam kako maknuti sve sa smima ?
People>Options>View>Odznači SIM.
I u mene je Gingerbread, ali sa Sensom, no sumnjam da se puno razlikuje.
Ovako, kad skidam nesto s Marketa, samo mi se skine i ne instalira se.
Skine se, i nestane sa notificationsa. Nema aplikacije u menu-u.