Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.977
|
čitano: 2.564.471
|
moderatori: XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Android borbeni komplet

Lookout

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Avast, Prey.

Probaj Prey, mislim da će radit ako nemaš root. A Avast (ako imaš root) ima odlične dodatne module za zaštitu.

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
Android borbeni komplet

Ima li svrhe AV/firewall?
Zašto? 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
android je 2.3.4, xperia mini pro(ne x10), ima 512mb rama, ugl sve steka i sporo je.
Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Congratulations

You have succesfuly upgraded your phone to version 2.13.401.3

????

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Android borbeni komplet
domac5 kaže...
Jel postoji kakva aplikacija s kojom mozes locirat mobitel ako ti ga neko ukrade ili ako ga izgubis?

Meni se jako svidjela aplikacija Tekrtak. Možeš besplatno poslat poruku na mob, uključit da zvoni, locirati ga, zaključati, obrisati podatke, pratiti kud se kreće.

Skini su pro verziju da imaš app za cijelu godinu ;)

14 godina
Android borbeni komplet

Jel itko kupovao Volume+ (Sound Boost)?

Mislim, radi li dobro, treba li?
Kako se ponaša? 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Android borbeni komplet

Ja sam stavio igre Shadowgun i Samurai 2 Vengeance,jedne od najboljih igrica po igrivosti,grafici,itd.(Sony ericsson Live with walkman)

Preporucam ih! {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.2.2012 11:02 (nixa2210).

0 0 hvala 0
14 godina
Android borbeni komplet
Jel znate kakvu dobru auto navigaciju
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
sudy_freak kaže...

Jel itko kupovao Volume+ (Sound Boost)?

Mislim, radi li dobro, treba li?
Kako se ponaša? 

Ja sam s free verzijom bia zadovoljan tako da mislim da se isplati za te pare.

xf: recod8600
16 godina
domac5 kaže...

Copilot. Radi izvrsno i ima hrvatske glasovne upute.

Do NOT feed the troll!!
15 godina
domac5 kaže...
Jel postoji kakva aplikacija s kojom mozes locirat mobitel ako ti ga neko ukrade ili ako ga izgubis?

vise njih, ali fkt neznam na koji to princip radil... 
ja sam recimo imao lookout koji ti je ujedino i antivirusni prog. imaš jos dosta toga... 

13 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Kako se zove aplikacija za snimanje videa (screen capture), dakle ono što radiš na mobitelu? Znam da je bilo možda i ne tako davno, ali ne mogu naći...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Screencast
And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
16 godina
Android borbeni komplet

Defy, 103 app. 5 appova/igrica gore dolje, ovisno o isprobavanju novih. Nema koje ne koristim, koja mi zatreba, bilo rjeđe ili češće. A Defy to odrađuje bez problema, custom ROM, uopće nije previše aplikacija u pozadini pokrenuto, baterija se troši u normalnim granicama, ja prezadovoljan.

domac5 kaže...

free - Seek My Android

plaća se - Seekdroid

obje rade normalno, drugu sam bio kupio kad je bila 1$, a ujedno je i bolje sučelje u radu ove druge aplikacije. moje preporuke.

domac5 kaže...

definitivno Copilot i to sljedeća verzija: CoPilot Live Premium Europe

http://www.last.fm/user/jolly_bravo
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.2.2012 18:28 (jollyb).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Da li je Sony sluzbeno najavio da ce biti Android 4.0 upgrade za NEO V telefon?

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

0 0 hvala 0
14 godina
Android borbeni komplet

pa trebo bi bit

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Android borbeni komplet

koja je najbolja i zapravo jel postoji aplikacija koja pušta visoko frekvencijske zvukove i ostale koje recimo ne mogu čuti stariji i tak to?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Intelovac123 kaže...

Da li je Sony sluzbeno najavio da ce biti Android 4.0 upgrade za NEO V telefon?

Bit će za svaku Xperiu koja je došla sa 2.3+

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
15 godina
neaktivan
Matoje kaže...

koja je najbolja i zapravo jel postoji aplikacija koja pušta visoko frekvencijske zvukove i ostale koje recimo ne mogu čuti stariji i tak to?

Mosquito Sound

15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Evo jedna odlična igra, nastavak već ionako odlične igre :)

Reckless Racing 2

http://android.modaco.com/page/news/_/android/reckless-racing-2-r273

5$ na Marketu:

https://market.android.com/details?id=com.polarbit.RecklessRacing2

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Imam LG GT540  Android 2.2
Dali mogu kako namjestit da mi se pri razgovoru ekran na mobitelu ne ugasi?

0 0 hvala 0
13 godina
Liverpool1892 kaže...

NE, kratko i jasno!

BTW; pa poanta smartphone-a je da ima mogućnost samogašenja displaya tijekom razgovora poradi štednje "juhe" {#}!

ATJ Lučko
16 godina
...a i da ne bi sa uhom slucano kliknuo "End Call" ili nesto slicno (meni se ponekad ne ugasi ekran pa onda prilikom pricanja slucajno uhom stisnem HOLD...halo,halo...,pukla veza...LOL)
http://av-gurus.blogspot.com/ | http://store.ovi.com/content/203306
14 godina
djigibao kaže...
...a i da ne bi sa uhom slucano kliknuo "End Call" ili nesto slicno (meni se ponekad ne ugasi ekran pa onda prilikom pricanja slucajno uhom stisnem HOLD...halo,halo...,pukla veza...LOL)

neznam kako je tebi,ali ja na Xperiji X8 koja je low-end smartphone imam ekran koji reagira samo na dodir prsta.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

neznam kako je tebi,ali ja na Xperiji X8 koja je low-end smartphone imam ekran koji reagira samo na dodir prsta.

Pa ekran je kapacitivni i reagira na kapacitet. Dodirni bilo kojim djelom kože i reagirat će. Dal je to kažiprst, nožni palac, nos, lakat, uho...nebitno. Uzmi nešto metalno, ali da ima malo veću dodirnu površinu (recimo 3x3 mm), neka taj metalni dio bude u kontaktu sa kožom i dodirni, također će reagirati, barem meni reagira na Desireu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.2.2012 12:18 (Osa).
14 godina
Osa kaže...
antimadridista kaže...

Pa ekran je kapacitivni i reagira na kapacitet. Dodirni bilo kojim djelom kože i reagirat će. Dal je to kažiprst, nožni palac, nos, lakat, uho...nebitno. Uzmi nešto metalno, ali da ima dodirnu površinu recimo kao prst (recimo 3x3 mm), neka taj metalni dio ude u kontaktu sa kožom i dodirni i također će reagirati, barem meni reagira na Desireu.

nisam znao za to. Nešto sam čitao da reagira samo na dodir prsta.

Evo baš sad probao dodirnuti nosom ekran i stvarno reagira {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
ATJLučko kaže...
Liverpool1892 kaže...

NE, kratko i jasno!

BTW; pa poanta smartphone-a je da ima mogućnost samogašenja displaya tijekom razgovora poradi štednje "juhe" {#}!

Nije samocitiranje, već nadopuna navoda;

Svi smartphoni novije dobe, imaju senzor koji registrira prinošenje telefona ka uhu, licu, u namjeri telefoniranja, te tako "blokira" ekran, osim da ima bezpotrebnu potrošnju tako da se i anulira slučajna aktivacija neke nepotrebite tog trenutka funkcije, pa se eto zato ne mugu neugasiti ti i takvi ekrani {#}

ATJ Lučko
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
i sa pimpekom mozete tapkati po kapacitivnom ekranu. ja sam probao i vrlo je zanimljivo.
Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Moj PC  
19 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice