problem je sto kad pokrenem tu aplikaciju ne mogu uci u opcije podesavanja... samo stoji meni da podesim na koji nacin hocu da mi se otkljucava telefon da li pin da li potezi prstom i kako god podesim opet ne mogu uci u meni aplikacije... zato i hocu da je deinstaliram a i zbog stalnog rusenja...
Android aplikacije, igre i problemi
- poruka: 3.283
- |
- čitano: 1.442.630
- |
- moderatori:
XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
a ne znam onda..probaj je sa titanium backup-om maknut.
trebam li imati rootan telefon za taj program? jel on ima neki uninstaller ili sta?
pa za vecinu stvari treba..ne znam za uklanjanje aplikacija, vjerojatno da...sa njim mozes prisilno maknuti aplkacije
da ne otvaram novu temu za 3 dana kupit cu si novi mob pa sad neznam koji je bolji id ova dva a u istoj su cijeni samsung galaxy y ili xperia x8?
da ne otvaram novu temu za 3 dana kupit cu si novi mob pa sad neznam koji je bolji id ova dva a u istoj su cijeni samsung galaxy y ili xperia x8?
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4117&idPhone2=3403
evo jedan kraj drugog, galaxy izgleda bolje po meni
aplikacija za navođenje čipiranog psa? postoji ili ne? :D
bilo bi cool da postoji... onda bi mogao mom psu reci tocno di da se pokenja.
Od nedavno imam xperiu x8. Nemam se gdje spajati na wi-fi cijelo vrijeme. Kada sam imala priliku, skinula sam nekoliko aplikacija preko Marketa. Bez problema. No, vidjela sam da se aplikacije mogu skidati s Marketa i preko interneta na kompu, pa preko usb-a prebaciti na mobitel. Ja sam to probala, i neće. Spojim mobitel usb-om na komp, prijavim se na Market s mojim google računom, i kada odem na install, piše da će aplikacija uskoro biti skinuta, no na mobitelu mi se ništa ne događa...A na nekom tutorialima po youtube-u sam vidjela da kada kliknem na install na displayu se treba pojaviti da se skida.
Može li mi netko pomoći?! Hvala
e samo da napisem da sam uspio deinstalirati aplikaciju snap secure i to slucajno tako sto sam otisao u stteings od androida i na administratore i uklonio sam tu aplikaciju iz administratora i onda sam je mogao deinstalirati...
jel ima xperia ray ili opcenito telefoni sa androidima neku defaultnu tipku za trenutno pokrenute programe nesto kao sto je symbian imao task manager i da mozes tu ugasiti nesto sto se nije ugasilo i ima li startup manager ili nesto?
Od nedavno imam xperiu x8. Nemam se gdje spajati na wi-fi cijelo vrijeme. Kada sam imala priliku, skinula sam nekoliko aplikacija preko Marketa. Bez problema. No, vidjela sam da se aplikacije mogu skidati s Marketa i preko interneta na kompu, pa preko usb-a prebaciti na mobitel. Ja sam to probala, i neće. Spojim mobitel usb-om na komp, prijavim se na Market s mojim google računom, i kada odem na install, piše da će aplikacija uskoro biti skinuta, no na mobitelu mi se ništa ne događa...A na nekom tutorialima po youtube-u sam vidjela da kada kliknem na install na displayu se treba pojaviti da se skida.
Ali to ti se ne skine na mobitel preko kabla nego opet preko interneta. To ti je isto ko da si i na mobitelu na marketu. Recimo na kompu klikneš na neke aplikacije i stisneš instal, i onda kad češ se jednom spojit (ili ako si odmah spojena na internet) sa mobitelom, automatski će ti se te aplikacije skinuti i instalirati. Ako baš očeš skidati aplikacije preko kompa, to možeš sa foruma recimo kao što je ovaj. A ako imaš laptop onda možeš djeliti internet vezu preko ovog programa i mobitelom se pojit na svoju novo napravljenu mrežu. Ako si kompom spojena na net, kaj se nemožeš onda i mobitelom spojit?
e samo da napisem da sam uspio deinstalirati aplikaciju snap secure i to slucajno tako sto sam otisao u stteings od androida i na administratore i uklonio sam tu aplikaciju iz administratora i onda sam je mogao deinstalirati...
jel ima xperia ray ili opcenito telefoni sa androidima neku defaultnu tipku za trenutno pokrenute programe nesto kao sto je symbian imao task manager i da mozes tu ugasiti nesto sto se nije ugasilo i ima li startup manager ili nesto?
Za gašenje pokrenutih programa preporučam system panel, a za startup sam ja prije koristio startup auditor, al pošto za to nema baš neke potrebe obrisam sam ga.
Par pitanja.. ovako imam samsung galaxy ace na tele 2 pa me zanima.. kako kupovati preko marketa jel neradi a navodno se moze.. i koji je nacin placanja, preko cega? trenutno je gore 2.3.4 verzija koja mi radi besprijekorno ... ima li vec nesto bolje?TNX
Ovo je čudno, naime ja kad se spojim wlanom ili kablom odmah mi krene skidati i instalirati na mob, imam LG-a ali nema veze kad je Androdi na oba uređaja u pitanju.
LG GT 540, Android Cyanogemnod 2.3.7 pcf v5, instalirao sp 1,2,3,4, i ZICE update.
Pokrenem gta III(skidao gtaIII1.1apk, 1.0.apk, hvgaGTAIIIapk, GTAIII1.2apk, skinuo data - adreno 205, adreno 200, hvga, NIŠTA.
Udje u igru i automatski me izbaci, ponekad ide i dalje, ali tako i u svakoj, izbaci me iz igre bez razloga. Ma koji ROM bio..
U nekim igrama kao sto je NOVA se cuje samo zvuk dok mogu tipkati po ekranu i cujem odabir itd, slike nema u vecini igara.. iako skinem HVGA.
Ima li iko rjesenje?
LG GT 540, Android Cyanogemnod 2.3.7 pcf v5, instalirao sp 1,2,3,4, i ZICE update.
Pokrenem gta III(skidao gtaIII1.1apk, 1.0.apk, hvgaGTAIIIapk, GTAIII1.2apk, skinuo data - adreno 205, adreno 200, hvga, NIŠTA.
Udje u igru i automatski me izbaci, ponekad ide i dalje, ali tako i u svakoj, izbaci me iz igre bez razloga. Ma koji ROM bio..
U nekim igrama kao sto je NOVA se cuje samo zvuk dok mogu tipkati po ekranu i cujem odabir itd, slike nema u vecini igara.. iako skinem HVGA.
Ima li iko rjesenje?
Koliko znam taj uređaj nema GPU, tako da teško...
Premalo rama za takve igre. Treba ti bolji mob
Ima li iko rjesenje?
Koliko znam taj uređaj nema GPU, tako da teško...
Pod 1. IMA GPU, Adreno 200 !
Pod 2. Telefon uopce nije spor, oc na 900Mhz.. cak bolje vrti igre nego neki ostali...
Pod 3. To je medium - end device!
Pod 4. Prestanite s tim slab, spor, dobar, los, ako ima nacina da pomognete napisite, samo me zivcirate ovakvim postupcima .
dokaz da je medium end, + gpu
http://andropediaapps.blogspot.com/2011/12/grand-theft-auto-iii-more-devices.html
Gledao sam na GSMArenu i tamo ne pise tako da...
Uređaj je sada LowEnd, Desire je slab za nove igre, nemas se cemu nadat za GTA III ako na Desireu ide na slideshow.
Nema načina da ti pomognemo osim preporučimo starije igre. Na Arc S ne možeš igrat GTA III kako spada a to je daleko bolji uređaj.
Uređaj je sada LowEnd, Desire je slab za nove igre, nemas se cemu nadat za GTA III ako na Desireu ide na slideshow.
Nema načina da ti pomognemo osim preporučimo starije igre. Na Arc S ne možeš igrat GTA III kako spada a to je daleko bolji uređaj.
To je tvoje misljenje.
To je tvoje misljenje.
Nije mišljenje nego je činjenica. Sve što nema dvojezgreni procesor ne pokreće GTA III bez da šteka. I to je to. Imam Desire, znam da na njemu šteka (a još ima više RAM-a i jači CPU), luka_cro ima ArcS i njemu šteka, a imam i SGSII i znam da na njemu ne šteka. To je činjenica.
To je tvoje misljenje.
Nije mišljenje nego je činjenica. Sve što nema dvojezgreni procesor ne pokreće GTA III bez da šteka. I to je to. Imam Desire, znam da na njemu šteka (a još ima više RAM-a i jači CPU), luka_cro ima ArcS i njemu šteka, a imam i SGSII i znam da na njemu ne šteka. To je činjenica.
Na Nexus S ne šteka, a ima jednu jezgru.
To je tvoje misljenje.
Da vi niste zreli za ludnice ? Šteka vam nešto drugo.
Na optimus 2x radi bez greske sa full grafikom i efektima, doslovce leti i odlicno izgleda.
Xperia play takodjer nema ove efekte kao i desire, ali v1.0 radi solidno, ne mozda fluidno kao na optimusu, ali jako dobro i igrivo. Povremeno stucne igra. V1.1 i 1.2 su usporene no ne stucaju.
DHD, v1.0 isto otprilike kao i na Xperiji play. Ocito su adreno fileovi malo olaksani za te efekte i sl.
Mislim da na ovom optimusu tesko moze raditi iole igrivo.

Razmisljam, da kad izadnje sg2 da li skupljati pa uzeti galaxy ace, sgsI, tako nesto.. SII vec nemogu. prije pola godine sam uzeo nokiu n96 misleci da je dobar izbor, pa sam pao naglavacke.
Sada, da li se isplati uzeti Android uredjaj star oko godinu dana, a da je bio proglasen med/high end device..
To je tvoje misljenje.
Ti si zrel za promjenu ponašanja ;)
Ako si dovoljno star onda možeš povući paralelu sa razvojem igračkog hardvera na PC-u. Kupiš najnoviju grafičku ili procesor i za par mjeseci je već zastarjela i jedva vrti nove igre. One starije od godinu dana već su low end. PC hardver je usporio taj tempo, odnosno može igrati sa relativno starim hardverom. Gaming na mobitelima je u eksponencijalnom usponu, novi chipseti izlaze često a samim time i uređaji. Stari prebrzo zastarjevaju. Nitko nas ne tjera da pratimo taj tempo, kao što nas nije tjerao ni prije. A ako želiš igrati najnovije igre sa svim detaljima, za sada budi spreman mijenjati smartphone barem jednom godišnje.
To je tvoje misljenje.
Ti si zrel za promjenu ponašanja ;)
Ako si dovoljno star onda možeš povući paralelu sa razvojem igračkog hardvera na PC-u. Kupiš najnoviju grafičku ili procesor i za par mjeseci je već zastarjela i jedva vrti nove igre. One starije od godinu dana već su low end. PC hardver je usporio taj tempo, odnosno može igrati sa relativno starim hardverom. Gaming na mobitelima je u eksponencijalnom usponu, novi chipseti izlaze često a samim time i uređaji. Stari prebrzo zastarjevaju. Nitko nas ne tjera da pratimo taj tempo, kao što nas nije tjerao ni prije. A ako želiš igrati najnovije igre sa svim detaljima, za sada budi spreman mijenjati smartphone barem jednom godišnje.
Jao. Vidis nisam znao
imam jedno pitanje imam samsung galaxy i naravno imam android.....e sad svaki put kad skidam aplikacije onda mi koristi mobilnu memoriju, jel mogu nekak da to prebacim na memorijsku, znači kad se instalira aplikacija da se instalira na memorijskoj.....hvala.....
@UltimateGroup, imam isti mob i isti problem kao ti. Koristim PCFighterov rom sa najnovijim
v4 Ziceovim updateom i custom cache za arm v6 mobitele, ali nakon sekunde crnog ekrana baca
na homescreen.
Igra sa custom cacheom, na OC-anom mobu sa swapom je igriva, na YT ima par videa.
Sad čitam na 4pda da još ljudi ima problema, pa ako nađem rješenje, postaću ovdje.