USB memorija Apacer AH222

poruka: 14
|
čitano: 4.919
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Baš sam ju kupio - 16GB. Kopiram si neke vob fileove, oko 1GB su, sve skupa 12GB. Stavio sam cut sa harda. Zanimljivo je da kopira nekih 20tak sekundi pa stane na 2 minute, pa opet, i tako stalno. To normalno?

0 0 hvala 0
17 godina
RE: USB memorija Apacer AH222
Crayox kaže...

Baš sam ju kupio - 16GB. Kopiram si neke vob fileove, oko 1GB su, sve skupa 12GB. Stavio sam cut sa harda. Zanimljivo je da kopira nekih 20tak sekundi pa stane na 2 minute, pa opet, i tako stalno. To normalno?

Izgleda da je normalno jer je tako i kod mene. Moram reći da sam malo razočaran brzinom.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina

Pa na BUG testu se pokazala među najboljim USB memorijama (po brzini čitanja/pisanja).

Ja si planiram istu kupiti za neka 2 tjedna, pa ako nije problem da malo opišete kako se ponaša kod zapisivanja velikih/srednjih/malih datoteka.

Evo par zanimljivih linkova:

Apacer Handy steno AH222 16GB USB stick - Nije kao u BUG testu!

Apacerova službena web stranica - pogledajte deklanirane brzine čitanja i pisanja

̿ ̿'\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ Mess with the best, die like the rest! MSN: najbrzi@live.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Najbrži kaže...

Pa na BUG testu se pokazala među najboljim USB memorijama (po brzini čitanja/pisanja).

Ja si planiram istu kupiti za neka 2 tjedna, pa ako nije problem da malo opišete kako se ponaša kod zapisivanja velikih/srednjih/malih datoteka.

Evo par zanimljivih linkova:

Apacer Handy steno AH222 16GB USB stick - Nije kao u BUG testu!

Apacerova službena web stranica - pogledajte deklanirane brzine čitanja i pisanja

Ja sam ga zato i kupio zbog Buga, ali razočarao sam se. Neznam tko je tu lud, ali brzina nije ni približna kao na njihovom testu.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
Igor kaže...

Ja sam ga zato i kupio zbog Buga, ali razočarao sam se. Neznam tko je tu lud, ali brzina nije ni približna kao na njihovom testu.

Pa i ja sam htio kupiti baš zato što je BUG pokazao u testu da je među najboljima. Sada ću morati gledati da nešta drugo uzmem. Hvala na odgovoru.

̿ ̿'\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ Mess with the best, die like the rest! MSN: najbrzi@live.com
17 godina

Da, moj kopira pa stane pa kopira pa stane. Kao što sam napisao već u drugom threadu. Oko 10 sek kopiranja, pa 10 ili duže sek čekanja. Tako pohazuje progres bar od Viste. Kopirao sam HD film, oko 1.5GB.

17 godina
Crayox kaže...

Da, moj kopira pa stane pa kopira pa stane. Kao što sam napisao već u drugom threadu. Oko 10 sek kopiranja, pa 10 ili duže sek čekanja. Tako pohazuje progres bar od Viste. Kopirao sam HD film, oko 1.5GB.

Tako je i kod mene. Pogotovo kad kopiram puno manjih datoteka, onda kod svake pri kraju stane.

17 godina

Hm, nekako mi počinje padati povjerenje u Bug testiranje...da nije i njima počeo neko plačati za rezultate. Mislim da bi se oni trebali izjasniti za ovakve stvari. Iako je već "šteta" načinjena. Kad sam ja kupovao tu memoriju, skoro je svugdje već bila rasprodana.

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.12.2009 12:18 (Crayox).
17 godina
Crayox kaže...

Hm, nekako mi počinje padati povjerenje u Bug testiranje...da nije i njima počeo neko plačati za rezultate. Mislim da bi se oni trebali izjasniti za ovakve stvari. Iako je već "šteta" načinjena. Kad sam ja kupovao tu memoriju, skoro je svugdje već bila rasprodana.

Edit:
Našao u disokntu24

http://www.diskont24.com/product.php?productid=29290&cat=412&page=1

To je taj? Nije neka kopija...mislim zbog cijene, mislio sam da će biti skuplji.

Sad sam zbunjen govoriš o memoriji, a u link staviš Xbox 360 gamepad? Inače taj gamepad nije kopija taj sam i ja kupio u Diskontu24.

17 godina

Krivo :) To je trebalo ići u drugi post koji sam paralelno pisao...evo brišem link...sorry

17 godina

Inače kad sam je ja kupovao nije je bilo u Diskontu24. Kupio sam u Protisu. Sad je u Protisu više nemaju, ali su je dobili u Diskontu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jeste ga formatirali u NTFS filesystem???

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Luka kaže...

Jeste ga formatirali u NTFS filesystem???

Naravno

17 godina

I moja je isto NTFS.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice