Kupnja 1gb DDR-a??

poruka: 11
|
čitano: 2.255
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Kupnja 1gb DDR-a??

Gledam po cjenicima i čini mi se preskupo dat 250+ KN za tak staru memoriju. Treba mi za jedan stari komp da stavim umjesto 256, al opet...

Gledam po netu i slabo se nalazi (ponuda) rabljenog sa/bez garancije ispod 200kn... Ima li tko možda viška ili? :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Kupnja 1gb DDR-a??
John_Doe_11 kaže...

Gledam po cjenicima i čini mi se preskupo dat 250+ KN za tak staru memoriju. Treba mi za jedan stari komp da stavim umjesto 256, al opet...

Gledam po netu i slabo se nalazi (ponuda) rabljenog sa/bez garancije ispod 200kn... Ima li tko možda viška ili? :)

Di zivis?

EDIT:
U vemilu:
150 kn, garancija 3 godine!
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. LIVE FOR NOTHING OR DIE FOR SOMETHING!! BURN RUBBER NOT YOUR SOUL!!
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.3.2009 1:54 (Zely).
17 godina
neaktivan
Kupnja 1gb DDR-a??

"Artikl nije raspoloživ" :))

U tom i je "caka", odnosno, AKO sam negdje i našao toga nema i ne znaju kad će dobit i hoće li uopće dobit :D

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Kupnja 1gb DDR-a??

To ti je prestaro i neisplativo zato informatičke trgovine i ne drže tu memoriju, jedino ako nađeš kod nekoga rabljenu.

Intel E7200@3ghz,Gigabyte EP35-DS3,Gainward 8800GT OC,Segate Barracuda 500gb,2x 2 gb Kingmax MARS ram,Thermaltake Soprano, Corsair VX 450W
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Kupnja 1gb DDR-a??

Ima je kupit samo joj je cjena od tih 150- 250 kn, jbg dosta skupo s obzirom na preformane i ddr2.

Ali šta ćeš kad ima nas 'jadnika' koji nemaju para za novi komp, pa je bilo kakvo poboljšanje potrebno

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Kupnja 1gb DDR-a??

imam ti ja 2 plocice od 512 rama iz starog kompa al neznam jel su ddr2 na njima pise nes kingmax 400

phenom II x3 720, 4 GB DDR2, GA-MA78G-DS3H, HD 4870

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
John_Doe_11 kaže...

U tom i je "caka", odnosno, AKO sam negdje i našao toga nema i ne znaju kad će dobit i hoće li uopće dobit :D

Sorry, nisam vidio
lucky_look kaže...

imam ti ja 2 plocice od 512 rama iz starog kompa al neznam jel su ddr2 na njima pise nes kingmax 400

Gdje zivis?
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. LIVE FOR NOTHING OR DIE FOR SOMETHING!! BURN RUBBER NOT YOUR SOUL!!
16 godina
Zely kaže...
John_Doe_11 kaže...

Sorry, nisam vidio
lucky_look kaže...

Gdje zivis?
 zagreb
16 godina
neaktivan
lucky_look kaže...
Zely kaže...
John_Doe_11 kaže...

....

Sorry, nisam vidio
lucky_look kaže...

... 400

Gdje zivis?
 zagreb

Steta, meni bi isto dobro doslo malo DDR rama dok ne kupim novi komp!
16 godina
Zely kaže...
lucky_look kaže...
Zely kaže...
John_Doe_11 kaže...

....

Sorry, nisam vidio
lucky_look kaže...

... 400

Gdje zivis?
 zagreb

znaci to nisu ddr2?
16 godina
neaktivan
lucky_look kaže...
Zely kaže...
lucky_look kaže...
Zely kaže...
John_Doe_11 kaže...

....

Sorry, nisam vidio
lucky_look kaže...

... 400

Gdje zivis?
 zagreb

znaci to nisu ddr2?
 aleluja da nisu ak pise kingmax 400 (DDR frekvencija medju ostalom)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice