Cudan oblik memorije ??

poruka: 9
|
čitano: 1.175
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Cudan oblik memorije ??

Evo danas kupim ddr2 memoriju za racunalo kad ono skroz drugacija od ostali kakve ja zanm tanja je u pola. Rijec je o transcend memoriji 1gb 667mhz . Kaze mi covjek gdje sam kupio da su to kao neke nove sad !!

http://images7.speurders.nl/images/52/5270/52706987_1_detail.jpg

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cudan oblik memorije ??

ako su ti frekvencije i utori isti,onda je ubaci pa vidi jel sve štima

Acer 5535 AMD Athlon 64 x2 1.9ghz ATI Radeon HD3200, 3gb DDR2 250gb HDD Windows 7
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Cudan oblik memorije ??

ništa čudno, ništa novo. to je low profil memorija. a slika ti je odlična, sva sreća pa imam dobar vid. :-/

16 godina
neaktivan
r420r kaže...

ništa čudno, ništa novo. to je low profil memorija. a slika ti je odlična, sva sreća pa imam dobar vid. :-/

Memorija stima bez problem samo prvi se put susrećem s ovakvom nista drugo samo me zanimalo jel se razlikuje ista osim izgleda !

A za sliku nema vece da ga je**s hehe !

16 godina
neaktivan
Cudan oblik memorije ??

Hahahha, pa šta je ovo? Slika dimenzija 100x100 i neka šarena fleka koja bi trebala biti... ta memorija? Ccc... Pronađi nam novu sliku, ili uslikaj tu svoju memoriju. Smijeh

...life is only an iLLusion!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

mozda su htjeli da se manje grije pa su je stavili tanju ,al ja samo naklapam,glavno je da ona radi :D

Acer 5535 AMD Athlon 64 x2 1.9ghz ATI Radeon HD3200, 3gb DDR2 250gb HDD Windows 7
16 godina
protjeran
Cudan oblik memorije ??

jel to nesto ovakvo?

prodajem pozivnice za partis
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
iLLusion kaže...

Hahahha, pa šta je ovo? Slika dimenzija 100x100 i neka šarena fleka koja bi trebala biti... ta memorija? Ccc... Pronađi nam novu sliku, ili uslikaj tu svoju memoriju. Smijeh

LOL nije bit u tome da sad vidis svako slovo koje na njoj pise nego sam izgled . Znam da je slika mala ali nemogu naci vecu na netu zar si toliko corav da nevidis da je duplo tanja od standardne !!

16 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...

jel to nesto ovakvo?

Da bas tako !!!

Samo me zanima zasto je toliko tanja.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.11.2009 18:01 (Spahija).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice