@win32
Ja ti za pregled, ne samo pdf dokumenata, već svih (jer čita skoro sve živo) koristim evince (na Gnomeu).
A fontovi, to sam instaliral onaj paket Microsoftovih fontova, msttcorefonts i onda u Firefoxu namjestil default font: Times New Roman i onda još pod Advanced, Fonts for: Western, Proportional: Serif -> size 16, Serif: Times New Roman, Sans-serif: Arial, Monospace: Courier New -> size 13, jer mi tak najbolje paše i sve mi se stranice normalno prikazuju (oni default Ubuntu fontovi su mi nekak debeli na FF-u bili).
Nisam jos nikada probao taj evince, budem ga svakako probao.....hvala!
Sto se tice fontova, cim instaliram Ubuntu odmah idem u terminal i instaliram sve potrebne fontove, codece i ostalo tako da ovo samo treba namjestit....nisam znao kako je najbolje poslozit fontove Za Firefox posto je na defaultu jako cudan font u FF.
Znas mozda dali najavljuju mozda kakav alat za manipulaciju Unity-em? Bezveze da si neku stvar ne mozemo podesiti kako treba...makar vjerujem da bi se uz puno truda dao prilagodit i Unity, ali treba mi ipak neki program za tweak (ah, gotovan sam....sta ces ).