Jel bi ovo mogao pokrenuti na Linuxu??

poruka: 11
|
čitano: 1.637
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Ono što me zanima je: xfire

teamspeak 3

P.S. Jel bi mi uopće preporučili Linux???? Jel se vama sviđa??

who does the army trust the most? airborne! who do the ladies love the most? airborne! who do the nazis fear the most? airborne! yaaargh!!!!
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.12.2010 8:48 (luxxxfromhell).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Jel bi ovo mogao pokrenuti na Linuxu??

Linux nije za igre, ako ćeš igrat ostani na Windowsima.

99% komercijalnih igara nema Linux verziju, pa se moraju pokretat preko Wine-a koji je daleko od idealnog riješenja.

Saying Java is good because it works on all operating systems is like saying anal sex is good because it works on all genders.
15 godina
nontryer kaže...

Linux nije za igre, ako ćeš igrat ostani na Windowsima.

99% komercijalnih igara nema Linux verziju, pa se moraju pokretat preko Wine-a koji je daleko od idealnog riješenja.

ma codovi me baš ni ne  zanimaju.. Više ovi programi zbog pričanja sa frendovima....... Mislio na codove zbog nečaka koji ih obožava..

who does the army trust the most? airborne! who do the ladies love the most? airborne! who do the nazis fear the most? airborne! yaaargh!!!!
16 godina

Ovisi od programa do programa, neki imaju nativnu Linux verziju ili odličnu alternativu a neke ćeš morat pokretat preko Wine-a.

Ovdje baci oko kako rade programi koji te zanimaju.

Saying Java is good because it works on all operating systems is like saying anal sex is good because it works on all genders.
16 godina
neaktivan

Skype imaš, Xfire imaš ali čini mi se kao dodatak za pidgin. Za teamspeak neznam. Googlaj (teamspeak/xfire for ubuntu 10.10 iliti kak već hočeš)

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina

Ljudi hvala svima... A samo mi recite koji bi vi korisitili ili koristite najviše linux..... Koji je najbolji??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
luxxxfromhell kaže...

Ljudi hvala svima... A samo mi recite koji bi vi korisitili ili koristite najviše linux..... Koji je najbolji??

meni je najbolji Linux Mint

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
16 godina

Najbolje ti je za početak uzet Mint ili Ubuntu.

16 godina
neaktivan

Za početnike svakako Mint. Ima sve codece, javu i flash instaliran tako da se ne moraš daviti s time kasnije.

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina

Možete mi pls reći koja je min. konfa za mint i ubuntu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

System requirements:

• x86 processor (Linux Mint 64-bit requires a 64-bit processor. Linux Mint 32-bit works on both 32-bit and 64-bit processors).
  • 512 MB of system memory (RAM)
  • 4 GB of disk space for installation
  • Graphics card capable of 800×600 resolution
  • CD-ROM drive or USB port

Ak imaš više od 2 GB rama uzmi 64 bitnu verziju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice