AWUS036H (Upgrade to 1Watt) na backtracku 4

poruka: 16
|
čitano: 6.288
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

hello bugovci ...:)

... zanima me dali je netko već isprobao navedenu wireless karticu (AWUS036H (Upgrade to 1Watt)) na backtracku 4, te ako je dali dobro radi, .... podržava li inject svojstva itd ....

evo i tocnijeg linka o kojoj se kartici radi

http://www.alfa.com.tw/in/front/bin/ptdetail.phtml?Part=AWUS036H&Category=105463#Installation

..hvala

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.12.2009 22:26 (Sicily).

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Evo nešto o tome:

http://blog.ironguard.net/2007/06/backtrack-2-and-alfa-network-awus036h.html

Da, možeš pokušati krekirati susjedov wep.

Ludilo.

Prepolovit ću pučanstvo jer ne volim kretene
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.12.2009 22:47 (Buffer Overflow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: AWUS036H (Upgrade to 1Watt) na backtracku 4

ma je buffer, to sve stoji, samo to je za bt2, radi ona i na bt3, samo nije jos dokazano da radi na  bt4, a ja ju mislim kupovat pa mi je previse dati novaca za nesto sto je neupotrebljivo na novijim verzijama...

***Da, možeš pokušati krekirati susjedov wep.

***Ludilo.    ---- ma i nije toliko za krekiranje susjedovog wepa, postavio sam pitanje za inject svojstva iz razloga sto ako ima inject onda vjerojatno se moze prespojiti i na internet, sto mi je najbitnije, kazem vjerojatno jer kako me je povijest naucila kod linuxa covjek ne smije za nista govoriti da radi a da pretodno nije isprobao  :),....

15 godina
protjeran
Sicily kaže...

ma je buffer, to sve stoji, samo to je za bt2, radi ona i na bt3, samo nije jos dokazano da radi na  bt4, a ja ju mislim kupovat pa mi je previse dati novaca za nesto sto je neupotrebljivo na novijim verzijama...

***Da, možeš pokušati krekirati susjedov wep.

***Ludilo.    ---- ma i nije toliko za krekiranje susjedovog wepa, postavio sam pitanje za inject svojstva iz razloga sto ako ima inject onda vjerojatno se moze prespojiti i na internet, sto mi je najbitnije, kazem vjerojatno jer kako me je povijest naucila kod linuxa covjek ne smije za nista govoriti da radi a da pretodno nije isprobao  :),....

Ma zajebavam se malo. Naravno. Ali ako je radila na prethodnim verzijama siguran sam da i na 4-ki radi. Tak da nemaš brige.

Nisu oni drastično sustav izmijenili, a još manje listu podržanog hardware-a. Zato Go ahead!

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.12.2009 11:41 (Buffer Overflow).
16 godina
neaktivan
Buffer Overflow kaže...

Ma zajebavam se malo. Naravno. Ali ako je radila na prethodnim verzijama siguran sam da i na 4-ki radi. Tak da nemaš brige.

Nisu oni drastično sustav izmijenili, a još manje listu podržanog hardware-a. Zato Go ahead!

... pa pozitivno mišljenje je uvjek bio nekakv plus u životu, naime uvjek je bolje gledati na stvari optimistično ,.. Smijeh .... a bože moj probat cu je pa di puklo da puklo  ... Smijeh

16 godina
neaktivan

... odlično radi .... testirano ... :)

15 godina
protjeran
Sicily kaže...

Što sam ti rekao.

17 godina
neaktivan
Buffer Overflow kaže...
Sicily kaže...

Što sam ti rekao.

kakav je taj backtrack?

jel vrijedno installa? :D

16 godina
neaktivan
Sicily kaže...

Što sam ti rekao.

.... pa otprilike ono što se i dogodilo ..:)

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.12.2009 1:19 (Sicily).
16 godina
neaktivan
isplati se svakako staviti unutar virtualne mašine, za isprobavanje testiranje i tako to, isto tako isplati se pokretati preko bootabilnog cd-a, što se tiče dual boota sa windowsom rekao bih možda da možda i ne, a da staviš sam backtrack bez ikakvog drugog operativnog sustava ne bih ti preporučio, osim ako se baš baviš mrežama, it securityem... ili iz nekoga razloga želiš pordubiti svoje znanje...
17 godina
neaktivan
Sicily kaže...
isplati se svakako staviti unutar virtualne mašine, za isprobavanje testiranje i tako to, isto tako isplati se pokretati preko bootabilnog cd-a, što se tiče dual boota sa windowsom rekao bih možda da možda i ne, a da staviš sam backtrack bez ikakvog drugog operativnog sustava ne bih ti preporučio, osim ako se baš baviš mrežama, it securityem... ili iz nekoga razloga želiš pordubiti svoje znanje...

da... tako sam i mislio... ma bacit ću ga u virtualku pa čemo vidjet ;)

15 godina
protjeran
The Acacia Strain kaže...

Ako nikada nisi programirao, niti se bavio sigurnošću, onda ti se ne isplati.

Vjeruj mi. A i puno bolje je naučiti se dobro programirati i općenito znati protokole standarde itd. Backtrack je samo krajnje oruđe kad to sve naučiš. Jako dobro naučiš :)

Nadam se da znaš prihvatiti dobronamjerni savjet od nekoga tko ima puno iskustva s time. :)

Ali svejedno pogledaj, isprobaj pa vidi da li ti se sviđa :)

17 godina
neaktivan
Buffer Overflow kaže...
The Acacia Strain kaže...

Ako nikada nisi programirao, niti se bavio sigurnošću, onda ti se ne isplati.

Vjeruj mi. A i puno bolje je naučiti se dobro programirati i općenito znati protokole standarde itd. Backtrack je samo krajnje oruđe kad to sve naučiš. Jako dobro naučiš :)

Nadam se da znaš prihvatiti dobronamjerni savjet od nekoga tko ima puno iskustva s time. :)

Ali svejedno pogledaj, isprobaj pa vidi da li ti se sviđa :)

heh, uvijek prihvatim dobar savjet

btw... imaš PM ;)

15 godina
neaktivan

Ja sam nedavno kupio Alfu AWUS036H preko oglasa za 500Kn

je da je malo skupo , ali Alfa hvata ko luda  i sa njom za 15 min probijaš wlan.

Inaće me ne interesira hakiranje tuđih wlan mreža ,imam jeftini internet od b-net-a , ali sam ipak isprobao na susjednim mrežama

i radi kao podmazano. Naredbe sam si stavio u texteditor i samo copy-  paste , i tako da mogu svih 20ak mreza hakirati koje tu lovim.

Backtrack4 sam instalirao pod windowsom sa simulatorom WMware , tako da sam usput gledao tutoriale sa neta i zaprepaščujuće je kako je lako hakirati WEP i WPA.

Ako nekome treba Alfa u Zagrebu ,prodajem mu za 500Kn i pokažem mu kako radi.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Kao prvo ne hakiraš nego kopiraš tuđe stvari odnosno s nekog tutorijala. Budimo precizni.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Da ima masu tutoriala koji su bezveze

ali ja sam otkrio jedan tutorial koji funkcionira 100%  ali više me to ne interesira

našao sam kupca već za moju alfu AWUS036H , pa ću je prodati .

Imam super jeftini internet od B-net i ne treba mi to probijanje wep zaštite .

Ali kažem vam ide kao podmazano .  Lako se probija wep zaštita WPA malo teže

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice