[Tutorial] LG GT540 GB & ICS

poruka: 2.312
|
čitano: 580.576
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Jeli lose ako ovako puo trose prikaz i mob u mirovanju??? Bateriju sam skinuo sa punjaca nakon 12 h punjenja,proslo 20 min ona je vec na 95% a nista nisam radio,nista nije bilo upaljeno.... pokusao sam sve vrste nacina da baterija bude u normalu i znam da nije potrebna nova jer je ova stara pola godine dobio sam je od frenda iz istog mob kojeg je on koristi 1 mjesec, moguce je daje do rooma jer na swiftdroid je radila normalno,koliko se ja sicam cak i na 6.0?? Imate li kakvo rjesenje

Mes que un club!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: [Tutorial] LG GT540 GB & ICS
ExE123 kaže...

Jeli lose ako ovako puo trose prikaz i mob u mirovanju??? Bateriju sam skinuo sa punjaca nakon 12 h punjenja,proslo 20 min ona je vec na 95% a nista nisam radio,nista nije bilo upaljeno.... pokusao sam sve vrste nacina da baterija bude u normalu i znam da nije potrebna nova jer je ova stara pola godine dobio sam je od frenda iz istog mob kojeg je on koristi 1 mjesec, moguce je daje do rooma jer na swiftdroid je radila normalno,koliko se ja sicam cak i na 6.0?? Imate li kakvo rjesenje

To što je baterija pala odmah na 95% je normalno. Probaj staviti da ti samo radi na 2G mreži.
Jesi siguran da nije stvar u bateriji?
Meni stara baterija nije ni izdržala pola dana uz minimalno korištenje, od kad sam uzeo novu, baterija traje 24h u maximalno korištenje, WiFi, ažuriranja upaljena stalno.. 

16 godina
Liverpool1892 kaže...
ExE123 kaže...

Bateriju sam skinuo sa punjaca nakon 12 h punjenja,proslo 20 min ona je vec na 95% a nista nisam radio,nista nije bilo upaljeno.

To što je baterija pala odmah na 95% je normalno. Jesi siguran da nije stvar u bateriji? Meni stara baterija nije ni izdržala pola dana uz minimalno korištenje, od kad sam uzeo novu, baterija traje 24h u maximalno korištenje, WiFi, ažuriranja upaljena stalno.. 

Boldano je istinito. Pokušaj s drugim ROM-om, ako se isto događa - baterija je neispravna. Pokušaj ostaviti mob 24sata uz minimalno korištenje (wi-fi, bt, mobile data off).

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.3.2013 12:55 (Najbrži).
14 godina
neaktivan

Evo instalirao 2.3.7 CM7 build three (aosp 2.0 i sdsl 4.0 nisam mogao zamrzla bi slika nakon lg loga) pa cemo vidjetli uz stalno koristenje koliko moze izdrzati..

Prosla 2h od instalacije.. ovo je moje misljenje do,Zoe trosi puno baterije doslovno je guta (bar meni ) u odnosu na  navedeni room ,ali opet to bi se onda trebalo desavat svakom(a ne desava se) pa sam skuzia da je vasa baterija u odnosu na moju u boljem stanju i moze uzdrzavati Zoe 6.5,stoga nema druge nego nova baterija :D evo par slika

Potrosnja baterije je pocela sa 74% u prvih sat vremena uz stalno koristenje wifi i aplikacije Fb potrosila se  za 7 %

Nakon 2 sata isto uz stalno koristenje wifija i fb potrosila se opet 7%

Najvise me zanima ako bolje pogledat sliku 2 pise 69%  6 i 45 h da ce izdrzat dok na slici broj 5, 67% 8h i 35  da ce izdrzat...

i ZDbox app javlja da ce izdrzat  33h  na  na 69% a vidit slike 2...

Dok bi  mi je  na Zoe 6.5i baterija bila na neki 30-40% sa istim postupkom ka na build three..

Mes que un club!
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.3.2013 17:34 (ExE123).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

i meni na 2.3.7 build three duze traji baterija nego na ZOE(bilo koja verzija) i stabilnije radi od ZOE

14 godina
neaktivan

Meni odlican rom jedino sta zamjeram je ponekad zna izbacit pgoresku kada iden ukljcuit wifi, tipkovnica nije dobra kao na zoe ostalo je sve vrh..

Mes que un club!
12 godina
neaktivan

Omg 2 dana i 14h , pa meni na zoe baterija drzi 12 h-.- Pa kak!!!!?-.-

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Eeee bas sam jucer stavio LiGux android..fakat mobitel radi ko singerica, brz ko metak, jedina zamjerka je kaj je samo english! Ovo čista desetka! Rom for daily use!!!!!! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2188681

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Zasto nece da instalira Aosp 2.0 final i Sdsl 4.0 dok build three i zoe 6.5 instalira normalno.... problem je nakon instalacije i rebootanja  poslije LG loga pojavi se slika zeca na aosp dok na  sdsl  sivi ekran i pise swift droid second life i tako stoji cili dan

Mes que un club!

0 0 hvala 0
16 godina
ExE123 kaže...

Zasto nece da instalira Aosp 2.0 final i Sdsl 4.0 dok build three i zoe 6.5 instalira normalno.... problem je nakon instalacije i rebootanja  poslije LG loga pojavi se slika zeca na aosp dok na  sdsl  sivi ekran i pise swift droid second life i tako stoji cili dan

MBN file stavi 200MB/184MB.

14 godina
neaktivan
Najbrži kaže...
ExE123 kaže...

MBN file stavi 200MB/184MB.

Jeli imas 5 min vremena da mi to rijesis priko Teama? Da nebii  opet nesto pokvaria

Mes que un club!
16 godina
neaktivan
Hellboybazinga kaže...
Eeee bas sam jucer stavio LiGux android..fakat mobitel radi ko singerica, brz ko metak, jedina zamjerka je kaj je samo english! Ovo čista desetka! Rom for daily use!!!!!! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2188681

Jel ga koristiš sa sim-om ili bez, jer sam tamo našao da ima problem da te onaj šta ga zoveš ne čuje, a da ti nega čuješ normalno.

ANTI_Fejzbukovac
12 godina
neaktivan
Riba kaže...
Hellboybazinga kaže...

Jel ga koristiš sa sim-om ili bez, jer sam tamo našao da ima problem da te onaj šta ga zoveš ne čuje, a da ti nega čuješ normalno.

Nemoj ga stavljati, ima jos dosta toga za popraviti na rom-u, ali ovako je stvarno brzzz!!

11 godina

Dobio sam prije par dana mobitel i na njemu je 1.6 android pokusavao sam preko oficijelne stranice da uradim update i sve ide kako treba do "update" dodje na 4% i to je to kasnije sve izbacuje neke greske. Hajde to i nije toliko bitno da hoce raditi wi-fi pokusavao se spojiti na 2-3 uredjaja i nece :/ zna li neko sta bi moglo biti s ovim wi-fi ? i kako bih mogao drugacije ruaditi update bar na 2.1?

0 0 hvala 0
16 godina
anelko kaže...

kako bih mogao drugacije uraditi update bar na 2.1?

{#} U samom prvom postu sve piše!

• SVI kojima se AŽURIRANJE s 1.6 na 2.1 PREKINULO, rješenje je OVDJE
14 godina
neaktivan
Mes que un club!
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.3.2013 22:10 (ExE123).

1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

Evo ljudi doso novi mob http://www.phonegg.com/LG/Optimus-L3-E400/LG-Optimus-L3-E400-1.jpg 

Al ne ostavljam vas, i dalje budem flashal rom-ove radi zabave:) {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.3.2013 16:42 (Hellboybazinga).

0 0 hvala 0
16 godina
ExE123 kaže...

Thinking to launch Zoe ROM 7.0 ahead the date, maybe next week...What do you think?

Možda nam i ranije dođe odnosno ovaj vikend ;)

14 godina
neaktivan

Na trg.playu mi nestale sve igrice imam samo 35 igrica za skinit,do nekidan ih je bilo 500,ostale aplikacije su uredu(alati,widgeti itd..)?

Mes que un club!
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.3.2013 1:45 (ExE123).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Prvi put cujem {#} imas kakav filter upaljen?

14 godina
neaktivan
GuardianOTB kaže...

Evo te sad vidio da sam stavio samo odredene vrste igrica da mi prikazuje,otisao i postavke trg.playa i stavio da se filtriraju sve vrste

Mes que un club!
12 godina
neaktivan
ExE123 kaže...
GuardianOTB kaže...

Evo te sad vidio da sam stavio samo odredene vrste igrica da mi prikazuje,otisao i postavke trg.playa i stavio da se filtriraju sve vrste

eto. :D sad u redu?

16 godina
Zoe 7.0 - recovery download:
http://goo.gl/hDCLd
12 godina
neaktivan
Najbrži kaže...
Zoe 7.0 - recovery download:
http://goo.gl/hDCLd

Ha Ha Ha {#}

14 godina
neaktivan

Nova baterija se odlično pokazuje. 
4dana uz minimalno korištenje, dok uz maximalno izdrži 1 dan bez problema. Ja zadovoljan {#} 

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Sada cemo trebat cekat Zoe 7.0 bar tjedan ,dva

Mes que un club!

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

covjeku je ukralo mob, mislim da cemo cekat i malo duze, osim ako ne skupi para da ga kupi ranije. :D

16 godina
GuardianOTB kaže...

covjeku je ukralo mob, mislim da cemo cekat i malo duze, osim ako ne skupi para da ga kupi ranije. :D

Može povuči datoteke s laptopa iako je razbijen ekran, spoji ga na vanjski monitor. Zoe 7.0 je već finaliziran, samo se čekao ovaj vikend.

13 godina

ukrast mob a ne i laptop, nego ga razbit.....??

po onom članku iz novina frajer živi u gradu za koji možemo reći da si uvijek na krivom mjestu u krivo vrijeme

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.4.2013 11:44 (batizg).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice