[Tutorial] LG GT540 GB & ICS

poruka: 2.312
|
čitano: 581.624
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: [Tutorial] LG GT540 GB & ICS
Liverpool1892 kaže...

WiFi mi treba cijeli dan. -> Na prošlom Rom-u mi je bio upaljen stalno i baterija je trajal najmanje 24h uz dosta korištenja mobitela.

Problem odnosno nedostatak novih ROM-ova je što mobitel ne ide u deep-sleep ako ti je uključen wi-fi. Odnosno kada stisneš power tipku da ode u deep sleep on to u stvari ne ide već ga drži na najmanjem taktu - 122MHz i radi cijelo vrijeme.

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
14 godina
neaktivan
Najbrži kaže...
Liverpool1892 kaže...

WiFi mi treba cijeli dan. -> Na prošlom Rom-u mi je bio upaljen stalno i baterija je trajal najmanje 24h uz dosta korištenja mobitela.

Problem odnosno nedostatak novih ROM-ova je što mobitel ne ide u deep-sleep ako ti je uključen wi-fi. Odnosno kada stisneš power tipku da ode u deep sleep on to u stvari ne ide već ga drži na najmanjem taktu - 122MHz i radi cijelo vrijeme.

Ja čim ga skinem s punjača i otvorim nešto odmah padne na 80%. 
Probat ću drugi ROM al čisto sumnjam da će biti nešto bolje. 

12 godina
neaktivan

Liverpool meni se isto dogadja, samo mislim da to nema veze s ROM-om koliko sa samom baterijom. pri kraju je...

14 godina
neaktivan
GuardianOTB kaže...

Liverpool meni se isto dogadja, samo mislim da to nema veze s ROM-om koliko sa samom baterijom. pri kraju je...

Pod zdravlje baterije piše: Dobro. 
Stvarno ne znam, mobitel mi ne može ni poslužiti ni za jedan put. (12-18h) 

12 godina
neaktivan
Liverpool1892 kaže...
GuardianOTB kaže...

Pod zdravlje baterije piše: Dobro. 
Stvarno ne znam, mobitel mi ne može ni poslužiti ni za jedan put. (12-18h) 

Meni izgleda ovako: na punjacu 100, skinem s punjaca padne na 90 pa malo poslije na 85. upalis 3G, net, ovo-ono 60. ugasim 3G i Data vrati se na 80. i tako stalno. klasicni znak kraja baterije. znaci u 2G-u i samo pozivi i poruke trajat ce baterija. cim je 3G u igri i updateovi od weathera, vibera, face i ostalog pojede bateriju. ne moze vise. 2 god su prosle od kada ga koristim. prije mjesec/dva mi je promijenjena matična i ekran i sad kad kupim bateriju... :D

12 godina
neaktivan

Zoe 5.5 http://d-h.st/X2R

imam problem sa Wi-Fi jem, i posle ukljucenja Bluetooth-a ne mogu da se povezem

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Posle Reboot-a uspelo.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

jel mi moze ko napisat kako napravit samo backup od aplikacija i opet da te aplikacije budu na novom romu

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
swatcro kaže...

jel mi moze ko napisat kako napravit samo backup od aplikacija i opet da te aplikacije budu na novom romu

Sa trg play-a instaliraš aplikaciju super Backup i imaš mogućnost napravit Backup SMS-a, Aplikacija, Kontakata, Kalendara, poziva.
Aplikacija odlično radi svoj posao.

Link

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.1.2013 14:31 (Liverpool1892).
16 godina

Budem poslije sve ažurirao jer trenutno ne mogu - posuđujem laptop od cimera ili prijatelja jer nemam više laptop.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ja backup aplikacija radim preko astro file managera... za poruke me nije briga, a sve ostalo syncam preko google acc.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Zoe5.5 ima bolje sucelje, brzi je iako jos uvijek zna zablokirat kad stisnes home button pa mu triba po 2-3 sec da otvori kako treba.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Najbrži kaže...

Davno je to nekada bilo, više od godinu dana sigurno. Puno toga se promijenilo u godinu dana i sada imaš masu ROM-ova, ali svakako pogledaj

Lista TOP 5 ROM-ova za naš LG GT540:
2.3.7 | CM7 | AOSP v2.0 - recovery / fastboot 
2.3.7 | CM7 | Zoe 5.0 - recovery / fastboot / bootloop fix
4.0.4 | CM9 | ICS CM9.1 FINAL - recovery
2.3.7 | CM7 | SDSL 4.0 FINAL - recovery / fastboot
2.3.7 | CM7 | Build Three by tejasdj12 - recovery

Preporuka je SDSL 4.0 jer sadrži neke dodatne CM postavke, Zoe je još u razvoju ali je veoma dobar ROM. AOSP ukoliko želiš jednostavan i brz ROM odnosno minimalizam. Na ovim ROM-ovima sve radi!

Možeš mi stavit linkove za MIUI ROM-ove jer ih ne mogu naći, i možeš reći jel sve radi na njima.

14 godina
neaktivan

Evo, već izlazi i ZOE 5.7 sa ispravljenim greškama i WIFI-em.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1855050

16 godina

2.3.7 | CM7 | Zoe 5.7 - recovery

Changelog:

Bug fixes From Zoe ROM 5.5 [ More stable than the previous version.]

Fixed WiFi Obtaining IP Loop.

UI Problems Where Changes Doesn't Apply.

CFQ I/O Scheduler (Maybe SIO affects on configurations writing).

Updated Apps

New BootAnimaton and "About Phone - Easter Eggs"

Other Little Fixes

Liverpool1892 kaže...

Možeš mi stavit linkove za MIUI ROM-ove jer ih ne mogu naći, i možeš reći jel sve radi na njima.

2.3.7 & 4.x.x | custom ROM-ovi

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.1.2013 12:00 (Najbrži).
Moj PC  
2 0 hvala 2
12 godina
neaktivan

jesi online??? hitno

halo hitno je ima li koga

mislim da sam bricko mobitel

pero22
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.1.2013 2:53 (PERO22).
16 godina
Imaš u prvome postu link za unbrickanje mobitela od gigimona. Liverpool, ali wifi sada valja na Zoe 5.7 i baterija super traje. Koristim i ja wifi.
14 godina
neaktivan
Najbrži kaže...
Imaš u prvome postu link za unbrickanje mobitela od gigimona. Liverpool, ali wifi sada valja na Zoe 5.7 i baterija super traje. Koristim i ja wifi.

E puno hvala, znači sad na njemu sve radi? To je ovaj 2.3.7 | CM7 | Zoe 5.7 Budem  ga onda danas stavio.

Vidio sam da si napisao da ti dolazi nekad više istih poruka, a i još jedan forumaš se javio da ima isti problem. I meni dolazi više poruka.
Koja si mreža? Jesi možda Tele2? Ja sam ta mreža i prije stavljanja novom ROM-a u zadnje vrijeme mi su stizale duple poruke, promjenio ROM i opet stižu duple poruke (ne uvijek). Nakon toga pitam sestru jel i njoj dolazi nekad dupla poruka ona kaže DA, a što je najzaninmljivije nema smartphone već obični mobitel pa sam zaključio da je to kvar do TELE2.

16 godina
Upravo tako, tele2 sam.
12 godina
neaktivan

da probao sam sve sto sam znao i neuspjevam :/

malo sam glup, stavljao sam fastboot na mob u kojem je bio fastboot zapravo sam tjeo staviti zoe 5.0

pero22

0 0 hvala 0
16 godina
Imaš već recovery? Ako da, ukoliko skini Zoe 5.7 i instaliraju nakon što uradiš wipeove. Ili si pak krenuo s 2.1 odnosno od početka?
12 godina
neaktivan

da, imao sam recovery i fastboot cak sam 5romova izmjenio prreko recoverya

ali sad mi se sve vratilo na bootanimation kao na 2.1 o.O

problem je sto mi je i recovery nestao

pero22

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Najbrži kaže...
Upravo tako, tele2 sam.

Mislim da je onda to kvar kod TELE2.

16 godina
Pero, ali imaš u prvom postu link za vraćanje na 2.1 rom. Ajd mi pošalji id i pass u pp od teamviewera.
12 godina
neaktivan

jesam

pero22

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Najbrži, pošto je ovo tvoj tutorial, dao bih ti jednu malu sugestiju, ako smem. Ovde nigde ne vidim da postoji uputstvo za pravljenje swap-a, a korisna je stvar jako, pa ako možeš negde na prvoj strani ili negde gde je lako za pronaći da staviš za one koji žele to da urade. Lično sam morao da tražim po drugim forumima. Unapred hvala!

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Je l može neko od forumaša koji koriste ZOE 5.7 da mi proveri da li mu radi aplikacija RadioS ili b92, bio bih mu veoma zahvalan?

0 0 hvala 0
16 godina
Dakiva, slobodno napravi tutorijal za swap i uvrstiti ću u prvi post. Nažalost nemam laptop i ne mogu sam uraditi.
12 godina
neaktivan

fastboot sam stavio 

ali nemogu ni jednu komandu napravit

u fastboot kad udem nije vise kao prije plava pozadina i sitnim slovima nego je sve crno

jeli to normalno

pero22
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.1.2013 23:04 (PERO22).

0 0 hvala 0
16 godina
PERO22 kaže...

fastboot sam stavio 

ali nemogu ni jednu komandu napravit

u fastboot kad udem nije vise kao prije plava pozadina i sitnim slovima nego je sve crno

jeli to normalno

To je normalno da je sve crno ili u drugom slučaju bude plavo sa sitnim slovima. Nego daj se sada javi, sada ti mogu pomoći preko TW, na cimerovom sam laptopu. Pošalji mi pass od TW na PP kada budeš online.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.1.2013 8:08 (Najbrži).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice