[Tutorial] LG GT540 GB & ICS

poruka: 2.312
|
čitano: 598.748
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

LeWa OS v2.0 update 5.5.2012 - recoverychangelog

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: [Tutorial] LG GT540 GB & ICS
16OR kaže...

jebote jel moguce da samo meni taj smrdljivi sdsl ne radi kak spada

kak radi pc fighter i 5 i 6, sdsl ne radi ni sa skriptom tak dobro

al bar prikaze ko me zove kad pricam s nekim

Sta te tacno zeza? Kod mene kad sam ga instalirao radio je savrseno i onda posle nekog vremena jednostavno krenuo da se zaglupljuje ponekad, zabode na par sekundi i sl. Pa par dana radi ok, i onda opet jednostavno uspori kad npr kucam sms, ne reaguje, bas cudno. Par puta mi se desilo da se restartuje sam od sebe, bilo da kopiram nesto preko ftp-a ili jednostavno bez razloga. Odlican je rom, al par puta me uzasno iznervirao.

Sad sam instalirao tejasdj12 cm7, to je u principu pcfighterov sa azuriranim cm. Radi lepo vec 10-ak dana, jedino sto wifi kao na pcfighterovom nece ponekad da se ukljuci iz prve, al generalno je ok.Cak mi se cini da je fluidniji od miroslavovog.

evo link pa ako neko hoce da proba http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1550469

14 godina
neaktivan

jednostavno to nije to, kao sto radi sa pcfighterom, spor je, sav neki traljav, sa skriptom i dalje usporen, ulazak u desktop apk i dalje steka

ne bi se nikad maknio sa pc fighter v5 samo da radi priklaz kad me netko zove, jer pocelo me zivcirat, jednostavno kad odem na postavke pozive i kad treba odabrat poziv na cekanje izbaci mi greska sim li mreze

probat cu ovaj koji si naveo al ako je po pcovom bojim se da nece raditi kao i kod v5 il v6

edit: sad tek vidim da je call waiting ne radi, nemam sta ni probavat

za wifi mi nije problem, jer naviko sam prvo bluetooth palit pa odma wifi i to tak funkcionira

probao sam danas i lewa zanimljivo izgleda al to nije to

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.5.2012 3:25 (16OR).

0 0 hvala 0
17 godina
bataya kaže...

Svi ROM-ovi se nalaze ovdje 2.3.7 & 4.0.3 | custom ROM-ovi, nema potrebe stavljati zasebne linkove već samo uputiti na taj post.

Ako zatreba mogu pored svakog ROM-a staviti i izvor odakle je preuzeto ako želite čitati changelogs i iskustva ostalih korisnika.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.5.2012 8:26 (Najbrži).
14 godina
neaktivan

stavio sam ics aokp beta 2, na beta 3 kako je i receno, je sva neka bagovita, boje se mjesaju, kamera ne radi, power tipka ne radi kak treba, krene se mob resetirat itd

koje postavke za cpu da namjesti i koji governor odabrat, nema smartassV2, ima bez V2

nego uvijek me zanimalo da li je moguce, power tipku podesit da bude neka druga, recimo sastrane search tipka, iako sumnjam da je moguce, al et ipak sam pitao

hvala

edit: tek sam sad skuzio da galerija ne radiiiiiiiiiiii

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

nemam izbora sdsl il prodajem mob

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.5.2012 18:01 (16OR).

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
16OR kaže...

stavio sam ics aokp beta 2, na beta 3 kako je i receno, je sva neka bagovita, boje se mjesaju, kamera ne radi, power tipka ne radi kak treba, krene se mob resetirat itd

Jesam vam rekao.. svima... a eto vam vaš Najbrži samo loži da stavljate.. mogli ste ustedjeti vrijeme i poslusat me kako sam i rekao da je bagovita, slika se mijesa, sve kao i u tebe. {#}

17 godina

[ROM] GB 2.3.7 | CyanogenMod 7.2 | 2.6.32 Kernel | Build Two by tejasdj12 - recovery

WIPE CACHE AND DALVIK-CACHE PARTITIONS BEFORE FLASHING!!

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Kako se skidaju slike na 2.1 androidu je skidalo dugim drzanjem na slici na 2.3.7 nece

Mes que un club!

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Da li ikome na 4.0.3 / ICS kada je van, smeta sunceva svjetlost ka mobitelu? Tj. da li jedva mozete procitati bilo sto?

Meni jako smeta, skoro nista se ne vidi, dzabe sve, morao se vratiti na 2.3.7 FINAL.

14 godina
neaktivan

Nece da mi otvori galeriju :((( ima li koi program da s njime otvaran

Mes que un club!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

odlicno pitanje, i mene zanima za galeriju

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Vidim sviimate neke bagove,samo izgleda da @Najbrzi i ja nemamo te bagove,galerija radi besprekorno,na suncu je sve ok,deep sleep radi vrhunski,bukvalno sve osim kamere,sacekacu da se kamera popravii to je to.. :D

Stefan18+

0 0 hvala 0
17 godina

Instalirajte QuickPic s marketa za galeriju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Sad ja ovako s neba pa u rebra, čemu služi i di se nalazi deep sleep. Je to posebna aplikacija ili ?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Nije posebana aplikacija,nego na nekim 4.0.x romovima nije radio deep sleep,zato kazem da deep sleep radi vrhunski.. :)

Stefan18+
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.5.2012 9:28 (Pana18+).

0 0 hvala 0
17 godina
Motican kaže...

čemu služi i di se nalazi deep sleep

Deep sleep procesor iliti CPU stavlja u "stand-by" odnosno stanje pripravnosti. U deep sleepu je jedino aktivno GSM i/ili CDMA za primanje poziva/poruka i alarm.

17 godina

Prodao sam opet mobitel. Financijska kriza. Pratit ću novosti i obavještavati vas dok opet ne upiknem isti mobitel ili ne kupim čak Galaxy 3. P.S. očekujte uskoro SDSL 1.2 sa novim kernelom .35 {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.5.2012 12:25 (Najbrži).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Najbrzi,ako nije tajna,koliko si uzeo za LG-a ?

17 godina
ivan95manic kaže...

Najbrzi,ako nije tajna,koliko si uzeo za LG-a ?

Inače po 500kn, ali sada mi je hitno trebala lova pa sam za 400kn.

17 godina
neaktivan

Neda mi se čitaci cijeli forum koja verzija najbolje funkcionira na gt 540 a da je meni po hrvatskim. Stavio sam 4.0.3 taj mi je ispraznio bateriju za 12 sati, pa sam neki 2.3.7 a taj je na čirilici ili na nekim čudnim heroglifima pa sad neku kinesku verziju koj ima samo djelomično na engleskom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ok hvala,pitam zato sto danas covek treba da pogleda moj LG i trebao bih za 60e da ga prodam.

17 godina
Mohokos kaže...

a da je meni po hrvatskim

Stavi SDSL 1.1 sa V6 SuperCharger skriptom. U postavkama odabereš jezik na Hrvatski.

14 godina
neaktivan
Akiris kaže...
16OR kaže...

Jesam vam rekao.. svima... a eto vam vaš Najbrži samo loži da stavljate.. mogli ste ustedjeti vrijeme i poslusat me kako sam i rekao da je bagovita, slika se mijesa, sve kao i u tebe. {#}

kad njih dvojca znaju instalirat kak spada mi ne znamo, il nismo znali

btw..instaliran sinoc ponovo beta 3, sve radi, galerija radi, samo se u videu nekad desi mjesanje boja crte neke

power tipka mi radi, na suncu vidim dobro, deep radi, sve radi, zasad ostajem na ovom

jedina razila kad sam prvi put inst. je ta sto i nakon inst nisam napravio full wape, da li ima kakve veze ne znam, znam da sam za pcfoghter po tutorijalu uvijek radio i prije i poslje

14 godina
neaktivan

Zna li itko kako se skidaju slike na internetu s moba i kako ih se postavi za pozadinu na 2.1 je sve bilo malo duzim drzanjem na slici na 2.3.7 nece....????

Mes que un club!

0 0 hvala 0
17 godina

Jel itko pokušao otključati LG GT540 pomoću LG Tool alata na sve mreže preko IMEI koda?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

@Najbrzi NIsam to radio,tako da ne znam sta da ti kazem.... Nego sam video neke vesti da ce za koji dan miroslav_mm da izbaci novi ICS sada koliko je to tacno videcemo... :D Pozz :D

Stefan18+

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Najbrži kaže...

Jel itko pokušao otključati LG GT540 pomoću LG Tool alata na sve mreže preko IMEI koda?

Nemoj ni pokušavat. Ako nije naveden model, a naš nije, nemožeš ništa. Ja sam ga otključao za 5$ preko interneta. Pošalješ imei, i dobiješ na mail kod za otključavanje. Zapravo, mene nije koštalo ništa, pošto mi se desio problem sa plačanjem, pa novac nije otišao frajeru, a on je meni već prije poslao kod. Kad sam htio ponovo poslati, njega već nije bilo gdje je bio, tako da ga nisam moga više naći da mu platim.

17 godina
Re: Svi GB & ICS custom ROM-ovi
Najbrži kaže...
2.3.7 | CM7 | LewaOS 2.0 by Koloses - recovery & root fix

Nova verzija, vraćen sa .35 kernela na .32 zbog bugova.

13 godina
neaktivan

Evo novi SDSL 2.0 .....

Izvor(vidite sta je promenjeno): http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1364416&page=82 post broj #817

http://depositfiles.com/files/hi73tsne3  ------- Recovery

Ja ga necu testirati posto imam ICS BETA3 od DevSwift-a a uskoro ce i da izbaci RC verziju i on i Miroslav_mm to sam procitao negde ali ne znam gde..:DD

Stefan18+

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jel ima možda netko drugi da je testirao?

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice