[Tutorial] LG GT540 GB & ICS

poruka: 2.312
|
čitano: 598.757
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: [Tutorial] LG GT540 GB & ICS
Najbrži kaže...
  • Koji recovery? Moraš wipe-at SVE inače se javlja bootloop
  • Može se staviti PCF v5 + SAMO zice v4 update - stavit ću link u post namijenjen stavljanju PCF-ovog ROM-a
  • 2 mjeseca me gnjaviš šta ako se brickuje, zezne OC-kanjem i slična dumb pitanja i sada tu sam sebi namjerno "ubijaš" mobitel. Nisam imao nijednom kernel panic na svom mobu.

RZR Recovery. Nije bitno, sad je sve uredu, testirao sam ihaha romova.

Ne ubijam mobitel, ako ti je to ubijanje pravac mike gapinskom pa ga to isto pitaj odnosno reci da se oc, fleshovanjem ubija mobitel, on svoj ima 2 godine, svaki dan flashuje po 10 puta, s tim da oc stavi na set on boot.. da ne pricam.

I ja da ga bricknem ako sam jednom nesto profulio ili digao previse clock, ma daj {#} , priče za malu djecu.

Sipa
13 godina
neaktivan
Pa ni ja nisam primetio prvih par dana,ali sam juce nasao swiftdroid koji je vizuelno potpuno isti kao pcf-ov samo sto na njemu rade i svetla :)
17 godina
ivan95manic kaže...
Pa ni ja nisam primetio prvih par dana,ali sam juce nasao swiftdroid koji je vizuelno potpuno isti kao pcf-ov samo sto na njemu rade i svetla :)

Svi 2.3.7 ROM-ovi se nalaze pod točkom 17. u drugom postu dok ispravnost funkcija imate u ovome postu!

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
13 godina
neaktivan
Najbrži kaže...
Gjur0 kaže...

Nakon par pokusaja... i muke isusove stavio oxygen.. I mogu reci da je dosta bugovit... Cesto ne radi tipka za brisanje kad pisem poruku, sam se ugasi.

Da li je moguce vratiti na orginalanu verziju 2.1?

Spomeni koji su to "bugovi"? Tipka za brisanje radi normalno, svaki dan pošaljem 50+ poruka. Ne može se vratiti na službeni 2.1, a i vraćanje na neslužbeni 2.1 često rezultira "brickanjem" mobitela jer se radi preko KDZ updatera.

Pa ugasi se sam od sebe... kad pisem poruku ne radi tipka za brisanje i moram ga okrenuti... za mene su to bug-ovi

14 godina
neaktivan

he he, malo sam se nasmijao na par zadnjih postova. ultimate sad stavlja ko nenormalni romove, a prije 2 tjedna clockanje ga brinulo ako ga za 50 mhz podigne, hoće se grijati, hoće riknuti bla bla. mislim nije ovo neka zlonamjerna kritika. 

p.s. mike gapinski je razbio mobitel i najvjerovatnije će drugi uzimati,pa prestaje ics raditi. mislim još nije to sigurno

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ivan95manic kaže...

Pa svaki 2.3.7 CM7 vizuelno izgleda isto, al kao i uvek bitno je ono ispod haube. ;) na v5+zica update v4 svetla rade normalno.

17 godina

ma mene uopče ne j..u ta svjetla...nego primjetio sam da mi na pcf v6 ne dolaze svi SMSovi...cura se ljuti na mene, kaže da odgovorim na svaku treću ili četvrtu poruku, isto tako me frendovi pitaju zašto im ne odgovaram na SMSove. Neznam jel to bug ili nešto drugo...

13 godina
protjeran

E pa nosi se s tim, to ti je tvoj prijedlog tvog najbrzeg. Stavljaj i dalje romove koje on preporuca {#}

Sipa
14 godina
neaktivan
dejo kaže...

ma mene uopče ne j..u ta svjetla...nego primjetio sam da mi na pcf v6 ne dolaze svi SMSovi...cura se ljuti na mene, kaže da odgovorim na svaku treću ili četvrtu poruku, isto tako me frendovi pitaju zašto im ne odgovaram na SMSove. Neznam jel to bug ili nešto drugo...

nije ti to bug. ni ja ne dobivam sve poruke na pcf v5. ako na tom romu ne dobivaš poruke, nećeš ni na drugima. od kad sam počeo stavljati 2.3 romove to mi se stalno događa. na 2.1 i na 2.2 normalno dobivam. promjenio i operatera i isto se događa, znači mob je. nekad  sve dobijem nekad ne, pomirio se s time.   

i mike nastavlja ics, nekako je sklepao lg-a

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 0:29 (Gigimon).
13 godina
protjeran
Gigimon kaže...
dejo kaže...

nije ti to bug. ni ja ne dobivam sve poruke na pcf v5. ako na tom romu ne dobivaš poruke, nećeš ni na drugima. od kad sam počeo stavljati 2.3 romove to mi se stalno događa. na 2.1 i na 2.2 normalno dobivam. promjenio i operatera i isto se događa, znači mob je. nekad  sve dobijem nekad ne, pomirio se s time.   

i mike nastavlja ics, nekako je sklepao lg-a

Ne mirite se vi s time.. fastboot erase boot, system.. sve nanovo ili jos bolje, rzr recovery pa wipe all except recovery i viola. Radit ce, ovako nece, jer uvijek ostanu primarni fileovi koji ga podsjecaju na te bugove bla bla bla. To bi trebalo rijesiti problem.

Sipa
14 godina
neaktivan
Najbrži kaže...
  • Normalno je to sa baterijom, probaj full isprazniti i u recovery wipe battery stats i ostavi ga min 12 sati na punjenju.

ako nisam drzao 12 sat?, sta onda, jer 12h prije nisi spominjao :)

14 godina
neaktivan
He he. mislim da nece jer sam vec milijun put i mjenjao romove i wipao sve

0 0 hvala 0
17 godina
UltimateGroup47 kaže...

E pa nosi se s tim, to ti je tvoj prijedlog tvog najbrzeg. Stavljaj i dalje romove koje on preporuca {#}

Ista stvar se događa i na romu koji ti preporučaš zato ..........

13 godina
protjeran
dejo kaže...
UltimateGroup47 kaže...

To sto vi necete wipe all da uradite u rzr recovery to je druga stvar, kad uradite, javite se.

Sipa
13 godina
neaktivan

ERvo ekipa javljam samo da sam uspješno stavio CM7 2.3.3 mu4ik..mob se čini dosta brz i responzivan..poigrat ću se još malo s njim,stavio sam ga preko rzr recovery i zadovoljan sam instalacijom i tim recovery-em..

1 0 hvala 1
17 godina
UltimateGroup47 kaže...
dejo kaže...
UltimateGroup47 kaže...

To sto vi necete wipe all da uradite u rzr recovery to je druga stvar, kad uradite, javite se.

i kad uradim wipe all u rzr recovery vrati mi se u fastboot i ni makac...{#}

13 godina
protjeran

Spojis sa PC. Pa onda fastboot komande i to je to. + flash recovery recovery.img

Sipa
17 godina

Ne zamarajte se UltimateGroup47. Blokao sam ga na fejsu jer me zamarao svakakvih problemima koji se ne tiču teme (tipa ženske, digitalni fotić, šta ako ovo ono itd...), a ima 14 godina i zato mi je na SVAKI post stavio thumb down! Jarane, nisi ti riskirao sa stavljanjem custom ROM-ova na GT540 i nisi ti napravio ovako detaljan tutorial i još svakodnevno pratim novosti  te ažuriram temu!

Gigimon kaže...

he he, malo sam se nasmijao na par zadnjih postova. ultimate sad stavlja ko nenormalni romove, a prije 2 tjedna clockanje ga brinulo ako ga za 50 mhz podigne, hoće se grijati, hoće riknuti bla bla. mislim nije ovo neka zlonamjerna kritika.

O tome sam već i napisao.

bataya kaže...

Pa svaki 2.3.7 CM7 vizuelno izgleda isto, al kao i uvek bitno je ono ispod haube. ;) na v5+zica update v4 svetla rade normalno.

Ovo je istina. Imao sam i PCF v6, ali nisam ni skužio da ne rade svjetla, jer ipak sam ga imao nepunih 24sata.

dejo kaže...

Meni na oxygenu stižu sve poruke, ipak svaki dan razmjenim dosta SMS-ova sa djevojkom, a i na PCF v5 nisam imao problema (sa SP1234 vez ikakvog zice update)

UltimateGroup47 kaže...

fastboot erase boot, system.. sve nanovo ili jos bolje, rzr recovery pa wipe all except recovery i viola. Radit ce, ovako nece, jer uvijek ostanu primarni fileovi koji ga podsjecaju na te bugove bla bla bla. To bi trebalo rijesiti problem.

Batali priče. RZR recovery prvotno nije 100% namjenjen GT540, ali ipak radi. Nisam ga testirao. Moja preporuka je recovery 2.5.1.8 jer nijednog problema nisam imao. Sve ROM-ove sam instalirao preko njega, sve backup-ove i recovery-e te sve wipe-ove!

thomas moore kaže...

ERvo ekipa javljam samo da sam uspješno stavio CM7 2.3.3 mu4ik..mob se čini dosta brz i responzivan..poigrat ću se još malo s njim,stavio sam ga preko rzr recovery i zadovoljan sam instalacijom i tim recovery-em..

Drago mi je što je sve prošlo u redu. Možda bi ti se više svidio Mur4ik-ov ASIS koji je 2.3.7 CM7.1? Koristio sam najviše RC5, a i par dana ASIS i mogu reći da sve radi besprijekorno.

Moj PC  
1 3 hvala 0
13 godina
protjeran
Najbrži kaže...

Ne zamarajte se UltimateGroup47. Blokao sam ga na fejsu jer me zamarao svakakvih problemima koji se ne tiču teme (tipa ženske, digitalni fotić, šta ako ovo ono itd...), a ima 14 godina i zato mi je na SVAKI post stavio thumb down! Jarane, nisi ti riskirao sa stavljanjem custom ROM-ova na GT540 i nisi ti napravio ovako detaljan tutorial i još svakodnevno pratim novosti  te ažuriram temu!

Batali priče. RZR recovery prvotno nije 100% namjenjen GT540, ali ipak radi. Nisam ga testirao. Moja preporuka je recovery 2.5.1.8 jer nijednog problema nisam imao. Sve ROM-ove sam instalirao preko njega, sve backup-ove i recovery-e te sve wipe-ove!

Najbrži, ko da si Boga za jaja uhvatio jer znaš nešto.. Nije bitno koliko godina imam, a nisi se ni ti rodio naucen. 100% si i ti nekoga smarao za to, citao, itd dok nisi skontao, a nisi mogao ovdje jer, nije bilo te teme, kasnije si napravio ovu temu,
jer si skontao kako sta ide, tako da STFU, do sada nikom nisam nista ruzno rekao, a i necu, ja ne znam sta ti bi da ti pricas ovdje po forumu neke nase "privatne razgovore" s chat-a...  sta bi bilo da sad svi ovdje pisemo ko je sta kome rekao kada i zasto ..sramota. Ovo je tema posvecena Androidu a ne da ti
govoris jesi li me i kad si me i zasto si me kad i tad blokirao na facebook-u, koga to briga? Njima je bitno da im neko pomogne, a ja naravno pokusavam, procitaj svaki moj post, nista pogresno rekao nisam, i ako sam nesto bezveze napisao  zasto nema efekta, ipak nije offtopic kao sto ti sada radis, samo pogledaj citate.. {#}
Sipa
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 19:26 (UltimateGroup47).
13 godina
protjeran
Da.. rzr recovery je mnogo bolji u odnosu na cwm
Sipa
14 godina
neaktivan

Sad kad spomenuste poruke, meni jedno 2x nisu stigle odma (za ovo znam, posto su me kasnije zvali bilo), al stigle su posle 3-4sata. Dal se jos koji put desilo, nemam pojma...

Koju aplikaciju koristite za sms? Postoji opcija u performance podesavanjima da se lockuje sms aplikacija kako ne bi doslo do gubitka poruke kad zafali memorija.

2 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Imas na marketu tonu aplikacija za sms, uzmi jednu nemas beda.

Sipa
14 godina
neaktivan

koristim go sms, pa reko da vidim dal nju koriste i ostali kojima ne stizu poruke.

0 0 hvala 0
17 godina
bataya kaže...

koristim go sms, pa reko da vidim dal nju koriste i ostali kojima ne stizu poruke.

Ne koristim nikakvu zasebnu aplikaciju.

bataya kaže...

Postoji opcija u performance podesavanjima da se lockuje sms aplikacija kako ne bi doslo do gubitka poruke kad zafali memorija.

Ovo sam vidio na xda forumu, ali nisam ni to koristio. Nije na odmet aktivirati čisto da ne bude poslije kada je već prekasno: "zašto nisam".

13 godina
neaktivan

Da imaš pravo taj 2.3.7 cm7.1 mi je bio naum al reko da vidim kako ova prethodna verzija šljaka s obzirom da mi je to prelazak sa CM6 na CM7..Vjerojatno ću i nakon nekog vremena unaprijediti verziju..Još jednom a vjerujem da u ime svih to govorim svaka čast Najbržem na trudu,brzim odgovorima,ažuriranjima itd..{#}

15 godina
neaktivan

Imam jedan bug za prijaviti. Vezan je za PCF CM7 v6.

Naime, danas sam htio upaliti i slušati radio ali nije radio. :)

Ako nema sluški, normalno da piše spojite slušalice. Ali njemu treba i bluetooth??? Zašto?

A kad sam izašao iz radia, muziku mi hoće svirati samo preko zvučnika, a ne i na sluške... Kada restartam mob, glazbu mi svira preko slušalica, ali čim uđem u radio, opet samo zvučnik... Je li se kome to događalo?

'mrzim kad mi Metro 2033 ide manje od 250fps || EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

1 0 hvala 0
17 godina
bataya kaže...

I ja koristim go sms, nisam primjetio nikakva kašnjenja  {#}

15 godina
tonchy kaže...

Imam jedan bug za prijaviti. Vezan je za PCF CM7 v6.

Naime, danas sam htio upaliti i slušati radio ali nije radio. :)

Ako nema sluški, normalno da piše spojite slušalice. Ali njemu treba i bluetooth??? Zašto?

A kad sam izašao iz radia, muziku mi hoće svirati samo preko zvučnika, a ne i na sluške... Kada restartam mob, glazbu mi svira preko slušalica, ali čim uđem u radio, opet samo zvučnik... Je li se kome to događalo?

Jesi probo s drugim sluškama možda je tu problem možda ne rade sluške,kod mene sve radi normalno na pcf 

Zagorje u srcu
17 godina

ICS Beta 4 vjerovatno sutra dolazi, napisao je MikeGapinski na svom twitteru. U njemu je riješen deep sleep, problemi sa appsovima i dr. Možda bude i kamera riješena.

Moj PC  
2 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
bataya kaže...

koristio sam i njega i stock messinger i opet ne dolaze poruke. jedino s M5 (starim mur4ikovim), 2.1 i 2.2 nemam problema s porukama

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice