Ljute ptičurine?
Testiraj ti i javi, ja sam odfakao na spavanje, rano se dižem jer pop sveti kuće -.-"
BTW: settings/developer settings/strict mode - enable and no more red border
Ljute ptičurine?
Testiraj ti i javi, ja sam odfakao na spavanje, rano se dižem jer pop sveti kuće -.-"
Ljute ptičurine?
Testiraj ti i javi.
Jesam, po mojem sudu identično kao i na PCF CM7 v6, znači igrivo (malo šteka)
Ljute ptičurine?
Ne pomaže...
YouTube ne radi, a čini mi se da ne radi niti "deep sleep", Wi-Fi je problematičan.
Nakon cjelonoćnog punjenja baterija je na 70%
Kod dolaznog poziva ne radi tipka za uspostavu poziva (tipka za javljanje)
Ne pomaže...
Istina, nije mi se sinoć pokazivalo, ali danas da. Usput ne radi battery sensor, ne pokazuje temp i pravu voltažu.
YouTube ne radi, a čini mi se da ne radi niti "deep sleep", Wi-Fi je problematičan.
Nakon cjelonoćnog punjenja baterija je na 70%
YT nisam testirao, "deep sleep" mislim da radi, ali sada kada sam se probudio i da ga otključam on se zablokirao. Wi-fi mislim da radi bez problema, meni je našao mreže, ali nisam se spajao. I da, baterija mi je full čudna. Vratio sam se sada na oxygen samo zbog toga što ima bogat rječnik i lakše mi je pisati poruke, dok na PCF-ov mi nudi samo riječi kontakata (tražio sam i po postavkama, ali nisam ništa uspio).
Zaključak: Ima poboljšanja, ali se vraćam na PCF CM7 i čekam novu betu
Jel moze tko napravit tutorial za to na xperiji x8? Bio bi zahvalan!
Traži si ovdje ROM-ove i tutorijale, vidim da ima i ICS za X8. Ova tema nije mjesto za X8 te stoga nemoj ići dalje u offtopic.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
4.0.3 | CM9 | 2.6.35.14 kernel ICS by MikeGapinski - download wi-fi fix
KAMERA NE RADI!
NAPOMENA:MORATE imati system partition 220MB/164MB data partition inače ICS neće raditi kako treba, a to možete napraviti ovako:
MBN system partition, kopirajte datoteku "appsboot_220_164_64" iz MBN system partition i prebacite ju u C:\tools, te zatim preimenujte u "mbn_file" a potom ukucati ovu komandu u CMD pri čemu Vam je mobitel u FASTBOOT MODE >> POWER + CAMERA:
cd C:\tools
fastboot flash APPSBL mbn_file.mbn
fastboot reboot
Evo napravio sam sve osim ovo pod napomena... i ovo mi stoji ekranu cijelo vrijeme
Ako si prije stavljao rom-ove, kao pcf, oxygen, mbn partition je uredu.
Ako nisi, uradi to obavezno sto je navedeno pod napomenu.
Ako nista od toga ne pomaze, ides ovo, P.S. najverovatnije si upao u bootloop:
Idi:
Recovery >> Wipe data/factory reset, Wipe cache, Advanced >> Wipe dalvik cache, Reboot.
100% ces rijesiti problem.
probam to... kasnije... sad me zanima dali je mob rootan s tim firmwareom ili sa oxygenom npr?
Pri instaliranju bilo kojeg Custom ROM-a mobitel se automatski rootuje.
Jel radi kamera na 4.0.3 | CM9 | 2.6.35.14 kernel ICS by MikeGapi
Preporučio bih ti da prije postavljanja pitanja PROČITAŠ TUTORIAL. Pronaći ćes odgovor.
NAPOMENA:MORATE imati system partition 220MB/164MB data partition inače ICS neće raditi kako treba, a to možete napraviti ovako:
MBN system partition, kopirajte datoteku "appsboot_220_164_64" iz MBN system partition i prebacite ju u C:\tools, te zatim preimenujte u "mbn_file" a potom ukucati ovu komandu u CMD pri čemu Vam je mobitel u FASTBOOT MODE >> POWER + CAMERA:
cd C:\tools
fastboot flash APPSBL mbn_file.mbn
fastboot reboot
Evo napravio sam sve osim ovo pod napomena... i ovo mi stoji ekranu cijelo vrijeme
Nisi napravio sve, treba napraviti SVEšto piše u cijelome postu!
Jel radi kamera na 4.0.3 | CM9 | 2.6.35.14 kernel ICS by MikeGapi
Pročitaj cijeli post ponovno prije nego postaviš još koje pitanje.
Ako si prije stavljao rom-ove, kao pcf, oxygen, mbn partition je uredu.
Ako nisi, uradi to obavezno sto je navedeno pod napomenu.
Nije u redu, ovisno od ROM-a bira se mbn file, za sve one 2.3.7 verzije ja sam koristio 180/204, ali za ICS Beta 3 MORA BITI 220/164!
Ja sam koristio 200 184 64, sve je OK! Ne laguje itd.
Za one koji imaju lagove na bilo kojem ROM-u evo jedan fix koji to eliminise, (smanjen load time, nema bug-a kod unosenja PIN-a, itd itd)
http://www.mediafire.com/?g4fte3m87t3ukui
INSTALL:
Recovery >> install zip from sd card.
Reboot.
Hmm.. moguce, meni je tako nekad jako kratko svjetlilo, ali za to da nema nikako ne znam. Najverovatnije nesto je u instalaciji zaobisao. Mozda da pokusas preko fastboot ili preko recovery ali da uradis format itd?
Trenutno sam na 4.0.3 Beta3, nije ni on bez mane, iako je jos beta 3 jos je bagovit .
E ovako interesira me pošto sam čitao u bugu kako za iphone postoji aplikaccija pod nazivom anySIM i kako ona omogučava da koristiš sim karticu bilo kojeg operatera na telefonu. Dali tako nešto postoji i za android odn za mog optimusa GT540? Ili možda znate način kako da to napravim neki tutorial ili što?
E ovako interesira me pošto sam čitao u bugu kako za iphone postoji aplikaccija pod nazivom anySIM i kako ona omogučava da koristiš sim karticu bilo kojeg operatera na telefonu. Dali tako nešto postoji i za android odn za mog optimusa GT540? Ili možda znate način kako da to napravim neki tutorial ili što?
Hm... logično, Iphone je skoro pa najpopularniji, zato su i nasli taj "neki" nacin da ga otkljucaju preko APP. Cisto sumnjam da ces uspjeti preko APP, nego imas na ebay, ili negdje takvim online shopovim-a unlock kodove za oko 3$,
kao sto bi rekli, nema dzabe ni u stare babe.
da nisi sad napisao ne bi ni iso pogledat, ne radi ni kod mene isto na pcf
kog briga :)
Nakon par pokusaja... i muke isusove stavio oxygen.. I mogu reci da je dosta bugovit... Cesto ne radi tipka za brisanje kad pisem poruku, sam se ugasi.
Da li je moguce vratiti na orginalanu verziju 2.1?
Nakon par pokusaja... i muke isusove stavio oxygen.. I mogu reci da je dosta bugovit... Cesto ne radi tipka za brisanje kad pisem poruku, sam se ugasi.
Spomeni koji su to "bugovi"? Tipka za brisanje radi normalno, svaki dan pošaljem 50+ poruka. Ne može se vratiti na službeni 2.1, a i vraćanje na neslužbeni 2.1 često rezultira "brickanjem" mobitela jer se radi preko KDZ updatera.
Spomeni koji su to "bugovi"? Tipka za brisanje radi normalno, svaki dan pošaljem 50+ poruka. Ne može se vratiti na službeni 2.1, a i vraćanje na neslužbeni 2.1 često rezultira "brickanjem" mobitela jer se radi preko KDZ updatera.
Ovo nije bas najjugodnije palo ovom korisniku, Najbrži.
Slušaj Gjur0, bez panike, i meni je oxygen bio bugovit do bola, samo sto najbrzem dobro lezi pa..
Vidi, izbjegavaj koliko god mozes sluzbeni 2.1, stavi ASIS | SwiftDroid 2.0, ja ga imam, ma.. svemirski brod, imas cak 3 teme instalirane..
Ako ne znas stavit nesto sto bi htio, javis se meni u PP, ja i ti to odradimo, a ako bas zelis vratiti na 2.1, jos LAKŠE, brickanja u 70% slucajeva nebi trebalo biti, a to ti moze zavisiti gdje si ga ustekao, da li u front ili back port, itd itd,
moras sve programe pogasiti, paziti da napon struje ne padne.. ima toga, i ako se desi da ga brickujes, IMA RJESENJE, javiš se meni.
I mogu reci da je dosta bugovit...
Koji to bugovi? Lako reći ovaj onaj ROM bugovit, ali navedi koji su to! Možda nije bug već pogreška korisnika (tj. vas).
Update-an post ICS by MikeGapinski. Čekam samo da riješi deepsleep i koristit ću ga daily, a do tada sam na oxygenu. Oxygen ima jedan bug: kada stisnem HOME tipku, javi onaj "welcome" screen. Kod vas je isto tako?
Da, tako je svakom na Oxygenu. Evo ja cu po 3. put trebati erase all preko fastboot pa sve nanovo, kad mob restartam ode na crveni lg logo i ugasi se, 2. paljenje baci me u recovery, spustio sam clock, nista.
Sta je bilo sa onim pcf v5 + zice 4 update, jel to to, ili jos o5 mora sp12345, NE ZELIM kao i vecina pcf v6 jer ima bug taj da ne rade svjetla iznad crvene i zelene tipke, generalno, koji rom da stavim, evo hvalio sam ASIS, a napravio
tsunami od androida, raznorazni kernel panics.. cim sam instalirao pandaAPP, dolphin, itd gotov. Sta staviti? link od pcf v5?
Kakvu važnost imaju ta svijetla na pcf-ovom v6? Nemožeš u mraku napipat tipku ili? Meni više smeta stanje oko baterije jer kad ga skinem sa punjača odmah padne na 85%. Inače Rom kao takav je odličan
...inače ta svijetla mi nikad nisu radila tako da sam naviknut na to...
Kakvu važnost imaju ta svijetla na pcf-ovom v6? Nemožeš u mraku napipat tipku ili? Meni više smeta stanje oko baterije jer kad ga skinem sa punjača odmah padne na 85%. Inače Rom kao takav je odličan
...inače ta svijetla mi nikad nisu radila tako da sam naviknut na to...
drugo je biti naviknut.
Sada sam na Froyo Optimum 6.0, odlican rom, sam po sebi jednostavan, brz, 2 launchera, velicina ROM-a samo: 60mb recovery.
Kakvo je stanje baterije na froyu?
Kazem ti, jednostavan je, sam po tome, nema nekih specijalnih efekata, baterija odlicna. Za to je i namjenjen.
Trenutno testiram 10 ROM-ova.