mislio sam uzet c5, ali nekako mi se ne čini da vrijedi razlike od skoro 300 eura
Ne znam da li je prava tema, ali već neko vrijeme (10-15 dana) mi MaxTV android aplikacija ne radi kako treba na TVu, odnosno premotavanje sadržaja i odabir istog samo u nedogled vrti.
Ništa se drugo nije mijenjalo, zadnjih godinu i pol je radilo bez greške otkad sam na optici. Kao da su spizdili aplikaciju, slučajno, namjerno? Gledao sam, nema ažuriranja nikakvog...
Što kažeš na HISENSE 65E7NQ PRO za 480€?
Mislim da nema potrebe ići na taj kad za 70e više ima Hisense 65U6NQ sa osjetno više svjetline i zona gašenja ali ako mora i taj E7NQ će poslužiti.
Opcije su nešto bolje i u tom nižem rangu 400-500e ako se pristaje smanjiti veličinu na 55"(tipa Philips PML8709 za 399e), a ako je opcija 700-800e + 55" onda kao što je kolega rekao već ide i LG OLED ili neki odličan miniLED.

Na koji način? Ne snalazim se baš a Android TVom, na mobitelu znam kako.
Palo mi je to napameti, čak izbrisat cache memoriju, ali nisam znao kako to napraviti a nije mi se dalo guglati iskreno :/
Na koji način? Ne snalazim se baš a Android TVom, na mobitelu znam kako.
Palo mi je to napameti, čak izbrisat cache memoriju, ali nisam znao kako to napraviti a nije mi se dalo guglati iskreno :/
isto kao na android mobu...
tv\android settings - apps - željeni app - force close i\ili clear cache\data
Dakle 55” mi je preveliko pa idem na 50”,48” jos bolje!
https://www.hgspot.hr/oled-tv-lg-48b4-2024-oled48b43la-48-122cm-ultra-hd-4k-120hz-0-1ms-dolby-vision?manufacturer_id=1034
Lg 48 B4
S obzirom da je uredj oz 2024 i nekako mu cudno da se jos nije prodao pa me strah da nije izlozbeni uredaj pa me zanima dal se igdje moze provjeriti broj radnih sati!?
Čisto da kažem da ima i 48" i 42" LG C4 za iste i manje novce pa ne moraš na B4.
A ovo za izložbeni primjerak, nisam nikad vidio da trgovina ne istakne pa vjerujem da moraju negdje iskazati to.
Imaju još starih zaliha vjerojatno.
Ja bih ipak dodao tih 300 €
Ja bih ipak dodao tih 300 €
ja ne bi...
sport ne gledam, dnevna je zamračena i po danu tak da mi viša svjetlina ne znači skoro ništa, malo bolji proc mi je nebitan jer ionako 99% vremena gledam filmove i serije () sa računala
i tako... svakom svoje ofkors, da su mi bitne stvari koje čine razliku, možda bi i ja dodao tih 300e... ovako, radije ih pojedem i popijem kad su mi te razlike nebitne
Pozdrav svima,
zapeo mi je za kupnju Philips 55OLED769/12
Molim vas mišljenje i vaša iskustva obzirom da se radi o početnom OLED modelu, svjetlina ekrana, gledanje iz kuteva i usporedba sa recimo Qled mini led modelima u istom cjenovnom rangu?
Hvala
Ne nađe se baš puno podataka o njemu ali ima Benchmark recenzija i tv je kud i kamo ispod LG C4 ili sličnih, a može ih se naći za iste novce.
Samo 330 nita max svjetline što sramotno malo za HDR, izbjegao bih ga maksimalno ako ima konkurentskih modela za sličnu cijenu.
Doslovno kolega iznad za iste novce uzima C4 koji je vise nego duplo svjetliji i iste dimenzije i bolje pokriće boja, a za sličnu cijenu se nađe i Samsung S90D.
Pozdrav svima,
zapeo mi je za kupnju Philips 55OLED769/12
Molim vas mišljenje i vaša iskustva obzirom da se radi o početnom OLED modelu, svjetlina ekrana, gledanje iz kuteva i usporedba sa recimo Qled mini led modelima u istom cjenovnom rangu?
Hvala
Skloni burn in-u
Jeli 600 eura korektna cijena za https://www.philips.hr/c-p/65OLED707_12/oled-7-series-4k-uhd-oled-android-tv
Kupljen 1.mj 2023
Razmisljam o prodaji !
Pozdrav
Molim preporuku za tv veličine 50 do nekih 500e.
Većinom se gledaju obični programi,youtube a ponekad netflix.
Sad imam TCL 50" QLED TV 50P7K i treba mi još jedan tv pa jel ima nešto bolje,jel vrijedi TCL 50KS malo više jer je mini led?
Gledam na ekupi sve jer imaju sad -10% i uzimam još +3g osiguranja.
Imaš TCL 50C7K za 540e isto na ekupi, puno bolja opcija, miniLED.
Ne znam jesi na njega mislio pod ovaj drugi pošto ne postoji 50KS.
sad si još kupi podesivu fotelju i zaboravi na monitor...gamepad u ruke i deri.

Nakon par mjeseci odlučivanja.. svelo se na dva modela..
Tcl 85c7k
Ili
Tcl 75c8k
6 | 85c7k |
---|---|
1 | 75c8k |
Lijepo izgleda.
Jeli 600 eura korektna cijena za https://www.philips.hr/c-p/65OLED707_12/oled-7-series-4k-uhd-oled-android-tv
Kupljen 1.mj 2023
Razmisljam o prodaji !
Znaš kako ide prodaja.
Staviš tu cijenu i čekaš. ako se nitko ne javi za mjesec, dva, tri spustiš za 50€
Ima li produženu garanciju, ili je imao samo dvije godine garancije ?
Sve to igra ulogu.
Danas se televizori polovni teško prodaju. Najbolje idu stariji led 50 inch za 150€, kupuju ih vlasnici apartmana.
Mislio sam na ovaj model 50C6KS al sam krivo napisao.
Nebi išao preko 500e,možda nešto ima od hisensea da je bolje od trenutnog kojeg imam?
Mislio sam na ovaj model 50C6KS al sam krivo napisao.
Nebi išao preko 500e,možda nešto ima od hisensea da je bolje od trenutnog kojeg imam?
U tom slučaju ima prošlogodišnji mini LED Hisense 50U6NQ, ali 55" verzija je još 10e MANJE u centru tehnike gdje su najjeftiniji trenutačno pa eto jedna smiješna situacija ako stane ta veličina.
Da se pohvalim i proširim vijest, u Elipsu sam jučer na akciji za 1400 kupio TV Samsung 65" S90D i HW-Q600C soundbar. Točna oznaka je QE65S90DATXXH, to je koliko sam istražio jedina dimenzija S90D koji je QD-OLED. Druge dimenzije S90D su isto na akciji sa tim soundbarom, kažu da rješavaju stari model na akciji sa soundbarom da mogu prodavati novi S90F.
koliko traje jamstvo na uređaj ?
Što uzet za do 500€ a da je 50" (ne stane veći, max širina je 115cm)? Koristi se za gledanje filmova/serija i gaming na PS5. Smart dio nije previse bitan, ide Amazon stick ili AppleTV u buducnosti, bitnija je kvaliteta slike. Prostorija je dosta svijetla.
Pozdrav, malo rotiram televizore u kući. U drugu sobu ide stari Samsung 8000 serije, 55", a u dnevnu bih uzeot nešto veličine 65" (ili čak možda 75"). TV se većinom koristi kao foto album (Google Chromecast), prikaz onoga što trenutno svira na WiiM streameru, i onda za gledanje tu i tamo nekih serija ili filmova. Obični TV program samo kad je sport u pitanju i nešto bitno baš. Bilo bi ok da je Android sistem jer već imam Mi Box koji funkcionira ok za ove svrhe što sam naveo, a njega ću isto preseliti sa Samsungom u drugu sobu. Ovaj novi 65" će biti montiran na zid. Pozicija gledanja je otprilike 4m udaljenosti. Uglavnom kad se aktivno gleda, ne gleda se u osvjetljenoj sobi. Pronašao sam jedan koji mi ulazi u budget.
Nešto bolje od ovoga možda a da je u tom budgetu (i uzimajući u obzir namjene koje sam naveo gore)?