Poštovanje ekipo!
Imam ZALMAN T-1 plus kućište i prema navodima sa njihove službene stranice raspored protoka zraka bi trebao biti na način da je ulaz zraka s prednje i bočne strane a izlaz sa stražnje. Kako je cilj postići podtlak unutra zanima me kako to postići budući da za izlaz zraka na stražnjoj strani ima mogućnost samo postavljanja 80mm ventilatora (koji i dolazi s kućištem). Kako točno postaviti druge ventilatore (prednje i bočne) jer ako dodam ispred i na bok dodatne ventilatore to će u biti napraviti tlak unutra. Da li bi se ipak na bočnu stranu moglo postavit dodatni ventilator da vuče zrak van a recimo na prednju da upuhuje...?
Unutra imam INTEL Core i7-4771 na matičnoj Gigabyte GA-Z87M-D3H, grafička XFX Radeon HD 6950 2gb DDR5 DD, SSD 120 GB, HDD1 500 gb, HDD2 1 TB, 2x 4GB RAM i napajanje Fortron Raider S PSU 750W. Sve temperature su prilično uredne pri igranju osim grafičke koja redovito dostiže temperature 65-68 °C (recimo pri igranju Alan Wake igrice na HIGH postavkama). Da li bi kakva bolja termalna pasta barem malo smanjila temperaturu (može i prijedlog koja ako da...).