Meni su na Black widow odvratne "noge" kućišta, nema pravih kaveza za diskove jer mrzim diskove šerafiti u vertikali (vrijedi i za MS Falcon),
MS Falcon mi je "zdepasto" kućište (podjednako dugačko i visoko), odvratno izgleda i to isto vrijedi za tvoj precjenjeni Anidees Al-Crystal.
Kavez za napajanje meni u tume segmentu ne znači ništa i ja znam da si ti mislio na MS Black widow da je druga dimenzija, ja sam komentirao obadva
tvoja komentara.
Ti ne uvažavaš druga mišljenja već samo misliš da ti znaš najbolje od svih i stvarno sam se umorio od glupih rasprava s tobom i stvarno mi je dosta već,
znaš onu, pametniji popušta. Pozdrav i samo deri i dalje po svome.
ps. to je onako na prvu jer nemaš više što za reći.
Taj falcon nisam vidio u zivo, no sumnjam da je plastika i lim kvalitetan kao kod zalmana, jer sam uzimao susjedima ta jeftina ms kucista zali boze reciklaze! kaj se tice black widowa ono je 200kn skuplje od z3+ a to je pun "k" razlike, dakle rezime cijele price da ti usporedba nema veze s vezom!lp
A normalno da će napisati samo ono što njemu i njegovom glupom mišljenju odgovara. Ne zamaraj se s tim likom, ne vrijedi kupiti kartone radi takvih.