Raspored Ventova DF-01B

poruka: 7
|
čitano: 2.362
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Raspored Ventova DF-01B

Imam navedeno kuciste:"Chieftec DF-01B" i nikako nemogu napraviti dobar airflow.

Pa bih molio da mi predlozite neki najucinkovitiji airflow kako bih uspio ohladiti ovu svoju grijalicu od grafe (ref. HD6870).

Trenutno je ovakvo stanje kao sa slika.

Ima li ko kakav bolji prijedlog jer mi ovakav airflow nije ucinkovit.

Bocna strana Bocna strana
Unutra Unutra
jel od silnog proteina smanjila mi se kara,al glavno da je na bicepsu pukla kapilara|||http://www.youtube.com/watch?v=h1KDYOvecl0&feature=player_embedded#at=60|||
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Raspored Ventova DF-01B

sve je ok,samo ti donji na bočnog može ispuhivat van a i nemora

Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina
Re: Raspored Ventova DF-01B
seth kaže...

Da bas to jer ti samo jedan ispuhuje metni onda od ona 2 bocna da ti jedan puse van :)

15 godina
protjeran
Frenkyca kaže...
seth kaže...

Da bas to jer ti samo jedan ispuhuje metni onda od ona 2 bocna da ti jedan puse van :)

Dobro je sve, pozitivni pritisak u kucistu smanjiti ce unos prasine.

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
15 godina
neaktivan
Raspored Ventova DF-01B

Ok Hvala, koji da stavim s obzirom da ovaj gornji daje zraka cooleru za proc, a ovaj donji daje zraka grafi.

S tim da ako ovaj koji daje zraka grafi okrenem da izbacuje, onda ce se opet grafa gusit jer ce on uzimat od ovog unutra dole zrak.

Koji da okrenem?

jel od silnog proteina smanjila mi se kara,al glavno da je na bicepsu pukla kapilara|||http://www.youtube.com/watch?v=h1KDYOvecl0&feature=player_embedded#at=60|||
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Ako je grafika referentna "ucinkoviti" air flow ne postoji. Graficka je zatovrena i ti ne hladis nju nego hladis njen oklop a chip se nesmetano greje i greje i greje i toplota odlazi i on se greje i imas istu temp kao i sada.

Mozes da malo odbranis maticnu sa coolerom na strani sa jos jednim ako imas mesta izmedju hdd i dvd-a i 2 da izbacuju vazduh van kucista na top-u. 

Samo sa ASUS-om MOZE - 2 grafike fabricki neispravne za 3 meseca.(EAH6970+ENGTX580DC II)
14 godina
neaktivan
Raspored Ventova DF-01B

Pozdrav svima,

Koje točno ventove imaš? Ovako postavljeni ventovi kako si naveo bi trebali jako dobro raditi svoj posao... možda su ti ventovi loši ili se vrte na premalo okretaja? Ako si ih spojio drito na MBO, postoji mogućnost da se vrte na jako niskim okretajima...

pozz {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice