Genijalne su mi ove slide-in ladice za HDD
CHIEFTEC Bravo BA-01B-B-B
- poruka: 75
- |
- čitano: 23.364
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
Hyperione, mogu ti iz Austrije za cca 20ak dana ovo povesti, za kejs:
http://www.ditech.at/artikel/CHIROL/Rollen-Set_fuer_Chieftec_Gehaeuse_Big-_und_Mediumtower.html
Po cijeni od 7€ + pederve koji plaćam na granici...
Dakle cca 65kn...
Javi mi na PM.
Evo malo sam bolje sredio kablove.
One kablove za front panel (usb,audio,1394 i đinđe power button,reset,hdd led...) sam uspio progurat između uskog prostora koji se nalazi između desne stijenke ladice za diskove i metalne ploče sa rupicama. Ruke su mi sve porezane dosta mi je toga za cijeli život, kablovi se jesu malo zgulili,ali se isplatilo, nema više kablova uz matičnu ploču. Prža je pomaknuta skroz gore (nabavio kabl od 1m) i pravilno sam je ugradio tj. metoda sa 4 smart šarafa.
Corsairi posuđeni od don kihota.
Premda kučište i nije baš po mom ukusu, moram priznat da izgleda jako lijepo u tvom slučaju. Jako si lijepo smjestio .
One kablove za front panel (usb,audio,1394 i đinđe power button,reset,hdd led...) sam uspio progurat između uskog prostora koji se nalazi između desne stijenke ladice za diskove i metalne ploče sa rupicama. Ruke su mi sve porezane dosta mi je toga za cijeli život, kablovi se jesu malo zgulili,ali se isplatilo, nema više kablova uz matičnu ploču. Prža je pomaknuta skroz gore (nabavio kabl od 1m) i pravilno sam je ugradio tj. metoda sa 4 smart šarafa.
eh i ja sam izrezao ruke od kućišta, i to ne jednom
Ovo je genijalno. Liči na jedan Lian-Li
Telefoniraj, možda ga naruče...
Goc je Hyperionu "nafektao" zadnji, koji je bio za nekog rezerviran, ali taj "netko"
je odugovlačio, pa smo ga uspjeli povući za Hyperiona.
BTW, stižu nove sličke...
Zna možda netko gdje bi se kod nas mogli nabavit oni kotačići za kućište? Je li netko to već probao montirat i ima li kakvih komplikacija kod montaže? Koliko je nakon toga kućište stabilno, a da se slučajno ne prevrne?
Zna možda netko gdje bi se kod nas mogli nabavit oni kotačići za kućište? Je li netko to već probao montirat i ima li kakvih komplikacija kod montaže? Koliko je nakon toga kućište stabilno, a da se slučajno ne prevrne?
Nije stabilno kao sa stalcima, ali je dosta stabilno da se možeš vozit na njemu.
Imaš u DiTech-u...
Ja ih imam, kućište skroz stabilno, ali zato i 3-4 cm višlje nego originalne nožice.
Možda je BIG tower malo manje stabilan zbog visine i centralnog težišta,
ali da se možeš voziti, možeš. Kotači su kao na uredskim stolicama,
dakle nose težinu, a da sam sjedio na Čifcu, jesam, a da sam se rolao po sobi,
jesam, a da se iskrivio/pokvario, nikako. Ko nov.
Nije stabilno kao sa stalcima, ali je dosta stabilno da se možeš vozit na njemu.
jesam, a da se iskrivio/pokvario, nikako. Ko nov.
Sad vam kejs služi i kao skejbord.
Više kao romobil sa sjedalom :D
Više kao romobil sa sjedalom :D
Još samo fali košarica i neki mali motor i možete sa kejsovima i na plac po grincajg ići.
Jeste možda koristili Front Panel SCYTHE Kaze Master na ovom kućištu i jesu li njegovi produžni kabeli bili dovoljno dugi?