Mali updejt. Dobio sam odgovor da je to vrijedilo za prošlu verziju Phoenix minera. 5.5c koju sam skinuo ili ste skinuli nije komprimirana. Dobro pa nisam rušio Windowse. I ovako sam mislio mjenjat lozinke reda radi.
Ocigledno je za sve verzije prema ovom postu:
Medjutim sam razlog zasto ga ukidaju i dizu citavu frku je sto je uklonjen sa MEGA-e i sto se navodno developeru gubi svaki trag.
Nakon daljnjeg citanja se moze saznati i da developeri Nicehash-a imaju istoriju prevara i sumnjivih radnji. Prije par godina im je navodno hakiran server i tada je netko odnio 4700 BTC-a koje su ljudi imali kod njih. Jesu oni to vracali ali postepeno pa je sve sumnjivo.
Zatim jedan od osnivaca Nicehash-a Matijaž Škorjanac je pravomocno osudjen i odlezao skoro 5 godina zbog kreiranja botnet mreže imena "Mariposa".
I kako ja to sada vidim je da osudeni kriminalac za cyber kriminal, kreator velike botnet mreze meni preporucuje da instaliram njegov program koji moram exludad u firewall-u jer je on kao siguran, a tamo neki lijevi nije jer mu je nepoznat autor i jer je skinut sa cloud servisa radi krsenja ToS.
Znaci ne vjerujem ni jednima ni drugima.
Sreca Nicehash sam bio samo skinuo na sekundarni PC, isprobao da vidim i odmah odustao.
Sad se valja zezati sa reinstalom na tom PC-u i pratiti aktivnost kucne mreze.
Iza njihovog minera stoji firma iza koje stoje imena i prezimena. To nemaš sa većinom minera, dakle opet je najsigurnije koristiti njihov (excavator) za one ljude koji već majnaju sa Nicehashom..