Altcoins - vijesti, špekulacije, rasprava izdvojena tema

poruka: 692
|
čitano: 258.999
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long, pirat, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Altcoins - Pitanja i odgovori
17 godina
Altcoins - vijesti, špekulacije, rasprava

Bit će još tih horor priča sa bitcoin cashom. Npr. rudari bitcoina bi mogli lako napasti bcash mrežu s 51% jer su kompatibilni

https://notehub.org/nz8d0

Na twiteru je zanimljivo, jer je Roger Ver ili kako se zove ponovo aktivirao @bitcoin račun. 

blockexplorer.com će bth zvati bitcoin, a 'pravi' btc bitcoin će zvati 'legacy'. I dalje R.V. sije pomutnju 

In August 2017, Bitcoin forked into two variants. These have taken radically different paths.

Looking at the situation one quarter later, it is clear to us that the Blockstream fork of bitcoin diverges so radically from the ideas presented in the Bitcoin white paper, that it is an evolutionary dead end. While it may still have high trading value, as a mere collectible of curiosity, the Blockstream fork of bitcoin is not part of building any future financial infrastructure, which is what Block Explorer is about.

A currency of the future has subcent optional usage fees and instant transactions. The Blockstream fork of Bitcoin ("Bitcoin Legacy") is at $20 usage fees and rising, with no end in sight, and can take days to confirm, despite unfulfilled promises to the contrary on both points when Segwit activated in what can only be described as a community fistfight. We are therefore making the decision to consider the Blockstream fork deprecated, and support it as legacy technology only.

Rather, we have made the decision to support the only bitcoin fork with a postive utility momentum, which is Bitcoin Cash. We took an early decision to deploy a Bitcoin Cash block explorer and will continue to roll out related services. We are also deploying tools for other cryptocurrencies we find on a positive momentum path, such as ZCash, which have increased privacy value.

We will not add future support for the Blockstream fork of bitcoin ("Bitcoin Legacy"), and will be deprecating it entirely at some future point in time to be determined. Developments have revealed it to be a dead end. At such a time, we will refer to Bitcoin Cash as Bitcoin only, but will make some effort to not break API calls by changing URLs of legacy automated systems.

Nećemo dividende, hoćemo veće lopate!
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.1.2018 14:51 (hrvooje).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Btc u velikom padu xrp takodje ne znam  sta se to desava ? xlm u koji sam najvise ulozio pao za 50%. Strasno 

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.1.2018 7:12 (Scarfaceee).

1 0 hvala 0
15 godina
Re: Altcoins - vijesti, špekulacije, rasprava

Opet FUD da je koreja zabranila bitcoin zadnji put je bila kina pa se isto desilo to ti je normalno manje vise ako pogledas tokom 2017. Su se slicne stvari desavale ljudi manipuliraju trzistem da mogu po jeftinijoj cijeni uletit.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
Scarfaceee kaže...

Btc u velikom padu xrp takodje ne znam  sta se to desava ? xlm u koji sam najvise ulozio pao za 50%. Strasno 

XRP i XLM su bili napuhani, zato su se posteni i ispuhali..

Valute koje stabilno rastu, ali ih nitko nije posebno napumpavao, nisu pale nista posebno.. (ETH, NEO...)

16 godina

Ajme li gluposti. 

Ništa drugo nego reakcija na FUD. Najviše XRP-a je bilo u Koreji koja je sad radila panic sale (povećanje ponude), pa je zbog toga i najviše cijena pala XRP-u.  Pogledaj tržište pred 3 tjedna, XRP jedini raste (povećanje potražnje), a ETH pada, znači po tvojoj logici je onda bilo ispuhavanje ETH-a, ili kad je ETH pao sa 350 na 120 prošle godine. 

Potražnja i ponuda, ništa drugo. Potražnja za ETH i NEO raste zbog raznih ICO-ova koji izlaze i baziraju se na tim tehnologijama, XRP pada zbog Koreja FUD-a. Pretpostavljam da kad neka od većih banka objavi da koristi XRP kao proces prijenosa novca, opet će rasti XRP (zbog povećane potražnje ne banaka, jer one i tako kupuju direktno od Ripple labs, nego pojedinaca). 

P.S. Još uvijek se ne zna koja je prava vrijednost koje kriptovalute, jer recimo BTC je zbog svoje cijene postao neupotrebljiv (za ono što je bio zamišljen)  i sada se koristi kao Gold Currency, tj kao fiat currency po burzama, to je praktički jedini razlog zašto mu se cijena održava tu gdje jeste. 

Kad više burza uvede USD/EUR/ALT-COIN pairove, pasti će vrijednost i BTC-a (ponuda/potražnja opet)

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
9 godina
neaktivan

Evo jedan airdrop. Predlozio neki lik kojeg pratim. Dosta dobre callove ima tako da bi moglo bit nesto. Dobit cete 68 IOST-a, morate upisati samo adresu svog etherwalleta ili metamaska

Link: PM me 

Njegov msg: IOS | Gonna be really hyped. The token sale was institution-only. FBG Capital is on board. Enough said.

As no public sale will be held, your only chance to get your hands on IOS early is by signing up for this free airdrop

Link na njegov telegram: https://t.me/ministryofz

I na kraju stranica projekta: http://iost.io/

PS: kada iskoristite link, dobit cete code tipa /fs5a45 kojeg morate upisati u IOST telegram kako bi vas njihov bot potvrdio za airdrop

Sretno:)

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.1.2018 14:27 (Kopsi1304).
14 godina
odjavljen
Kopsi1304 kaže...

Evo jedan airdrop. Predlozio neki lik kojeg pratim. Dosta dobre callove ima tako da bi moglo bit nesto. Dobit cete 68 IOST-a, morate upisati samo adresu svog etherwalleta ili metamaska

Njegov msg: IOS | Gonna be really hyped. The token sale was institution-only. FBG Capital is on board. Enough said.

As no public sale will be held, your only chance to get your hands on IOS early is by signing up for this free airdrop

Link na njegov telegram: https://t.me/ministryofz

I na kraju stranica projekta: http://iost.io/

Sretno:)

Molio bih te da post editiraš, jer krši pravila foruma i topica (referral link), da se ne bi iznenadio :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.1.2018 9:46 (footballer).
9 godina
neaktivan

Ako nisam u krivu, jedino se preko referrala moze doci do ovog airdrop-a. Ali ok maknem link pa me ljudi mogu PM-at. Hvala :)

14 godina
odjavljen
Kopsi1304 kaže...

Ako nisam u krivu, jedino se preko referrala moze doci do ovog airdrop-a. Ali ok maknem link pa me ljudi mogu PM-at. Hvala :)

Ne govorim to zbog airdropa nego da ne dobiješ karton bezveze. 

9 godina
neaktivan
footballer kaže...
Kopsi1304 kaže...

Ne govorim to zbog airdropa nego da ne dobiješ karton bezveze. 

Ma da razumijem.. mozes i ti iz onog citata isto maknut link pa se nece vidit :)

13 godina
Dost dobar rast😂
Moj PC  
0 1 hvala 0
7 godina
protjeran
sLim95 kaže...
Dost dobar rast😂

Koja je to valuta? Nikad čuo, a na forumu ravno 0 postova o njoj. Smrdi na zamku...

16 godina

u par sati sa 0,20 centi na 9 dolara...malo presumnjivo...

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
sLim95 kaže...
Dost dobar rast😂

Volume je sa 88 dolara skočio na oko 5 tisuca.

Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man how to fish; and you have fed him for a lifetime
13 godina
neaktivan

Glupost... Sa 0.8$ u 2h skoci na  13$ u 7h i onda opet  u 10 h padne na 1$

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Sasvim uobičajen dan i sasvim uobičajena stvar. Što je najgore od svega, sudeći po volumenu (5-6k) izgleda da je puno ljudi došlo s nadom da će sudjelovat u pump and dumpu, te, dok su mislili da su u pump fazi, ostali su dumpali na njih, a otišlo je s punom vrećom ovih shitcoina. Kao što rekoh, ovo se događa svaki dan. Ako pogledate u tabu "Gainers and losers" primjetit ćete kako je dosta coina koji su jedan dan bili u top 20 gainera za par dana u top 20 losera. Definitivno preporučam svima, pogotovo novacima, da izbjegavate fomo i kupovanje u pumpu (pogotovo na ovih 6000+%). Isto tako primjetit ćete da je Jetcoin već imao nekoliko pump and dump fazi, a ova danas je najveća. To govori jako puno o njemu. 

5 0 hvala 1
9 godina
neaktivan

Svakako napomena da ne gubite novce sa FOMO pa FUDom ukoliko kupite neki coin koji ima dobru budućnost... npr NEO, ARK, Cardano, ICON i slično, nema veze ako ste ga kupili po malo višoj cijeni, samo hold koji mjesec.. nadoći ce cijena  zadnjih par dana je market bio pravi rollercoaster tako da ..

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.1.2018 20:00 (Kopsi1304).
15 godina
neaktivan
Kopsi1304 kaže...

Svakako napomena da ne gubite novce sa FOMO pa FUDom ukoliko kupite neki coin koji ima dobru budućnost... npr NEO, ARK, Cardano, ICON i slično, nema veze ako ste ga kupili po malo višoj cijeni, samo hold koji mjesec.. nadoći ce cijena  zadnjih par dana je market bio pravi rollercoaster tako da ..

Uhhh i to kakav rollercoster! Odo pogledat House-a da mi uspostavi dijagnozu.

9 godina
neaktivan
TiMi79 kaže...
Kopsi1304 kaže...

Uhhh i to kakav rollercoster! Odo pogledat House-a da mi uspostavi dijagnozu.

Nono, mislim da smo svi izgubili koji su ulazili u nesto zadnja 2 dana.. samo da nas ne pojede FUD i tjt.. Let's hope it's gonna be a good year ;)

13 godina
neaktivan

Sta kazete za xlm ima potencijal da dodje do 1 2$?

0 0 hvala 0
14 godina

malo strpljenja, ja XLM cuvam od 2014 dok je vrijedio 0.005 i 4 godine već pratim taj coin i tek sad bi trebao doživjeti procvat, 25.01 se očekuje malo veći skok, a onda od 2-6 mjeseca, uz malo sreće, trebao bi barem do 3-5 dolara doći 

al to je moje osobno mišljenje i prognoze koje kruže netom, a kao što svi vidite, nitko ne može predvidjeti ništa, previše tu faktora utječe....na nama je samo da čekamo i da se nadamo najboljem

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.1.2018 17:28 (win4crazzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

malo strpljenja, ja XLM cuvam od 2014 dok je vrijedio 0.0005 i 4 godine već pratim taj coin i tek sad bi trebao doživjeti procvat, 25.01 se očekuje malo veći skok, a onda od 2-6 mjeseca, uz malo sreće, trebao bi barem do 3-5 dolara doći 

al to je moje osobno mišljenje i prognoze koje kruže netom, a kao što svi vidite, nitko ne može predvidjeti ništa, previše tu faktora utječe....na nama je samo da čekamo i da se nadamo najboljem

Imao sam masu Stellara u ono vrijeme kad se dobivao free, bila je grupa negdje na forumu. Nažalost nisam tad još bio u ovom svijetu pa sam kupio nekih $450 igrica na Steamu. Danas bi to bilo oko $15-20k, ako ne i više.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
14 godina
Tomek.Klc kaže...

Imao sam masu Stellara u ono vrijeme kad se dobivao free, bila je grupa negdje na forumu. Nažalost nisam tad još bio u ovom svijetu pa sam kupio nekih $450 igrica na Steamu. Danas bi to bilo oko $15-20k, ako ne i više.

od tud ovi moji stellari, samo što su moji tada vrijedili 70$

ako su tada vrijedili 0.005 a ti si ih imao za 450$ to znači da si imao oko 90k XLM-a, sad mu je vrijednost 0.7, znaci skoro pola milijuna kuna bi sada imao 

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
9 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...
Tomek.Klc kaže...

od tud ovi moji stellari, samo što su moji tada vrijedili 70$

ako su tada vrijedili 0.005 a ti si ih imao za 450$ to znači da si imao oko 90k XLM-a, sad mu je vrijednost 0.7, znaci skoro pola milijuna kuna bi sada imao 

Bolje da nisi ništa napisao... ubit ces covjeka 

17 godina

Bas je divlji i lud taj kripto svijet!!!

\o/\o/\o/\o/\o/

Intel i5 2550K;Asus Maximus IV Gene-Z/Gen3; GSkill 2X4 Gb 1600 Mhz;Sapphire ATI Radeon 5850 1 Gb;Hdd Samsung F3 1 Tb X 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

zato je najbolje imati hold portfolio i jos jedan za trejdanje ovako cisto iz zanimacije ako je netko nestrpljiv.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan

Ja sam skužio..bar šta se mene tiče i mojih razmišljanja o kriptovalutama, ako želiš na dugoročno rizičnije je u alikacije nego u kripto platforme (ETH, ADA, EOS,NEO...).

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.1.2018 20:39 (TiMi79).

1 0 hvala 0
15 godina
Tomek.Klc kaže...

imao sam i ja 600k siacoina ,ah 

13 godina

Koja je burza dobra za kupovanje eth i ripplea. U 4 mjesecu sam probao napraviti acc na bitstampu ali mi registracija nije prolazila. Tada kada sam gledao odredene burze su bile za odredene alt, jel se nesta promijenilo od tada? Pitam da ponovo ne googlam pol dana. 

Ako sam ti pomogao opali TD!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Binance je ok koliko sam cuo

xFire: rebelsy | steam: rebelsy | origin: rebelszuka | battlenet: rebelsy#21796
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Altcoins - Pitanja i odgovori
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice