[Procjena] Xfx 7950 black edition dd zaključana tema

poruka: 20
|
čitano: 1.125
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
[Procjena] Xfx 7950 black edition dd

molio bi procjenu navedene grafe...full bundle,stara 4 mj...portio

lp

razorblade
13 godina
Re: [Procjena] Xfx 7950 black edition dd

2000kn?

Werdum Combat Team
12 godina
protjeran
KrpaZG kaže...

2000kn?

max

14 godina
neaktivan

Realna procjena 1.850 Kn.

14 godina
neaktivan

Daj prekini ti s tim realim procjenama kad se za 1600kn prodaju 7870 DD, GTX660 itd itd.

2000kn bez problema dobis, ako nekome ne stima nek kupi za 2350kn u ducanu.

14 godina
neaktivan

0.78-0.8 x 2.34x Kn = cca 1.850 Kn. Realnije ne može biti. Ne zanima me za koliko idu druge kartice, malo je ljudi danas realno.

17 godina
neaktivan

Caesar ja bi prije rekao oko 1862 kn.. ovako realno..

14 godina
neaktivan
Penryn kaže...

Caesar ja bi prije rekao oko 1862 kn.. ovako realno..

I ne bi bio u krivu, da.

12 godina
Matematički gledano realno je ono što je Cezar rekao , tržišno realno gledajući ovo kartica se može prodati za 2000 kn bez problema jer se čak i u dućanu prodaju maestralno brzo i koliko vidim nestašica je tih kartica. Zato stavi 1900 ovdje na forum i 2000 + poštarinu na njuškalo i vrlo brzo ćeš prodati. Sretno
13 godina
protjeran
1900kn maximala za tu xfx (po statistici pokvarenih kartica tj vracanju istih u servise najlosiji proizvodac nakon vtx)! jer sam svoju dual-x neotvorenu(2.god gara) platio 2200kn (a kostala je 3000kn)! radi se jos o tome da se za 1800kn uzme 7870xt koja je za neznatno slabija od osnovnog modela 7950! znaci realno max 1900kn!LP
Rasturam na Intel Comodore 64 bita:)
14 godina
Stjepanj kaže...
1900kn maximala za tu xfx (po statistici pokvarenih kartica tj vracanju istih u servise najlosiji proizvodac nakon vtx)! jer sam svoju dual-x neotvorenu(2.god gara) platio 2200kn (a kostala je 3000kn)! radi se jos o tome da se za 1800kn uzme 7870xt koja je za neznatno slabija od osnovnog modela 7950! znaci realno max 1900kn!LP

Ispod 1900 kn ne bih spuštao cijenu da sam na njegovom mjestu. I kaj ti znači ova napomena da se u servise vraćaju više XFX-ica, sad bi čovjek trebao ispravnoj kartici spuštati cijenu jer je tamo neki Đuro iz servisa rekao da je dobio nekoliko kartica pokvarenih više od XFX-a nego od drugih proizvođača? Sutra možeš kupiti MSI, Gigabyte i može krepati za tjedan dana, mom frendu se mjesec dana stara Asus 7870 pokvarila i kaj sad. Sad kad bi netko došao ovdje za procjenu dotične kartice trebao bih mu reći da vrijedi manje jer se kvari? Ne kenjaj.

I nije li jedina 7870xt koja se kod nas prodaje trenutno baš od vtx-a za koje kažeš da se ''najviše kvare'' a tu ju kao preporučuješ i radiš usporedbe.. Od drugih proizvođača mislim da nisam vidio uopće te kartice kod nas.

13 godina
protjeran
a gle prihvati da drugi ljudi znaju neke informacije koje ti neznas i obrnuto, a sad ak si se ti nasao uvrijeden jer imas xfx ili bilo kojeg drugog proizvodaca, ma i nebitno! cinjenica i praksa kazu da su vtx i xfx najlosije kartice! ti prihvati to kako hoces! pa nisu svi ostali proizvodaci bezveze skuplji od nji! mislim da ti je jasno...
Rasturam na Intel Comodore 64 bita:)
14 godina

Imaš argumente ono da se čovjek s guštom nasmije. Daj neki link, nešto da vidimo jer i mene to zanima, najviše bi me zanimalo koji proizvođač ima najprodavanije kartice kod nas i u tome bi mogao ležati razlog. Drugi su skuplji od njih, pa kaj onda, Asus je najskuplji mislim i mojem frendu se pokvarila! I??

I nisam se uopće našao uvrijeđen, nijednog proizvođača ne favoriziram, dapače, da moja krepa sutra odmah bih rekao. No ajde zašto si gore onda išao stavljati u isti koš grafičku od proizvođača koja se najviše kvari s 7950? Da danas kupuješ bi li uzeo vtx 7870xt ili bilo koju 7950?

14 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...

Isuse, i Bože, opet ti s tim...

Shvati već jednom da to što su VTX i poslije njega XFX najjeftiniji uopće ne znači da su najlošiji proizvođači, isto kao što ne znači da su loši uopće, isto kao što ne znači da su uopće lošiji ma ikoliko od primjerice Sapphiretecha, Diamonda, 3D Cluba, Force 3D-a, Visionteka, Gigabytea ili posrnulog kralja Asusa. *LoL*

Kolega iznad, naravno da ne može argumentirati jer ovo što kolega tvrdi jednostavno ne stoji, to je neistina, preciznije klevetanje dvojice proizvođača koji bez ikakve sumnje već fini period vremena nude najviše s obzirom na cijenu te na taj način predstavljaju best-buy u 98% slučajeva.

Kolega, nisi u pravu, a ti tvrdi što god hoćeš.

13 godina
protjeran
Stjepanj kaže...
a gle prihvati da drugi ljudi znaju neke informacije koje ti neznas i obrnuto, a sad ak si se ti nasao uvrijeden jer imas xfx ili bilo kojeg drugog proizvodaca, ma i nebitno! cinjenica i praksa kazu da su vtx i xfx najlosije kartice! ti prihvati to kako hoces! pa nisu svi ostali proizvodaci bezveze skuplji od nji! mislim da ti je jasno...

A eto vidiš meni bratić radi u servisu i priča mi kako mu svaki ibogi tjedan najmanje dvije sapphire kartice dolaze u servis jer bacaju artefakte, zanimljivo jelda. 

12 godina

ako se VTX i XFX već toliko i kvare kako neki tvrde kakve to veze ima ako imaš 2god garancije, pa da mi se u dvije godine pokvari 10 puta 10 puta ću dobit novu i boli me briga, a uopće nemora značit da će se pokvarit ijednom, ak si baksuz bilo koja ti se može pokvarit

osobno imam VTX 7870XT, jedini razlog zašto sam i uzeo VTX je taj što je jedan od dva proizvođača koji imaju 7870XT verziju (drugi je sapphire al njega je nemoguće nabavit kod nas) i uopće se nezabrinjavam, ak će crknut nek crkne jamstvo je 2 god i gg, a ionak je u planu čim prije uzet neš još jače, pa valja ću i uspjet u 2 god skupit za neku bolju {#}

ja se slažem da ak gore navedena XFX 7950 ima barem još 1 god garancije vrjedi 2000kn

14 godina
Caesar et Brutus kaže...
Stjepanj kaže...

Isuse, i Bože, opet ti s tim...

Shvati već jednom da to što su VTX i poslije njega XFX najjeftiniji uopće ne znači da su najlošiji proizvođači, isto kao što ne znači da su loši uopće, isto kao što ne znači da su uopće lošiji ma ikoliko od primjerice Sapphiretecha, Diamonda, 3D Cluba, Force 3D-a, Visionteka, Gigabytea ili posrnulog kralja Asusa. *LoL*

Kolega iznad, naravno da ne može argumentirati jer ovo što kolega tvrdi jednostavno ne stoji, to je neistina, preciznije klevetanje dvojice proizvođača koji bez ikakve sumnje već fini period vremena nude najviše s obzirom na cijenu te na taj način predstavljaju best-buy u 98% slučajeva.

Kolega, nisi u pravu, a ti tvrdi što god hoćeš.

Nema on što tvrditi jer nema odgovora više, maca mu popapala jezik {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.4.2013 22:46 (vrinho).
12 godina

Momci tema je procjena, mislim da je dobio dovoljno procjena i da bi ovo trebalo zatvarat a ne započinjati bezpotrebna prepucavanja. I da iz iskustva mogu reći da xfx nije ni približno najlošija karta, tj ja sam sa njom djelio samo lijepe momente. Neću sad koja mi se najviše kvarila da ne budu oštri napad i na moju malenkost.

Dakle 2000 kn.

Gadget freak
13 godina
protjeran
Stjepanj kaže...

kako mozes to reci - zar i ti nisi goovrio da je VTX 7870 black - best buy kartica na trzistu - sto je tocno, VTX ! - uz to xfx DD modeli su jako pozeljni - pogotovo hd 7850 2 gb dd koja djeli pcb sa hd 7870 - uz to su mnogi koji su ovdje na forumu su potvrdili da su DD modeli izvrsni klokeri i jako dobro drze niske temperature ...

15 godina
moderator

Ovo nema smisla, ide lock.

Autor neka mi se javi ako treba i dalje procjenu...

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice