[Procjena] Sapphire hd 7850 zaključana tema

poruka: 7
|
čitano: 506
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
[Procjena] Sapphire hd 7850

Decki ajde mi realno recite koliko bi vrijedila rabljena grafička iz naslova tj Sapphire hd 7850 1gb ddr5 stara godinu dana s još godinom garancije ( full bundle ),pošto vidim da se nova u extreme digitalu moze naruciti za 1189kn ista takva,u portiu je xfx nova na akciji s 7850 2gb ddr5 999kn a ona s 2 venta u centro.hr nova xfx7850 2 gb ddr5 1135kn.

Molio bih odgovor sto prije

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.2.2014 11:33 (mikes).
12 godina

Najvise 700-750kn. 

Po mom mišljenju ne isplati ju se prodavat

nicky.sl
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.2.2014 11:34 (nicky.sl).
13 godina

Ja sam u fazi kupovine rabljene pa me zanima koliko Vi to cijenite (grafičku ) jer vidim na njuški da su svi nabili cijenu na 1000kn i kad ih se zove nece da spuste ni lipe,a razlika izmedu nove i njihove rabljene stare 8-14mj maksimalno 200kn

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.2.2014 11:37 (mikes).
12 godina

Ja nebi da vise od 700 kn.

nicky.sl
13 godina
protjeran
Re: [Procjena] Sapphire hd 7850
mikes kaže...

Ja sam u fazi kupovine rabljene pa me zanima koliko Vi to cijenite (grafičku ) jer vidim na njuški da su svi nabili cijenu na 1000kn i kad ih se zove nece da spuste ni lipe,a razlika izmedu nove i njihove rabljene stare 8-14mj maksimalno 200kn

pa uzmi novu u portiu za 999kn koju pak ak budes htio prodati tamo negdje za godinu dana i dobit ces ziher cca 700kn...tako da nebus puno na gubitku! bolju karticu s takvim perfomansama nema na vidiku jos daleko daleko...!LP

Intel Core™ i7-4770S inside
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.2.2014 12:13 (Stjepanj).
13 godina

Kolega imas pravo,naručena nova pa nek na njuški traze koliko hoće.Ovdje imam punu garanciju i znam da nije nista dirano na kartici i nema mogućnosti da dobijem ''ciglu'' u paketu umjesto grafičke.Što je jos bolje imali su grašku u portiu tamo je bila slika kartice s jednim ventilatorom a u bit je na akciji kartica s 2 ventilatora ( ispravili su gresku sad je prava slika na stranici portia )

Zavrsena priča.

PS.

I besplatna dostava preko 1000kn

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.2.2014 15:00 (mikes).
13 godina
protjeran
Re: [Procjena] Sapphire hd 7850
mikes kaže...

Kolega imas pravo,naručena nova pa nek na njuški traze koliko hoće.Ovdje imam punu garanciju i znam da nije nista dirano na kartici i nema mogućnosti da dobijem ''ciglu'' u paketu umjesto grafičke.Što je jos bolje imali su grašku u portiu tamo je bila slika kartice s jednim ventilatorom a u bit je na akciji kartica s 2 ventilatora ( ispravili su gresku sad je prava slika na stranici portia )

Zavrsena priča.

ne, hvala tebi sto si tako odlucio!{#} nisi pogrijesio! i k tome dobio jos bolju grafu a ovi nek i dalje lupaju td...

Intel Core™ i7-4770S inside
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice