Zanima me procjena za ove komponente: procesor Intel Q9550 Core 2 Quad (2,83GHz), hladnjak Xigmatek Scorpion HDT S1283 i matična ploča Asrock P43Twins1600 (s775). Proc i MBO su stari 4 godine, a hladnjak 2,hvala!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

eeee fala...a mores mi reci gdje da nađem te naivce? stavio oglas na njuskala za 1500 pa niko nista :D

haha onda vredu, cekat cemo :)
mozda znas dali taj hladnjak ide na s1155 jer mi na kutiji to ne pise al onda nije ni taj socket postojal?!
Sve je manje budala,za te novce može se uzeti nova ploča i procesor jednakih ako ne i boljih performansi.Svejedno sretno s prodajom.
Za 1500kn kupis I5 2500k sa matičnom, rabljeno sa garancijom. Nekih 1000kn realna cijena.
Zanima me procjena za ove komponente: procesor Intel Q9550 Core 2 Quad (2,83GHz), hladnjak Xigmatek Scorpion HDT S1283 i matična ploča Asrock P43Twins1600 (s775). Proc i MBO su stari 4 godine, a hladnjak 2,hvala!
Mestre a gdje ti je memorija. Ako naletis na naivca koji ti da 1000kn budi sretan. Jedino sto je nekadasnji skoro pa vrh je proc. No to je bilo prije koliko - tri pune generacije onog intel tuc-tuca (ako cemo ko djeca racunati punih pet i pol godina je proslo odkad je to bilo in)