[Procjena] MSi R6850

poruka: 9
|
čitano: 605
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
[Procjena] MSi R6850

Kartica ima problem s pregrijavanjem. Trenutno je na njoj Arctic Cooling Accelero XTREME Plus i pasivci su zaljepljeni termalnim ljepilom. Kartica još ima garanciju ALI vjerojatno ne vrijedi zbog tih pasivaca što sam ljepio. Ako netko može skinit tragove tog ljepila proći će i garancija. Nije bilo naljepnica na šarafima. Link na post

Kartica je u idlu na nekih 40-45 celzijevaca, u loadu do nekih 65 ide. S njom se normalno može igrat, čak sam ju i malo OC-o bez dizanja napona.

Koliko bih mogao dobiti za nju?

17 godina
[Procjena] MSi R6850

Gdje je kupljena kartica?

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
Re: [Procjena] MSi R6850

Protis

12.02.2012

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.6.2013 23:45 (bradonja_85).
13 godina
neaktivan
[Procjena] MSi R6850

prolazi ti garanciju sigurno samo lagano skini hladnjake uzmi gumicu i lagano trljaj sa njom gdje je bilo lipilo i to je to :)

♣ ♥ ♦ ♠
15 godina

Koliko onda vrijedi? :)

13 godina
protjeran
S obzirom na nabrojane probleme ja ti nebi dao 500kn! Jer sam svoju 6850 cyclon (full bundle) prodao za 750kn, 2god gara! Takve stvari prvo rijesis pa onda prodajes!
||| Intel Core™ i7 inside |||
15 godina
Stjepanj kaže...
S obzirom na nabrojane probleme ja ti nebi dao 500kn! Jer sam svoju 6850 cyclon (full bundle) prodao za 750kn, 2god gara! Takve stvari prvo rijesis pa onda prodajes!

Pokušao sam rješit i ne ide, prodajem je takvu kakva je. Kartica normalno radi, možda ću je prodavat jer želim nešto jače a ne zato što je ''neispravna''.

Pa samo hladnjak na njoj vrijedi bar 200 kn Izlanuo se

14 godina
neaktivan
[Procjena] MSi R6850

nekužim kakve probleme ima kad u loadu ide do 65 ?? pa vani je 35 :)

što se tiče grafe ne vrijedi preko 600 kn da se okreneš naglavačke

15 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

nekužim kakve probleme ima kad u loadu ide do 65 ?? pa vani je 35 :)

što se tiče grafe ne vrijedi preko 600 kn da se okreneš naglavačke

Link iz prvog posta. Memorija i naponska regulacija se malo previše zagrijavaju.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice