Procjenjujem
ASUS GeForce GTX470,1280 GDRR5 RAM, stara oko 2 godine, prvi vlasnik, kupljena u ADMu skupa s cijelim kompom za previse novaca,garancija istekla no imate moju garanciju da ce radit jos dugo dugo jer sam ja to cuvao te ta grafa je jos u mom kompu te je ja aktivno koristim, ima apsolutno sve s to je islo s njom, kutija i kablovinje te sama karta su potpuno uscuvani te doslovno izgleda kao da je juce izasla iz ducana, svrha prodaje: ne igram se vise pa mi ne treba jaka karta, a i totalno sam bez love:cijena ???kn
---------------------------------------------------------------
Monitor Samsung T220HD, 22", isto kao nov,nikakavi bad pixeli i takvo sto,nativna reza 1680x1050 no prihvaca i 1920x1080p, monitor ima dvb-tuner ugradjen te moze posluziti kao prirucni TV, daljinski, kutiju, sve je kao novo,cijena:
???kn
-----------------------------------------------------------------
MBO Gigabyte EP45-DS3,crossfire,LGA775,kutija, kao novo
PROC:Intel C2D E8500@3,16GHZ, gore je Intelov vent, kutija
RAM:2X2GB DDR2 800MHz, Kingmax,Dual
Ovo procjenjujem samo u kompletu, poklon kuciste i DVD-ROM Pioneer 107d
Cijena:???kn
Dakle, od sveg gore navedenog sam prvi vlasnik, cuvao sam kolko vec covjek cuva svoj komp koji je platio novcima koje je sam zaradio, svi djelovi su kupljeni u ADMu, sem je proc kupljen u HG-Špotu, to je komp koji sam kupovao za sebe i onomad je bio stvarno pila, makar i sad sam odigrao Farcry3 potpuno zmaxan sa 40+ fpsa, sve novije igre koje sam odigrao su bile na max postavkama.
U ZG sam, blizu Autobusnog kolodvora, moze se doc pogledat bez obaveze, mogu instalirat bilo koju igru koju zelite (Crysis2 s DX11 i HiRes tex packom,Skyrim s Hi-res texpackom i ENB+SweetFX s najzahtjevnijim postavkama+ugridstoload=7,GTA4,BF3,Assassins Creed3 etc...).Hardove ne prodajem jer imam uspomena na njima, te isto tako nikakve zamjene ne dolaze u obzir.
Jos imam na tom kompu napajanje
OCZ StealthXstream 500w, napajanje radi savrseno, no ne radi ventilator stalno,
ja sam herojski to probo popravit pa ronda jos jace, negdje ventilator uz nesto lagano zapinje, nervira u bozju mater, al neko ko ima volje i zivaca to moze slozit,mene prosloono vrijeme kad sam s veseljem slago ljudima kompove po kvartu, sad mi se neda vise otklopit mobitel, trebalo bi rastavit napajanje i tocno vidit koji saraf treba pricvrstit,pa ko oce dam za ???kn.
Molim procjene najbolje na mobitel prek SMSa, ak je procjena OK, javim se.Moze i procjena sveg u kompletu. U glavnomna forum procjena, a ak oce ko preskocit PM il na mobitel:091/3302-144
Znam da je danas prodavat HW jako nezahvalno, no molim ne lihvarske i pod svaku cijenu procjene te spustanje cijene jer se nema kaj pametnijeg za radit prije skole, ne bi to prodavao da nisam bez posla vec 5 mjeseci tak da mi je svaka lipa onak, jako vazna...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
grafa 650-700 kn, bile nove u protisu prije jedno mjesec dana za 899kn, valjda ih prodali sve
cpu 350kn
mbo 270kn
ram 200kn
za monitor neznam
mbo-cpu-ram 650 kn
grafa 700 kn
napajanje 100-130kn