[Procjena] AMD Phenom 960T stock hladnjak

poruka: 6
|
čitano: 671
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
odjavljen

Prije neke 4 god kupio sam novi AMD Phenom II 960T koji je došao sa stock hladnjakom koji nikad nisam koristio.

Dakle zanima me koliko vrijedi skroz nov, nikad korišten ( još uvijek u kutiji zajedno sa termalnom pastom) s toga smatram i ispravan stock hladnjak za gore navedeni procesor.

Usput, ide na prodaju pa ako je neko zainteresiran slobodno se javi

14 godina

Po meni cca. 50 kn.

13 godina
protjeran
Re: [Procjena] AMD Phenom 960T stock hladnjak
Valentin17 kaže...

Po meni cca. 50 kn.

Ma i to tesko, meni da hoce netko platit sokic ili pivu ja bi mu dao taj stock cooler...Nije neko hladilo, a bome dosta se cuje jer nije nista bolji nego oni stariji stock cooleri koji su dolazili sa fx-ovima...Meni od fx-a jos uvijek stoji u kutiji ne koristen ili samo jednom stavljen i skinut van kada sam mijenjao procesore pa mi se nije dalo montirat vodeno tako da ako netko casti dobrim cevapima eto mu ga...

T.L. - za zahvalu klikni hvala // WoT nick: tomo53nja
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.8.2017 20:26 (Tomo53nja).
14 godina
Tomo53nja kaže...

Ma i to tesko

A tako je to da, sam imam doma 3 ili 4 Intel stock hladnjaka. Znam staviti za prvo paljenje nove ploče, prije nego se ugradi nešto ozbiljnije.

Može probati s 50 kn, ako ne proda, neka spusti na tu cijenu kako si rekao ti sada.

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.8.2017 19:53 (Valentin17).
10 godina
odjavljen

Pokloni to, ako i to.

13 godina
odjavljen
Sve 5 ekipa mislio sam ako vrijedi koju kunu, ako treba nekom ok,ako ne nikom nis. Pitat cu ak treba kome od ekipe pa poklonit to. Hvala, lp ;)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice