Amazon nudi neograničeni Cloud Drive

poruka: 11
|
čitano: 2.492
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Amazon nudi neograničeni Cloud Drive".
17 godina

Imam Amazon Prime koji mi omogucava jeftiniju kupnju pojedinih artikala (kupujem pampers pelene 20% jeftinije nego u najjeftinijem ducanu!), imam besplatnu postarinu i obicno mi roba dolazi za dva dana, da sam u Njemackoj onda je next day! Prime daje mogucnost gledanja Prime Videa, znaci ima dosta filmova, crtica i serija koje mogu gledat for free. Prime daje neogranicen cloud za fotke i 5GB za sve osatlo, mogu importirat 250 pjesama for free. Ako kupujem BuyVIP onda imam pristup ponudi prije normalnih kupaca koji kupuju preko BuyVIP. Ima nekih pola milijuna knjiga koje se moze posudit za kindle i citat bez extra troskova.

Long story short, ako vam treba usluga za pohranu fotki onda uzmite Amazon Prime jer je godisnja pretplata na Prime manja nego kad zbrojite 12 mjeseci po cifri koju naplacuju za Photo Cloud.

EDIT:

Prime korisnici su imali priliku kupit FireTV Stick za 19 eura. Kindle uredaji su stalno na nekoj Prime akciji.

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.3.2015 10:31 (NEW_MAN).

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Amazon nudi neograničeni Cloud Drive
NEW_MAN kaže...

Imam par pitanja ako nije problem.

Da li si preko .de trgovine pretplaćen? Dostava je i u Hrvatsku besplatna ako si pretplatnik? Naime jedanput sam htio iskoristiti trial Prime-a ali mi u Hrvatskoj nije bilo ništa dostupno od videa i nije mi bila ponuđena besplatna poštarina pa sam nastavio kupovati bez pretplate. Htio sam pretplatu jer dosta kupujem preko Amazona pa sam se ponadao besplatnoj poštarini. Da li za pregledavanje videa koristiš maskiranje IP adrese?

Hvala.

17 godina
.de i ja sam u Austriji. Ne znam kak je s postarinom i videom u HR. Video ko bog ne radi zbog ZAMPa za postarinu ne znam.
12 godina
neaktivan

Automatski sam pretpostavio da si u HR :). Za video mi i nije toliko bitno jer koristim Netflix ali sam se nadao besplatnoj poštarini. Hvala na pojašnjenju.

16 godina
neaktivan

I zaboravili su napisati da su svi postojeći korisnici besplatnog Cloud Drive-a (5GB) migrirani na 3. mjesečni trial za jedan od Unlimited opcija.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

U čemu je trik s tim... naime, zašto ljudi ne bi zapakirali bilo koje podatke u npr. PNG-ove i time imali (skoro) besplatnu neograničenu pohranu bilo čega?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Bas sam i ja htio pitati nesto slicno, ako kriptiram neki file ondnosno samim time i konvertiram u png/jpg i tomu slicno i uploadam ga, hoce li njihov servis moci to na neki nacin detektirati odnosno hoce li me sprijeciti u tom naumu (jedan file bi mogao teziti ne samo par MB vec i GB)???

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.3.2015 15:53 (lovac82).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
lovac82 kaže...

Bas sam i ja htio pitati nesto slicno, ako kriptiram neki file ondnosno samim time i konvertiram u png/jpg i tomu slicno i uploadam ga, hoce li njihov servis moci to na neki nacin detektirati odnosno hoce li me sprijeciti u tom naumu (jedan file bi mogao teziti ne samo par MB vec i GB)???

Većina slikovnih formata ima header, kojeg bi Amazon mogao provjeriti, tako da promjena ekstenzije vjerojatno ne bi prošla.

16 godina
neaktivan

OneDrive nudi za 99$ neogranicen prostor za bilo koju vrsu podataka (slike ili dokumenti) i bonus 5 korisnika mogu koristiti tu uslugu, sto izadje 25$ po korisniku (za razliku od amazona koji nudi za 59$ za jednog korisnika).

0 0 hvala 0
17 godina
Imas Office365 za osam eura gdi dobis OneDrive unlimited i Office najnoviju verziju.
12 godina
Amazon više nema unlimited za 59$ smanjili na 1TB :(

0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice