Zapaljivi iPod nano

poruka: 18
|
čitano: 4.260
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Zapaljivi iPod nano".
15 godina
protjeran
Zapaljivi iPod nano

Pa s obzirom da iShit naplate višestruko od stvarne vrijednosti,mogli su slobodno i dva nova kompenzirati,još bi uvijek debelo zaradili..{#}

22 7 hvala 0
17 godina
Zapaljivi iPod nano

Hmm... baš me zanima hoće li i Hrvatska biti uključena u taj program.

Baš imam jedan takav model i bilo bi super da im ga vratim i da dobijem novi {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Zapaljivi iPod nano

Što čekaš?Kakve veze ima da li si u Hrvatskoj??Mjenjaj..

4 0 hvala 0
17 godina
Re: Zapaljivi iPod nano
linuxjuzer kaže...

Što čekaš?Kakve veze ima da li si u Hrvatskoj??Mjenjaj..

Di da ga mjenjam?

Na onom popisu država za zamjenu preko weba, nema Hrvatske ni blizu???

Ne znam koga da kontaktiram u Hrvatskoj, Apcom, iStyle, Finder???? {#}

17 godina
neaktivan
Zapaljivi iPod nano

Zar uopće ima Apple zelota koji nisu promijenili sjajnu stvarčicu novom sjajnom stvarčicom u trenutku njenog izlaska, samo zato da bi bili u trendu kako im i propisuje vjera?

11 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zapaljivi iPod nano
To se zove servis!
Kad ne spavam budan sam
Moj PC  
4 2 hvala 0
13 godina
linuxjuzer kaže...

Pa s obzirom da iShit naplate višestruko od stvarne vrijednosti,mogli su slobodno i dva nova kompenzirati,još bi uvijek debelo zaradili..{#}

Zahvali ti našoj usranoj iRepublici na takvim cijenama. U nas su cijene sve duple. 

Bio sam neki dan u dućanu i macbook pro kosta 15k kuna (oko 2800$)  u nas a u americi oko 1300$ (oko 7000kn). 

-ne pričam gluposti jer mi teta živi i radi u Fort Collinsu (Colorodo) pa mi i sama govori koliko su tamo neke stvari mnogo jeftinije nego u nas...

Žalosno je što je tako...

17 godina
neaktivan
popstar kaže...
To se zove servis!

To se zove prijetnja tužbom. Jebe se njima za tebe - da nije bilo tužbe u Koreji ne bih ih bilo briga i da ti kuća izgori zajedno s tobom i cijelom tvojom obitelji unutra.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.11.2011 14:05 (Paolo2612).
17 godina
Cromaki kaže...
linuxjuzer kaže...

Zahvali ti našoj usranoj iRepublici na takvim cijenama. U nas su cijene sve duple. 

Bio sam neki dan u dućanu i macbook pro kosta 15k kuna (oko 2800$)  u nas a u americi oko 1300$ (oko 7000kn). 

-ne pričam gluposti jer mi teta živi i radi u Fort Collinsu (Colorodo) pa mi i sama govori koliko su tamo neke stvari mnogo jeftinije nego u nas...

Pricas gluposti jer se radi o totalno drugacijoj ekonomiji, razlicitim stopama poreza i razlicita socijalna prava.

Paralelno sa Macbookom, vjerojatno su i sve druge elektronicke komponente jeftinije tamo.

Da probas uvest MacBook iz amerike i platis nas porez + carina, izaslo bi te kao i ovdje.

Zato ne brzat s glupim odgovorima i pretpostavkama!

- Psiho246
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.11.2011 14:09 (Psiho246).
17 godina
protjeran
Psiho246 kaže...
Cromaki kaže...
linuxjuzer kaže...

Pricas gluposti jer se radi o totalno drugacijoj ekonomiji, razlicitim stopama poreza i razlicita socijalna prava.

Paralelno sa Macbookom, vjerojatno su i sve druge elektronicke komponente jeftinije tamo.

Da probas uvest MacBook iz amerike i platis nas porez + carina, izaslo bi te kao i ovdje.

Pa nisi glup da ako ides u ameriku da kupis tamo i onda pravis od sebe budalu pa plaćaš carinu i pdv..... al kako god.... tamo je puno jeftinije....

Play Hrad Play Cool
16 godina
neaktivan
Zapaljivi iPod nano

Ako hoćeš legalno uvest ispadne te otprilike isto. I ne razumijem zašto se nonstop pljuje po Hrvatskoj i uspoređuje s Amerikom. Pa imaš europu. Pogledaj koliko košta u austriji, sloveniji, njemačkoj. Malo jeftinije nego kod nas. Našli ste uspoređivat s Amerikancima koji imaju cijene u $ koje mi u €. Kod njih jedan Chevrolet Camaro košta oko 120000kn, a kod nas za te novce ne možeš ni opel astru kupit.

P.s. Stvarno više ne kužim apple fanove. Totalno ste zaluđeni. Dogodi im se takva katastrofalna pogreška i imam osjećaj da sad još više volite Apple jer pazi zamijenit će pokvarene proizvode. Šta god da se njima negativno dogodi vi ćete iz tog izvuć nešto pozitivno. Mogla ti je kuća izgorit, al nema to veze...

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.11.2011 14:34 (Iggx).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Zapaljivi iPod nano

sta je ovo,cime je steve umro sve lose vijesti o applu izlaze

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zapaljivi iPod nano
Isuse, sta ce sad bit sa appleom, jel to kraj koji svi proricu??? Omg omg omg omg
Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
The Black Iso kaže...
Psiho246 kaže...
Cromaki kaže...
linuxjuzer kaže...

Pa nisi glup da ako ides u ameriku da kupis tamo i onda pravis od sebe budalu pa plaćaš carinu i pdv..... al kako god.... tamo je puno jeftinije....

O cemu ti pricas i zasto TD?

Aha ti pricas o tome kako je Macbook jeftiniji ako odes u Ameriku po.....WAIT WHAT?

Sta cemo igrati sada igru 1000 hipotetskih situacija ili sto?

Ja stvarno ne znam kako bi ti to ne napravio budalu od sebe i otisao kupiti macbook u ameriku.

Bojim se da bi te troskovi puta ispali nesto vise od carine i PDV-a...a da ne govorim o tome kako bi po zakonu, opet trebao platiti porez i carinu, makar osobno otisao po to. (samo do 1000 kuna se ne carini)

Uglavnom, bojim se da nitko nije shvatio sto sam htio reci, a crtati mi se na zalost neda.

- Psiho246
16 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
The Black Iso kaže...
Psiho246 kaže...
Cromaki kaže...
linuxjuzer kaže...

O cemu ti pricas i zasto TD?

Aha ti pricas o tome kako je Macbook jeftiniji ako odes u Ameriku po.....WAIT WHAT?

Sta cemo igrati sada igru 1000 hipotetskih situacija ili sto?

Ja stvarno ne znam kako bi ti to ne napravio budalu od sebe i otisao kupiti macbook u ameriku.

Bojim se da bi te troskovi puta ispali nesto vise od carine i PDV-a...a da ne govorim o tome kako bi po zakonu, opet trebao platiti porez i carinu, makar osobno otisao po to. (samo do 1000 kuna se ne carini)

Uglavnom, bojim se da nitko nije shvatio sto sam htio reci, a crtati mi se na zalost neda.

Nema tu velike filozofije, to je jednostavno moderno robovlasništvo. Lol, vjerovati da je tolika cijena zbog carine ili poreza. Kao nema povrata poreza i carina 100 % na informatičku opremu? Nacrtao si ti sebi glavu u pijesku...

16 godina
Psiho246 kaže...

Kakve veze imaju; drugačija ekonomija, stope poreza i socijalna prava, sa činjenicom da je cijena bez poreza istog proizvoda, u Hrvatskoj 20% veća nego u SAD?!

Naravno da nije kriva naša država (kao što je netko gore 'zaključio'), jer cijenu u konačnici ne određuje država, nego stanje na tržištu, a ono je takvo da je potencijalnih kupaca malo (što zbog kupovne moći, što zbog male raširenosti OS X), tako da dobavljači nastoje povećim maržama (kod PC opreme je to nekih 5-10% ako i toliko) učiniti isplativim posao uvoza (a vjerojatno su i sami kompjuteri nešto skuplji u nabavi, ako ništa zbog customizirane HR tipkovnice koja se radi u malim serijama), a ponešto i zaraditi.

15 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
popstar kaže...
To se zove servis!

To se zove prijetnja tužbom. Jebe se +41 79 265 33 53njima za tebe - da nije bilo tužbe u Koreji ne bih ih bilo briga i da ti kuća izgori zajedno s tobom i cijelom tvojom obitelji unutra.

Nebih bas reko, jer ja mislim da je njima stalo do toga da kupim opet nesto od njih a to cu samo ako sam zadovoljan sa ovim sto sam do sad kupio. Iz tog razloga necu nikad vise kupit nesto od LG-a.
Kad ne spavam budan sam
17 godina
neaktivan
popstar kaže...
Paolo2612 kaže...
popstar kaže...
To se zove servis!

To se zove prijetnja tužbom. Jebe se +41 79 265 33 53njima za tebe - da nije bilo tužbe u Koreji ne bih ih bilo briga i da ti kuća izgori zajedno s tobom i cijelom tvojom obitelji unutra.

Nebih bas reko, jer ja mislim da je njima stalo do toga da kupim opet nesto od njih a to cu samo ako sam zadovoljan sa ovim sto sam do sad kupio. Iz tog razloga necu nikad vise kupit nesto od LG-a.

To je proizvod star 6 godina. Ako ti se pokvario tebi će popravak tek nakon 6 godina značiti nešto? Dotad si ga već sigurno zamijenio.

Ako si ga zamijenio s nekim iproizvodom onda im ovaj popravak nije ni trebao, a ako si kupio nešto drugo ne razumijem kako mogućnost eventualnog popravka dokazano neispravnog uređaja tek nakon 5-6 godina (a ne odmah) ti ulijeva povjerenje i zadovoljstvo.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.11.2011 9:49 (Paolo2612).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice