Odvratno nešto, čak je i gadniji od eplovog miša!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Uz cijenu do 20 USD to će biti best buy bluetooth mišonja. Kad bude dostupan za ostatak svijeta mislim da ću si priuštiti komad dva.
Za sada imam njihov telefon, router, kameru, powerbank i niti na jedan komad opreme nemam najmanje zamjerke.
Tko želi Apple look, da je odlično, a ne pre skupo, toplo preporučujem Rapoo T8!
Slažem se da na slikama ne izgleda baš lijepo, ali ako bude OK senzor biti će super za imati ga u torbi s laptopom. Izgleda dosta tanko, tako da ga se može ubaciti bilo gdje i bluetooth je pa nema adaptera koji viri van. Nikada neće zamjeniti G502, ali isto tako G502 neću svugdje nositi u torbi s laptopm.

baš se ponadao evo još jedna odlična stvar od xiaomija, ali ovo izgleda katastrofa, možda stvarno bude odličan ali izgled ga ubija, ovo je izvorni jeftini kineski dizajn
Za: Umbel (...Router)
Ne, jednom podesiš i gotovo. To je njihova filozofija za njihove uređaje moraš imati MI-račun. Kod svih njihovih uređaja (osim powerbanka :) stižu redoviti updateovi koji donose nove mogućnosti i povećavaju iskoristivost uređaja. Sa njima sam siguram da ono što kupim - radi. Evo upravo sam uzeo njihow wifi extender (8EUR). Već neko vrijeme koristim i lenovo k3 note (6.0), zadovoljan sam uređajem, no znam za razliku od xiaomija da updatea neću viditi za svo vrijeme korištenja uređaja.
Što se dizajna i ergonomije tiče o tome ću suditi kad ga budem imao u ruci.
No kad pažljivije pogledam, iako na prvu ruku ne izgleda tako, pozicija ruke bi trebala biti vrlo slična MX5xx seriji Logitecha. (imam dva miša te serije)
Preappleasti je.
Ne znam kako netko uopće može koristiti miš tako neegronomičnog dizajna (apple ovce su poseban poremečeni rod).