Xiaomi predstavio i vlastiti laserski miš - Mi Mou

poruka: 12
|
čitano: 1.546
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Xiaomi predstavio i vlastiti laserski miš - Mi Mou".
17 godina

Odvratno nešto, čak je i gadniji od eplovog miša!

Gledam te!

12 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Xiaomi predstavio i vlastiti laserski miš - Mi
Do sada mi se svi proizvoda sviđali, ili bili solidni. Ali slažem se sa satom ovo je gadno, nadao sam se boljem od njih.
S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
9 godina
Identicno sam i ja htio napisat.. Onak, jos ne vjerujem da su uspjeli nes tak gadno izbacit
16 godina

Uz cijenu do 20 USD to će biti best buy bluetooth mišonja. Kad bude dostupan za ostatak svijeta mislim da ću si priuštiti komad dva.

Za sada imam njihov telefon, router, kameru, powerbank i niti na jedan komad opreme nemam najmanje zamjerke.

0 2 hvala 0
9 godina
Nemas zamjerku niti na app od routera? :))
11 godina

Tko želi Apple look, da je odlično, a ne pre skupo, toplo preporučujem Rapoo T8!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Slažem se da na slikama ne izgleda baš lijepo, ali ako bude OK senzor biti će super za imati ga u torbi s laptopom. Izgleda dosta tanko, tako da ga se može ubaciti bilo gdje i bluetooth je pa nema adaptera koji viri van. Nikada neće zamjeniti G502, ali isto tako G502 neću svugdje nositi u torbi s laptopm.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Nisam vidio ruzniji mis, a i ergonomija je zesci fail. Imam dosta Xiaomi proizvoda ali ovo nebih nikad kupio
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
10 godina

baš se ponadao evo još jedna odlična stvar od xiaomija, ali ovo izgleda katastrofa, možda stvarno bude odličan ali izgled ga ubija, ovo je izvorni jeftini kineski dizajn

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Za: Umbel (...Router)

Ne, jednom podesiš i gotovo. To je njihova filozofija za njihove uređaje moraš imati MI-račun. Kod svih njihovih uređaja (osim powerbanka :) stižu redoviti updateovi koji donose nove mogućnosti i povećavaju iskoristivost uređaja. Sa njima sam siguram da ono što kupim  - radi. Evo upravo sam uzeo njihow wifi extender (8EUR). Već neko vrijeme koristim i lenovo k3 note (6.0), zadovoljan sam uređajem, no znam za razliku od xiaomija da updatea neću viditi za svo vrijeme korištenja uređaja. 

Što se dizajna i ergonomije tiče o tome ću suditi kad ga budem imao u ruci.

No kad pažljivije pogledam, iako na prvu ruku ne izgleda tako,  pozicija ruke bi trebala biti vrlo slična MX5xx seriji Logitecha. (imam dva miša te serije)

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.11.2016 11:12 (rmiculini).
10 godina

Preappleasti je.

Ne znam kako netko uopće može koristiti miš tako neegronomičnog dizajna (apple ovce su poseban poremečeni rod).

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Znam ja dobro kakvi su njihovi routeri, 4 ih koristim. App je najgori komad koda ikad napisan
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice