Windowsi 95 na iPadu

poruka: 55
|
čitano: 8.180
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Windowsi 95 na iPadu".
15 godina
neaktivan
RE: Windowsi 95 na iPadu
DamageHigh kaže...

Ali očito je da kursor ne prati prst tako da gdje ga staviš, tamo kursor skoči, već ti kao na touchpad-u moraš povući prstom prema npr. dolje kako bi se kursor pomakno dolje. Sasvim je svejedno gdje to na ekranu napravio, kursor će se pomaknuti samo dolje od svoje početne pozicije.

Nadam se da si shvatio..Namigiva

Moja greska je sto sam samo letimice procitao vijest a nisam gledao video. Ipak mislim da se na ekranu osjetljivom na dodir cursor ne bi trebao pomicati mehanizmom touchpada neprakticno je, zato nisam ocekivao nesto takvo.

My bad.

16 godina
neaktivan
logic kaže...
cro_blue kaže...
Psiho246 kaže...

Prvi na koji sam nabasao. Sigurno ima jos.

Guglaj! :)

Mislim da je ovo FAKE! Nokia N900 ima ARM procesor kojeg Microsoftovi Windowsi još uvijek NE PODRŽAVAJU.

U ovom slučaju je vjerojatno riječ o remote desktopu.

Što se tiče 95-ice na iPadu... Lijepo je vidjeti davno zaboravljene "prozorčiće" (pogotovo na aparatu s nagriženom jabukom). Namigiva

A win 95 podrzava appleov C4?

Ovo s n900 je fake to je neki emulator UI-a za meamo os (imam i ja toga na svojoj 5800XM za iphone,android,vistu,7) ovo s windowsima 95 je slična stvar radi se o nekom simulatrou kompa kod mene je dosbox i to nemože iskoristiti u potpunosti hardware mobitela jer windows pokrnut u symbianu, tako i ovdje windows je pokrenut u iphone os-u...to je sve slično nekom virtual pc-u.

http://free-iphone-3gs-ipad-ipod-touch-google-android.webstarts.com
16 godina
protjeran
n900 moze bootati punokrvni osx, jest da traje citavu vjecnost na stock clocku, ali svejedno, a windowse 98 moze bootati svaki symbian sa 128mb rama, navodno su uspjesno bootani i xp, nisam provjeravao tako da ne vidim gdje je tu neko postignuce...
http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
17 godina
neaktivan

Windowse 98 sam već spomenuo, ali xp se nomugi bootati na symbinau (bar ne za sad) jer emulator koji se koristi je DOS box , pa se xp nemože bootati  jer ne koristi dos jezgru.

16 godina
protjeran
zombie_killer kaže...

Windowse 98 sam već spomenuo, ali xp se nomugi bootati na symbinau (bar ne za sad) jer emulator koji se koristi je DOS box , pa se xp nemože bootati  jer ne koristi dos jezgru.

a i mislio sam da nisu upravo radi tog razloga, ali kao sto rekoh, nisam se trudio za to provjeravati

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
17 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...

n900 moze pokrenuti Windows 7.

I sad je ovo neka vijest?????!?!?!?!

Pa SJ bi se trebao lupit kiflom po glavi da W95 ne radi na iPadu.

iPad ima procesor od 1 Ghz ako se ne varam.

U to doba su procesori imali nekih 200 tinjak Mhz...

Istina, nekako mi presporo izgleda sve to...S tim 1Ghz trebao bi ga brže dizati...

15 godina
Sum_of_all_fears kaže...

OSX bi bio idealan OS za frižider jer su podjednako ograničeni u funkcijama, kad se pokvare jedino rješenje je zvati ovlaštenog servisera a "podržava" dijelove od samo jednog proizvođača Smijeh

Problem je jedino što OS X nije ograničen.

16 godina
neaktivan

"Win95 na iPadu, Win7 na N900, Linux na PS3... Što je iduće, MacOS na frižideru?"

Tako je... proizvod će se zvati iFreeze. Smijeh

17 godina
neaktivan
Nemo kaže...

"Win95 na iPadu, Win7 na N900, Linux na PS3... Što je iduće, MacOS na frižideru?"

Hahahahhaah...dobra!Smijeh

16 godina
odjavljen
Nemo kaže...

A sprdnje... Smijeh

iFreeze - Apple frižider

iFreeze iFreeze

Fičeri:

• Dvije police za hranu, jako uske
  • Policu je nemoguće zamijeniti
  • Nemoguće ubaciti još koju policu
  • Dva "slota" za jaja i to isljučivo Appleova
  • Dolazi bez žaruljice za osvjetljenje
  • Kompresor A6 sposoban da hladi do -6°C
  • "Home" tipka koja pali i gasi frižider, namješta temp. ledenice ovisno o dužini pritiska
  • Nema USB
  • Hrana koja nije od Applea brzo se kvari
  • Touchscreen od 7", pokazuje trenutnu temp. u frižideru i u ledenici
  • OSX iFridge sve to nadzire
  • Ako ime vina počinje sa M, vino se ne ohladi do kraja, isti problem sa vinima iz Australije
  • Flasha nije podržana :D
  • Cijena 25% viša od ostalih frižidera
  • Troši 25% više struje od ostalih frižidera
  • Savršeno paše uz iPhone i iPad (moguće daljinsko upravljanje)
  • Shareanje povrća sa iMacom
  • Nemogučnost vađenja dvije namirnice odjednom
  • Multinamirnica u v4 - ako vadite jednu, neku drugu morate vratiti
  • Hrana se može naručivati samo sa iPlaca
  • jailbreak nemoguć zbog protuprovalne rigle kod kompresora (oni koji su gledali Noćnu Moru znaju o čemu se radi :D )

EDIT: fičr apdejt by logic :D

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.4.2010 22:17 (Sum_of_all_fears).
17 godina
odjavljen
Sum_of_all_fears kaže...
Nemo kaže...

A sprdnje... Smijeh

iFreeze - Apple frižider

Fičeri:

• Dvije police za hranu, jako uske
  • Policu je nemoguće zamijeniti
  • Nemoguće ubaciti još koju policu
  • Dva "slota" za jaja i to isljučivo Appleova
  • Dolazi bez žaruljice za osvjetljenje
  • Kompresor A6 sposoban da hladi do -6°C
  • "Home" tipka koja pali i gasi frižider, namješta temp. ledenice ovisno o dužini pritiska
  • Nema USB
  • Hrana koja nije od Applea brzo se kvari
  • Touchscreen od 7", pokazuje trenutnu temp. u frižideru i u ledenici
  • OSX iFridge sve to nadzire
  • Ako ime vina počinje sa M, vino se ne ohladi do kraja, isti problem sa vinima iz Australije
  • Flash nije podržan
  • Cijena 25% viša od ostalih frižidera
  • Troši 25% više struje od ostalih frižidera
  • Savršeno paše uz iPhone i iPad (moguće daljinsko upravljanje)
  • Shareanje povrća sa iMacom

I naravno - zgodna vrpca za one koji ga žele privezati oko ruke i ponosno ga pokazati na špici...

Freak Show Inc.
17 godina
neaktivan

Mala ispravka

iFLasha nije podrzana ;)

NEmoze istovremeno dvije namirnice da se izvade. AKo jednu vadis prie toga moras neku drugu vratiti. To ce se moci u v 4 verziji. Ali samo za frizidere sa 2 vrata.

Hrana se moze naruciti samo sa iPijace.

;)

15 godina
neaktivan
logic kaže...

Mala ispravka

iFLasha nije podrzana ;)

NEmoze istovremeno dvije namirnice da se izvade. AKo jednu vadis prie toga moras neku drugu vratiti. To ce se moci u v 4 verziji. Ali samo za frizidere sa 2 vrata.

Hrana se moze naruciti samo sa iPijace.

;)

Oho, vratio si se u Apple teme xD

16 godina
odjavljen
Nemo kaže...

Tako je... proizvod će se zvati iFreeze.  Smijeh

Ne nego iGorenje

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.
17 godina
neaktivan

Ali pricam samo sa ljudima koji nemaju apple. Nista ti ne brini necu ni rijec reci o appleovim proizvodima. Gade mi se kao i ljudi koji ih postuju kao bozanstvo tako da mogu mirno spavati. Samo sam primijetio kako ja odoh teme su zamrle. Barem one u kojima sam ja ucestvovao.

15 godina
neaktivan
logic kaže...

Ali pricam samo sa ljudima koji nemaju apple. Nista ti ne brini necu ni rijec reci o appleovim proizvodima. Gade mi se kao i ljudi koji ih postuju kao bozanstvo tako da mogu mirno spavati. Samo sam primijetio kako ja odoh teme su zamrle. Barem one u kojima sam ja ucestvovao.

Ma ja čisto pozdravio xD

17 godina
neaktivan

JEsam li ja to nekome nedostajao?

;)

16 godina
neaktivan
logic kaže...

Istina istina, evo sad si nazad pa mozemo nastaviti :)

Salu na stranu, zanimljivo je ovo sa Win 95 ali zar nije to vec isfurano na iPhoneu? Pa mogli su bar XP staviti na iPad ak nist drugo Smijeh

Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
17 godina
neaktivan

U ime starih vremena samo cu reci da to kino od uredjaja sa WIn 95 konacno nesto moze i napraviti ;)

Odoh u ilegalu opet ;)

16 godina
neaktivan
Windowsi 95 na iPadu

n900 može windows 7...daj nebudi smiješan..ili nepripoznaješ fake youtube filmiće koristeći VNC

AMDx2 6000+ 3,1GHz 2GB DDR2 800Mhz DC ASUS 8600GT 512MB

2 0 hvala 0
15 godina

cool napokon su mu našli pravu primjenu na njemu možeš vrtiti prastare windowse,a svi stalno pisali kako taj uređaj nema svrhe osim da bude skupa igračka za one što ne znaju što će s parama

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
16 godina
neaktivan
TranceMight kaže...
Maksimus kaže...

Sa sjetom se sićam svom prvog kompa na kojem su se vrtili Windows 95. Sustav se brzo učitava, a i nije puno zauzima mista na disku. Prava je šteta šta gospoda iz Microsofta nisu napravila operativni sustav koji bi zauzima mista koliko i Windowsi 95, a ima sve osobine Windows-a Vista/7. Ako me sjećanje dobro služi, to mi je bija najstabilniji sustav kojeg sam koristija (nije se pojavija plavi ekran smrti).

Ova pohvala je slicna pohvalama za yugo...ono NAJBOLJI AUTO KOJEG SAM IKAD VOZIO! :)

Kad je to yugo bija auto ????? SmijehSmijeh Nisi skopča šta san tija reći, nema veze.... Samo sam iskaza svoje mišljenje da bi MS triba napravit OS koji bi zauzima malo mista i ima male memorijske zahtjeve, ka šta su to bili Windowsi 95, a iskreno neznan koji su mi se windowsi više rušili 98SE ili XP... Prova sam Vistu i 7, nisu me se nesto posebno dojmili sa onim Aerom...

A ovo sta se tice iPada i Windowsa 95,  dobra baza Smijeh

16 godina
neaktivan
Windowsi 95 na iPadu

ja sam na 5800 ima win98 i 3.1 i sve  radi

Neznam di se ide za to .

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Maksimus kaže...
Samo sam iskaza svoje mišljenje da bi MS triba napravit OS koji bi zauzima malo mista i ima male memorijske zahtjeve, ka šta su to bili Windowsi 95, a iskreno neznan koji su mi se windowsi više rušili 98SE ili XP...

i još neka sa svakim klikom miša hrane gladne u africi

kod mene normalno radi.....
17 godina
neaktivan
Windowsi 95 na iPadu

Sviđa mi se! Super je to što uvijek na svijetu ima netko tko ti može barem malo pokvariti slavlje.... Namigiva

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice